Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş’in Kova seyri burçları nasıl etkileyecek?

Yaşamın simgesi, astrolojinin en parlak yıldızı olan Güneş, 19 Ocak tarihinden itibaren hava burcuna geçti. Peki bu geçiş burçları nasıl etkileyecek?
KOÇ: Uzun zamandır yapmak istediğiniz planları gerçekleştirmenin zamanının geldiğini düşünenlerdensiniz. Bunun için ilk adımı atmaktan korkmayın.
BOĞA: Dış görünüşünüze her zamankinden daha fazla değer verdiğiniz, hatta bunun için harcama yaptığınız günlerdesiniz.
İKİZLER: Ailenizle karşı karşıya kaldığınız konular Güneş'in etkisiyle daha güçlü bir şekilde ortaya çıkarken, orta yolu bulan taraf siz olacaksınız.
YENGEÇ: Size yakın olan kişilerle özel sırlarınızı paylaşabilirsiniz. Öyle ki aşk hayatınızdaki bilinmezleri de çözmek isteyeceksiniz.
ASLAN: Kendinize daha fazla değer vermek istediğiniz bir gündesiniz. Kendinizi sorgulayabilirsiniz.
BAŞAK: Sezgilerinizin güveniniz boşa çıkmıyor. Daha önce düşündüğünüz ne varsa bunların gerçekleşmesi sizde haklılık duygusu yaratacak.
TERAZİ: Güneş'in hava burcundaki etkisiyle teknoloji konusundan sınanan burçlardan birisi olacaksınız.
AKREP: Sizi bir adım öteye taşıyabilecek olan davranışlarınızla ön plana çıkmak istediğiniz günlerdesiniz. Tam olarak güvenmediğiniz kişilere karşı fazla samimi olmamanız gerekiyor.
YAY: Büyük fırsatların küçük detaylarıyla sınandığınız günlerden geçiyorsunuz.
OĞLAK: Ne istediğinizi bildiğiniz günlerden geçerken daha uzun vadeli planlar yaparken bulabilirsiniz kendinizi.
KOVA: Burcunuzda olan Güneş hem bilgeliği hem de sorgulama içgüdüsünü bir arada getirecek.
BALIK: İyi görünenlerin kötü, kötü görünenlerin de iyi olduğu bir sürece girebilirsiniz. Sadakat duygunuz güçlenecek.

ASTROGÜNDEM

Ay-Jüpiter karesi sağlık konusunda yaşanan reformların kapılarını sonuna kadar açıyor. Uluslararası arenada aşı savaşları başlıyor! Dünya genelinde sağlık çalışanları için alınabilecek radikal kararları konuşabiliriz. En önemlisi de eş güdümlü olarak değişen hastane kuralları olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA