Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aralık ayı yeryüzüne neler taşıyor?

Geldik 2020 yılının son düzlüğüne… İyisiyle kötüsüyle geçen ve bizi duygusal anlamda her gün farklı bir etki içerisine sokan bir yıla 'elveda' demeye hazırlanırken, bütün yıl gözümüzün önünden bir film şeridi gibi akacak. Deyim yerindeyse bize dejavu gibi gelecek. Pandeminin en keskin köşelerini gördüğümüz ayın da Aralık olduğunu fark edeceğiz. Bu ay duyarsız kişilere karşı da sakin kalamadığımız bir ay olacak. "Bu gözler daha neler görür?" demeyin. İyilik yapanın iyiliklerine, kötülük yapanın ise kötülüklerine devam ettiğini göreceğiz.

VAR OLMA MÜCADELESİ
Yılın başından itibaren dünyanın farklı bir süreç içine gireceğini ve bu süreçlerin unutulmayacağını '2020 Şifreleri Çözüyor' isimli kara kaplı kitabımda anlatmıştım. Bu kitaba sığdıramadığım olayları eminim kolay kolay unutamayacağız. 2020 yılında bu denli zorlu sınavları verip önemli tecrübelerin içinden geçmişken, biz insanoğlu şu soruyu soramadan edemiyoruz: "Ey 2020! Sen nasıl bir yıl oldun öyle…" Aralık ayının içinde kabuğumuza çekilirken, evlerimize kapanırken ve sokakları ıssız bırakırken, kendi içimizdeki fırtınalarla da mücadele vereceğiz. Doğayı insansız bırakmak boğazlarımızda yeniden yunusların gezmesine sebep olacak ancak evlerimizde yaptığımız tartışmalar ruhlarımızı budayacak, bizi yalnızlaştıracak. Bu mücadele, bizim var olma mücadelemiz. 2021 yılında var olup olmayacağımızı, hayallerimize kavuşup kavuşamayacağımızı ve umutlarımıza bir yenisini ekleyip eklemeyeceğimizi net bir şekilde göreceğiz. Gök kubbe 'Sabrın sonu selamettir' dedirtecek ateş çemberinden geçen biz insanoğluna… Kolay bir yıl geçirmedik sonuçta.

KAYGILARA VEDA EDİN
Duygularımız bizlere neleri yansıtacak?
Bilinen yanlışların ardındaki gerçekleri.
Üzüntülerimizi ardımızda bırakmamız gerektiğini.
Hayatımızda bize sadece kaygı veren kişilere de 2020 yılı gibi 'Elveda' dememizi.
Yersiz planlara hayatımızda mahal vermemeyi.
En önemlisi ise kendimizi tanıma duygusunu. Aralık ayının iyi günleri:
17, 18, 19, 20, 21 Aralık (21'inci yüzyılın en değişik günleri)
30 Aralık Aralık ayının zor günleri:
9, 13, 14, 15 Aralık

ASTRO
GÜNDEM
Merkür-Chiron ilişkisi, dünyada basılı dergi sektöründeki sıkışmayı gözler önüne serebilir. Zamana meydan okuyan birçok derginin art arda dijitale geçişini konuşabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA