Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ: Gökyüzü programının oldukça hareketli olduğu bir haftadayız. Planlarını programlarını son dakikaya bırakmasan da bu hafta değişiklikler olabilir. Korkularının üzerine gideceksin.
❱❱❱ BOĞA: Geçmiş ile muhasebe yapman gerekiyor. Sürekli olarak seni meşgul eden konuların yakanı bırakmasını istiyorsun.
Beklemediğin bir anda önemli bir destek imdadına yetişebilir.
❱❱❱ İKİZLER: Yaz aylarının getirdiği tatlı yorgunlukla başa çıkmaya çalışıyorsun. Aynı anda birçok işe yetişmeye çalışmaktan vazgeçmelisin. İhtiyacın olan bir anda beklemediğin bir kişi yanında olabilir.
❱❱❱ YENGEÇ: Karşıt burcunda meydana gelecek Dolunay, kariyerini işaret edecek. Kendin için en iyisini arıyor olman, yeni planlara zemin hazırlayabilir. Perşembe günü senin için öne çıkan gün olacak.
❱❱❱ ASLAN: Mücadele gezegeninin burcundaki hareketi devam ediyor. Birçok konuda aklına takılan soruların peşinde olacaksın.
Gökyüzünün hareketli gündemi, programında ani değişimlere sebep olabilir.
❱❱❱ BAŞAK: Karşıt burcunda Jüpiter retrosu meydana gelecek. Yeniliklerle dolu bir hafta seni bekliyor. Çalışmayan bir Başak burcuysan, umudunu kaybettiğin bir anda, Güneş senin için yeniden doğacak.

❱❱❱ TERAZİ: Önceliklerin değişiyor. Beklemediğin bir anda beklemediğin bir fırsat kapını çalabilir.
İhmal ettiğin konuların olup olmadığını gözden geçirmelisin.
Tedbirli olmanda fayda var.
❱❱❱ AKREP: Bazı konulardaki çekimser tavrın, seni olumsuz etkiliyor. Bu haftayı sosyal olarak yoğun geçirebilirsin. Cumartesi günü, güzel haberler kapını çalabilir.
❱❱❱ YAY: Taşınma telaşesi bu haftayı senin için şekillendirecek. Yeni planlar ve programların istemesen de değişebilir. Gezegen geçişleri hayatındaki yeni fırsatları işaret edebilir.
❱❱❱ OĞLAK: Kendi isteklerinle ilgilenmelisin. Hareketin eksik olmayacağı bir hafta, gökyüzünün işaretleri bu yönde. Perşembe günü burcunda Dolunay meydana gelecek. Kabuğundan çıkmanın tam zamanı.
❱❱❱ KOVA: Maddi konular bu hafta gündeminde olacak. Ertelemekten sıkıldığın konular bu hafta tekrar karşına gelebilir. Daha fazla ertelememen gerektiğinin farkında olmalısın. İkili ilişkilerde yeni bir sayfa açmanın vakti.
❱❱❱ BALIK: Yeni haftada gökyüzü gündemi oldukça hareketli. Burcunda gerçekleşecek Jüpiter retrosu programını değiştirebilir. İç dünyanla yüzleşecek ve sorunlarının üstüne gideceksin. Salı günü senin için ön plana çıkacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA