Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Hazirun listesi

Oy kullanma hakkı olan üyelerin (hazirun) listesini, Aziz Yıldırım başkan adaylarına vermedi. Adayları Genel Kurul'da konuşturtmuyor. Affettirtmiyor... Talat Yılmaz, "Fenerbahçe esaret altındadır" derken abarttığını düşünenler, şimdi yeniden değerlendirme yapıyorlar. Bu kongre, kulübün tekrar demokrasi ile kavuşması olabilir.

Protesto ekibi
Bir başka dedikodu, 2 Kasım'da Genel Kurul'a gelecek olan Mehmet Ali Aydınlar için protesto hazırlığı yapıldığı yönünde. Özellikle Aziz Yıldırım'a biat edenlerin bunu görev kabul ettiği söyleniyor. Bu dersleri önceden gördü Fenerbahçe... Başta Aziz Yıldırım buna izin vermeyecektir. Artık yeni bir çağa giriliyor. Bunun parçası olmayacakların, tartışma olgunluğunu taşımayanların, kulüpte de işi olmaz zaten. Ayrıca Hulusi Belgü'nün yenilen bir gol sonrasında, tribündeyken, yönetimi protesto ettiği gerekçesi ile ihraç edildiğini de hatırlatalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA