Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Büyük cesaret!

Fenerbahçe zorlu Trabzonspor deplasmanının ardından çıktı Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor karşısına... Yine Karadeniz'deydi...
Takım olarak eksikleri olmasına rağmen, Aykut Kocaman'ın tercihiyle sahaya çıkan 11, oyun disiplini ve ciddiyetinden taviz vermedi.
21 yaş altı takımından üç oyuncu ile sahaya çıkması (Oğuz Kağan, Samed, Eljif Elmas), Aykut Kocaman için büyük cesaretti...
Trabzonspor maçı sonrasındaki sert eleştirilerden sonra bu maçta beklenmedik bir sonuç olsa işi daha da zorlaşabilirdi ama o bunu umursamadığını gösterdi bu tercihle.
Oyunu yöneten Mehmet Topal oldu...
Genç orta sahanın, enerjisine rağmen icra eksikliği, özellikle öne oynamada verimliliği engelledi.
Fernandao çok yalnız kalırken, Giresunspor'un da defanstaki direncinin altını çizmek gerekir. Artık kolay takım yok... Bir an bile olsa dikkatsiz davrandığınızda cezayı kesiyorlar. İlk yarıda iki duran topta Karadeniz takımı fırsatları değerlendiremedi.
Dünkü maçta herkes gibi bizim de gözümüz genç yıldız Eljif Elmas'ın üzerindeydi. 18 yaşındaki gelecek vaadeden Makedon, yeteneği ile büyük beklenti yarattı ama daha çok gidecek yolu var. Maç eksiği, tecrübesizliği, aklındakileri ayaklarına taşımasına engel oluyor henüz.
Ama bu fırsatları değerlendirip önce takımın saygısını kazanması gerek. Aykut Kocaman, Eljif'i ikinci yarıda oyundan alıp, Valbuena ile başladı.
Böylece ön tarafta daha yaratıcı olmak istediler.
Ama takımın kalanı öne doğru istekli koşmuyordu.
Yine de Aatif ile ikinci golü bulabilirlerdi.
Kaçan penaltının ardından üst üste ofansif hamleler ile Metin Diyadin maçı istediğini gösterdi.
Fenerbahçe skora oynarken, hatalar zincirinden gol geldi. Yarı final öncesinde dişe diş oyunda son sözü yine F.Bahçe söyledi ama gerçek olan şu ki Fenerbahçe'nin eksiklerine kavuşması gerekiyor. Hem de bir an önce.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA