Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugün İkizler burcunda Güneş tutuluyor

Bugün, gerçekleşecek yılın ilk Güneş tutulması fikir alışverişlerini, meslektaşların birbiriyle iletişimini ve en önemlisi de iletişim adına kullanılan bütün araçları sivriltecek. Bu dönemlerde bireysel olarak bilgiye ulaşmak oldukça önemlidir. Bu açıdan okumak, ilgilendiğiniz konularda makaleleri araştırmak, yazarları, dergileri, kitapları takip etmek, ayrıca çevrenizde olup bitenlere kayıtsız kalmamak ile tutulmanın ayağınıza dolanmasından korunursunuz.

NE ZAMAN GERÇEKLEŞİYOR?
Bugün, İkizler Burcu'nda gerçekleşecek olan tutulma; Türkiye enlem ve boylamına göre saat 12.53'te ve 19 derecede başlayacak.

NERELERDE GÖRÜNECEK?
Rusya, Grönland ve Kuzey Kanada'nın bazı bölgelerinden görülebilir. Kuzey Asya, Avrupa ve ABD'de kısmi tutulma görülecek. Tutulma Türkiye'den gözlemlenmeyecek. Görülen ülkelerde doğa olayları yaşanabilir özelikle mevsim normallerinin dışındaki hava durumu hepimizi şaşırtabilir. Baharı yaşamadan yaza geçişe tanıklık edeceğiz.
Olaylara farklı pencerelerden bakanlar ön plana çıkacak. Dayatmacı kişiler toplumda dışlanmaya maruz kalacak. Tutulma İkizler burcunda gerçekleşirken Merkür de İkizler burcunda geri gidiyor olacak. Yani; iletişimin nasıl arapsaçına dönebileceğini göreceğiz.
Hayat tarzıyla dikkat çekenler, sosyal medyada viral videolar yayınlayanlar, aynı zamanda sosyal medya uygulamaları sayesinde suçluların daha hızlı teşhis edilmesi, kamera ve ekranlara tutulmuş sanal toplum herkese, "Çek, paylaş, duyur!" sloganının hızını gösterecek.

KİMLERİ SINAYACAK;
Hız tutkunlarını sınayacak
Bölge müdürlerinin sinirlerini tırmandıracak
Eğitim sistemini sıkıştıracak
Z kuşağının alışkanlıklarını mercek altına alınacak

NE YAPMALIYIZ?
Anmak, temizlenmek
Yaraları sarmak, sonlandırmak
Kalıpları yıkmak
Potansiyeli keşfetmek
İkizler burcundaki Güneş tutulması geçmişi bırakmak için uygun bir dönemi işaret edecek. Özellikle Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay ve Oğlak burçları için kıymetli bir dönüm noktasını temsil edebilir.



ASTRO GÜNDEM

Yılın ilk Güneş tutulması öğle saatlerinde başlıyor. Değişimin yalnızca bir adım ile başlayabileceğini bütün dünya görecek. Göç dalgalarının yönü yalnızca ABD olmayacak. Avrupa da mülteci ve göç konularında yeni düzenlemeler yapacak. Arada kalanları kurtaran bir döngü başlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA