Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Depresyona elveda bahara merhaba!

2020'nin Mart ayında başlayan sıkışıklığın, 20 Mart 2021'de sona erdiğini hep beraber göreceğiz. Tecrübe ettiğimiz bu deneyim her ne kadar korkuyla pekişse de zincirlerimizden kurtulma etkisiyle çok daha büyük kararlar alacağız. Evini, ülkesini, şehrini, mesleğini değiştirmek isteyenlerin seslerini daha çok duyacağız. 20 Mart 2021'de Güneş'in Koç burcuna geçişiyle astroloji yeni yılını kutlayacak. Artık dört duvar arasında kalmaktan sıkılan hepimiz sosyal birer canlı olduğumuzu bir kere daha sisteme hatırlatacağız. 'Dünya sadece yaşamamız için dönmüyor, sosyalleşmek ve hayatı gerçek anlamda hissetmemiz için de dönüyor' dediğimiz günler Mart ayıyla başlıyor.

BENCİL OLACAĞIZ
Mart ayının kişisel hayatlarımızda gündeme taşıyacağı konulardan bir tanesi de bir yanımızın sosyalleşmek için can atarken bir yanımızın da kendi düşüncelerimizle baş başa kalmak istemesi olacak. Mart ayında göklerden gelen mesajın, özgürlüğün, dünyanın her yerinde ve her konuda hayata geçirilmesi, birtakım karışıklıkları da beraberinde getirecek. Hepimiz Koç burcunun liderliğine bürünürken davranışlarımız 'bencillik' olarak algılanacak. Mart ayının gökyüzü gündemi kendi çıkarları için başka kişilerin duygularını hiçe sayan insanları da gözler önüne serebilir. Özellikle de kariyer bazında alacağımız radikal kararlar Mart ayıyla beraber ayyuka çıkabilir.

MART AYINDA DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN KONULAR
Döviz ve altın satışı
Yöneticilerle kariyer toplantıları
Aile içi para ilişkileri
İlaç ve takviye ürün tüketimi
Hayallerimizle, eylemlerimizin uyuşması
Objektif olmak

ESKİYE DÖNÜŞ
Geçen yıl öyle bir yıl oldu ki, bizim için en zor durumlarda bile mücadele ederek ve sabrederek kalbimizi ferahlatmaya çalıştık. Bunu kimimiz başarabildi, kimimiz ise başaramadı. Mart ayında sabretmenin mükafatını Güneş'in ilk ışıklarıyla almaya başlayacağız. Eski rutinlerimize dönmek için gün değil, dakikalar saydığımızı fark edeceğiz.

ASTRO
GÜNDEM
Bugünlerde gökyüzünde Merkür-Jüpiter kavuşumu var. Bu kavuşum lojistik şirketlerinin kendi aralarında yapacağı anlaşmaları işaret ediyor. Bu arada uluslararası ittifaklar da yeni bir boyuta taşınabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA