Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Vur-kır; kazan!

Ligin boyu kısaldı. Derbi tarafları ve taraftarları için önemli sadece. Ligin ağabeyi olmak için sahada iki taraf da. Koridorda sahaya çıkmak için beklerken, birbirlerine gülücük dağıtıp, eğlenceli sohbet eden oyunculardan eser yok sahada.
Melo ile başlıyor tahrik, Selçuk ve Eboue ile de devam ediyor. Kazanmaktan başka çaresi olmayanlar, futbolun doğalının dışına çıkmakta bir an bile duraksamıyorlar. Bıçak sırtında olmak, her adımı çare haline getiriyor, maçın hakemi de ne yazık ki tribünlerdekilerle birlikte bunu "normal" yorumlamakta sakınca görmüyor. Böyle zeminlerin vazgeçilmez oyuncusu Emre Belözoğlu düşüyor tuzağa. İkinci sarıdan atıldığında, Melo görmesi gereken beşinci sarıyı sadece "bir" olarak geçmişti. Sneijder ve Burak Yılmaz bile yarayı kaşımakta tereddütsüzler. Melo'nun adını anıp, utanmamanın mümkün olmadığı bir süreçti. Fenerbahçe takımı sahada yalnız ve çaresiz. Maçın sadece hakemi değil, yardımcıları da forma değiştirmiş haldeler. 11'e 15 oynarken, 10 kişi ile bu yağmanın karşısına dikilmeye çalıştı Fenerbahçe takımı.

PUAN FARKI KAÇA ÇIKACAK?
"Bu kadarı da olmaz"
demeyin. Neredeyse 10 dakika duran maçı iki dakika uzatan ve "ayıp" etmediğini düşünen bir hakemimiz var maalesef.
Ya da üç metre geride topla buluşana ofsayt kaldıran yardımcısı. Bülent Yıldırım'ın kokartını hak edip etmediğini, stat baskısının nasıl ipleri eline geçirdiğini ve düdüklerine hükmettiğini bu maçı bir daha seyredip, sorgulamalı. 13 puanlık farkı 10'a indirdi Galatasaray...
Her şeyi göze alarak, her şeyi yaparak.
Bunun başka örnekleri de oldu.
Kadıköy'de de yaşandı benzerleri ama
hiç bu kadar sefil bir kimlik taşımadı.
Peşinden gelen düzen değil, kaos oldu hep.
Keşke içinden futbol geçen bir derbi ve bunun sonucunu tartışıyor, yazıyor olsaydık.
Buna Bülent Yıldırım yolu açtı, Galatasaray takımının aktörleri uydu, Emre Belözoğlu senaryosuna katkıda bulundu. Kalan haftalarda puan farkı kaça çıkacak, ona bakacağız...

Koridorda birbirlerine gülücük dağıtıp, eğlenceli sohbet eden oyunculardan sahada eser yok

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA