Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Destek değil, köstek oldular

TRABZON'UN bu sezon kendi sahasında yaptığı büyük karşılaşmalarda aynı film dün bir kez daha tekrarlandı. Fenerbahçe gibi oyuncu kalitesi sizden daha üstün olan bir takıma karşı oyuna çok kötü bir başlangıç yaparak ikinci dakikada kalenizde golü gördüğünüz zaman oyunu döndürebilmeniz kolay değil. İkinci dakikada yenilen golden sonra Trabzonspor'un oyun disiplininden tamamen koptuğunu gördük. Kimse ne yaptığı bilmez halde sadece top ayaklarına geldiğinde bir şeyler yapmaya çalışan top rakibe geçtiğinde ise sağa sola boşu boş ve amaçsız koşularla rakibi hiç rahatsız etmediler.
F.Bahçe orta saha üstünlüğünü eline aldı. Topun kendilerinde kalmasını sağladılar ve karşı ataklarda gol pozisyonları üreten takımdı. Trabzonspor'un Fenerbahçe kalesini rahatsız eden ilk şutunu 41. dakikada çektiğini belirtelim! İlk yarının son dakikalarında Burak'la kazanılan gol sadece ümit ışığı oldu ama ikinci yarının başlamasıyla birlikte Trabzon, kendi alanında oyunu kabul eden rakibine karşı ısrarla orta bölümden atak girişimleri bulundu. Yedikleri 3. gol öncesinde Trabzonlu oyuncuların mental ve fiziksel anlamda yenilgiyi kabul eden görüntüleri vardı.

SIRADAN İSİMLERLE OLMAZ!
Trabzonspor, büyük karşılaşmalarda takıma katkı yapması gereken yabancı futbolcu transferinde tamamen sınıfta kalmıştır. Cech ve Celustka gibi sıradan bir Anadolu takımında yer alamayacak oyuncularla böylesi büyük maçlarda sorunlar yaşanılması son derece doğaldır. Futbolun bu hale gelmesi 3 Temmuz 2011'den beri yaşanan kepazeliklerden başkası değil. Sonuçta neredeyse suçlunun polis ile savcı olduğu, mağdurun F.Bahçe ilan edildiği bu süreçte yaşananları hiçbir mantıkla değerlendiremezsiniz. Trabzonlu küçük bir çocuk "F.Bahçe'nin üstünlüğü değil hukukun üstünlüğü!" pankartı taşıyordu. Bunu iyi okumak gerekiyor. Tabi bunlar mazeret olarak gösterilemez. Taraftarlar takıma destek değil, köstek oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA