Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Fenerbahçe Üniversitesi...

Önümüzdeki hafta 16 bin üyesi olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nde cadı kazanı kaynayacak. Çünkü 23 ve 24 Mayıs'ta Fenerbahçe Kulübü kongreye gidiyor. Açıkçası 10 yıldır bu kulübe başkanlık yapan, yarattığı ekonomik katma değerle Fenerbahçe'ye sınıf atlatan Aziz Yıldırım, delegelerden yine oy isteyecek.
Çok değil, daha bir yıl önce, Fenerbahçe, 2 milyar dolarlık piyasa değeriyle İngiltere'nin en ünlü kulübü Manchester United'ı bile geride bırakmıştı. Dün itibariyle Fenerbahçe'nin piyasa değeri 788 milyon dolardı. Yıldırım, yeniden aday...
Ancak bu kez işi kolay değil!
Çünkü ortada bu sezon hem kupaya hem şampiyonluğa erkenden veda etmiş bir futbol takımı var. Başkan Yıldırım, demokratik ve bol katılımlı bir seçim istiyor ama erken veda tabanı rahatsız ediyor.

***

Anladığımız kadarıyla başkan Yıldırım, "Konuşan Türkiye" gibi artık "Konuşan Fenerbahçe" vizyonuyla başkanlık yarışını sürdürme niyetinde. "Bu sene yaşananlar Fenerbahçeli olan herkesi derinden üzmüştür. Söz veriyoruz, köklü bir revizyona gideceğiz. Savaşan Fenerbahçe ruhunu geri getireceğiz" diye gelecekte yapmak istediklerini anlatıyor. Milliyet'ten Serpil Yılmaz itiraz ediyor, "Dilimizdeki şiddeti kaldıralım" önerisini getirince, başkan Yıldırım espriyle, "Biz de saha içinde rakiplerimizi öperiz" diyor. Şiddet içeren her kelimenin karşısına sevgi yerleştirmek!
Doğrusu statlarda yapılacak çok şey var. Kabul edelim ki; Türkiye'nin en önemli sorunu "altyapı!" O yüzden dikkatimizi üzerinde çalışılan Fenerbahçe Üniversitesi'ne çeviriyoruz. Bu takıma üniversite yakışır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA