Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Medya ile ilgili araştırmalarım devam ediyor

Niye medya sahibi oldunuz?
Medya sahibi olduğumu kim söyledi.
Star'ı aldığınız konuşuluyor…
Görüştüğüm doğru ama şu ana kadar gerçekleşmiş bir şey yok. Satın alma olduğunda açıklanır.
Peki medya sahibi olmaya niye sıcak bakıyorsunuz diye sorayım?
Benim bildiğim tek iş otelcilik. Onda da devam etmek istiyorum.
Çok politik bir cevap oldu
Medya ile ilgili araştırmalarım devam ediyor. Karar verdiğimizde açıklarım. Aylardır konuşuyoruz ama bir sonuç yok henüz. Arkadaşlarımızla enine boyuna konuşuyoruz. Yatırımımız olursa, o gün stratejimizi anlatırız.
Suudi Arabistan'da iki otel yapacağınızı öğrendim. Potansiyeli yüksek mi buldunuz bu ülkede?
Ekonomisi çok güçlü bir ülke. Baktığınızda Ciddie 3 milyon nüfusu olan bir yer ama otel sayısı elle sayılacak kadar az. Yeni otel yok sonra. Özellikle, farklı hizmet anlayışına sahip otel yok. Bir de bizim Rixoslarda geliştirdiğimiz, SPA, hamam ve Lalezar ile Osmanlı yemeklerine ilgi büyük olacak oralarda.
2009'da yaptığınız yatırımlarda Dubai'deki Osmanlı Sarayı mı öne çıkacak?
Kraliyet Ailesi'ne yapıyoruz ve yaklaşık 700 milyon dolarlık bir otel olacak Osmanlı Sarayı. Orada mal sahibi Kraliyet Ailesi. Biz işleteceğiz oteli.
Otel yatırımları uzun ve riskli yatırımlar. Bizim en büyük avantajımız ve belki dezavantajımız çok fazla coğrafyada olmamız. Yorucu bir şey tabii. Bazı yatırımlarımızı kriz nedeniyle durdurduk tabii. Farklı ortaklarla çalışıyoruz. Avantajımız tabii çok fazla finansal sorumluluklar almıyoruz. İddialı konuşmamak lazım tabii. Bir bakarsın rüzgar ters eser, işler de bozulabilir. Otel yatırımları kolay yatırımlar değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA