Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mücadele gezegeni Mars İkizler burcunda!

Dönüşümün eşiğinde oturuyoruz. Gezegenlerin eş zamanlı bir şekilde hava burcunda hareket edeceği günler yaklaşırken domino etkisiyle başlayacak süreç aslında hepimizin geleceğini etkileyecek.

EKONOMİK REKABET
Bugünden 23 Nisan'a kadar Mars'ın İkizler seyri hepimizi gözle görülür değişime sürükleyecek. "Dünya nereye eviriliyor?" dediğimiz günlerden geçerken savaş gezegeni Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle kafamızı kaldırıp 'Dünya nasıl dönüyor?' diye bakmak zorunda kalacağız. Dünya üzerindeki bütün önemli siyasi kişilikler Mars'ın İkizler seyri ile birlikte bireysel ve keskin çıkışlarda bulunacak. Kısacası Mars'ın İkizler seyri hepimizi yakından ilgilendirecek.
Jüpiter, Satürn ve en ön önemlisiyse Ay düğümlerinin de İkizler aksında hareket ediyor olması, 26 Mart'tan itibaren hava elementinde güç birliği yapan gezegenlerin uluslararası ilişkileri nasıl etkilediğini gözler önüne serecek.
Dünya ekonomileri pandemi ile birlikte beklemediği bir sürece girerek zarar gördü. 2020 yılında büyük zarar eden ekonomilerin ardından ülkelerin siyasal yapıları değişecek ve dünya da kartlar yeniden dağıtılacak. Yeni dünya düzenine ayak uyduran ülkeler bir bir adımlarını atmaya başlarken teknoloji rekabetine giren ülkelerin sayısı da çoğalacak. Bu durum da ekonomik rekabete boyut atlatacak.

TEKNOLOJİK GELİŞMELER
Rusya, Çin ve ABD gibi ülkelerin teknolojik atılımlar konusundaki karşı karşıya gelişleri bizlere geçmişi hatırlatabilir.
Mars'ın İkizler seyri dünyada birçok ekonomik kavramı yeniden anlamlandırabilir.
Mars'ın İkizler burcundaki döngüsü en çok bizi ilgilendiriyor derken, yeni dünyanın gündemi olan sanal paraların yükseklerden yerlere çakılabileceğinin de habercisi olduğunu hep birlikte göreceğiz. Her ne kadar birçok ülke aralıksız para basmaya devam ederken sanal paraların kendine göre bir ivme yakaladığı düşünülse de altının yeniden tırmanışa geçeceğine hep birlikte şahit olacağız.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Satürn kontağı tüm dünyada ani yapılanmaların olacağına işaret ediyor. 1 Nisan 1976'da Koç döngüsünde kurulan Apple'ın kriz yönetimi konusunda yaptığı iddialı açıklamaların itibar yönetimi olduğu ortaya çıkacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA