Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeniay’da bilimi konuşacağız

Yeniay ile birlikte tüm dünyada eş zamanlı bir şekilde eğitim sistemi masaya yatırılırken okulların işleyiş süreci, ne zaman açılacağı, kimlerin gideceği konusu gündeme gelirken 7'den 70'e çoluk çocuk, hepimiz birer HES koduna dönüşeceğiz. Teknolojinin içerisine bir anda düşen eğitimi anlamaya çalışırken geçirdiği mutasyona da şahit olacağız. Bilgiyi, bilinci, derinliği, hızı, teknolojiyi simgeleyen Yeniay, 11 Şubat'tan 11 Mart'a kadar 21. yüzyılın değişim rüzgarlarını gözler önüne serecek. Dünya daha hızlı dönerken nelere şahit olacağız?
Bir yandan dünya meselelerini konuşurken bir yandan da bilim adamlarının çalışmalarını duyacağız.
Ülkelerin hem kendi içindeki yaptırımlarını hem de birbirilerine karşı olan siyasi yaptırımları gündeme gelebilir.
İyicil gezegenlerin kavuştuğu bu döngüde bir araya gelmeyen siyasetçiler de bir araya gelebilir.
Devrim gezegeni Uranüs'ün Satürn ile olan iletişimini de hissedeceğiz.
Hava burcunda dizilim yapacak olan gezegenler, gaz sıkışmalarını, deniz tabanlarındaki basıncı ve toprak hareketlerini işaret edebilir.
Tepkimeleri yüksek basınç ile sonuçlanan elementlerden olan hidrojen gibi diğer elementlerin yaratabileceği etkiler de Yeniay'ın Kova burcuna geçtiği süreçte konuşulabilir.
Fabrikalarda kullanılan ham maddelerin kullanımına ilişkin yeni yasaları konuşabiliriz.
İklim değişiklikleri de insanlığın kolektif bir şekilde verebileceği tepkilere tanıklık edebiliriz.

ASTRO GÜNDEM

Satürn–Uranüs 90'lığıyla, yeni dünya düzeni lojistik ve taşımacılığın üzerine kuruluyor. Yenilenen firmalar köşeleri tutacak! 27 Mayıs 1939'da Mars–Kova döngüsünde kurulan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın ticarete fayda sağlayacak projeleri herkesi heyecanlandırabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA