Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2020 bize çok şey öğretti

İçinde her duyguyu barındıran, eşi benzeri olmayan bir yılla helalleşirken aslında nerede, nasıl fedakarlıklar verdiğimizi hatırlayacağız. Tıpkı 'Ayağını yorganına göre uzat' atasözündeki gibi biz de kendi sınırlarımızı çizdik ve bu sınırları aşmamak, kendimizi zorlamamak için elimizden ne geliyorsa yaptık. 2020 yılı bize birçok şeyi öğretti, en önemlisi ise elimizdekilerin kıymetini bilmemiz gerektiğini hatırladık. Sağlığımızın, ailemizin, değerlerimizin ve sosyal hayatımızın değerinin aslında ne kadar paha biçilmez olduğunu gördük. En büyük hazinelerimizi keşfetmek konusunda bize kılavuzluk da yaptı 2020…

SOMUT PLANLARA ODAKLANACAĞIZ

Aralık ayında duygusal olarak önemli süreçlerimizi hatırlasak da aslında yaşamımızdaki somut planların hangi seviyede olduğunu da görmek isteyeceğiz. Fedakarlıklarımızı sadece hisli anlarla değil aynı zamanda realist adımlarla pekiştireceğiz. İşlerimizdeki eksikleri kapatırken, maddi anlamda da önemli süreçlerin içerisinde bulunacağız. İş sahibi birçok kişi yeni ekonomik planlamaların içine girerken global çapta iş yapan bazı büyük şirketlerin de bazı sebeplerden ötürü küçülmeye gitmelerine şahit olacağız. Dünya bu kadar somut ilerlerken biz de geri kalmak istemeyeceğiz. Değişim ve dönüşümün bir parçası olacağız. Yılın son ayında neleri konuşacağız?
Dünya çapında adından söz ettiren şirketlerin mali bilançolarındaki değişikliğin toplumlara olan yansımasını.
Sağlık sektöründeki ilerlemelerin artık daha somut bir hal alışını.
Yeni dünya düzeninde hayatlarımızda önemli bir yer kaplayan sosyal medya uygulamalarının değişimlerini ve dönüşümlerini.
Dünyanın ekonomik anlamdaki devrimlerini.
Geleneksel medyanın temsilcisi olan büyük kurumların ve kuruluşlarının kabuk değişimlerini.
Dünyada spor olgusunun uğrayacağı kısıtlamaları.
Dijital yayın platformlarının alacağı radikal kararları.
Aile içerisindeki ortaklıkları, miras konularını ve hukuksal meseleleri. Aralık ayında en çok kimler can sıkacak, kaygılandıracak?
Sürekli aynı konulardan bahsedenler.
Sosyal medyadan kafasını kaldıramayanlar.
Her duyduğuna inananlar.
Maddi harcamalarına dikkat etmeyenler.
Dikkatsiz iş yapanlar.
İlişkilerinde şeffaf davranış göstermeyenler. Aralık ayının IN'leri: Mutfak ve kişisel bakım harcamaları, taksitli alışverişler. Aralık ayının OUT'ları: Toplu arkadaş buluşmaları, yüklü meblağları olan sözleşmeler.

ASTRO GÜNDEM


Güneş-Satürn kontağı ekonomi dünyasında ani dalgalanmaları devam ettiriyor. 3 Ocak 2009'da Oğlak diziliminde kurulan Bitcoin uluslararası alanda tanınmak için yeni yasal düzenlemelere gidebilir. Gökyüzündeki ateş elementinin baskınlığı gaz sıkışmalarını ve patlamaları tetikleyebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA