Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRAH KAYALIOĞLU

Sneijder yılmadı

Real Madrid maçının fiziksel ve zihinsel yorgunluğu; Terim, yardımcıları, futbolculardan da Dany, Amrabat ve Sabri'nin cezalı oluşları, son üç sezondaki 5 maçta bir kez yenebildikleri Karabük ile oynanacak maç öncesi Galatasaraylılar'ı endişelendiriyordu.
Skorda geriye düşüp bu endişeleri iyice arttırmamak için çok temkinli başladı G.Saray. Ama bu temkinli oyunun getirdiği üstünlük net pozisyonlara dönüşemedi. Burak'ı savunma arkasına koşularında topla buluşturma çabaları G.Saray adına ilk yarının en önemli aksiyonlarını oluşturdu. Bunların en iyisini Drogba yaptı ama Karabük kalecisi önledi. Burak da kötü top kontrolleri ile şansları harcadı.
İkinci yarıya daha hızlı başlayan G.Saray solu işlemeye başladı. İlkinde Sneijder'in getirdiği topta Burak (zaten ofsayttı) kale sahasında golü atamadı. İkincide Hollandalı, Drogba ile duvar pası yapıp golü kendisi arttı. Üçüncüde Melo'nun, 71'de Riera'nın gollük paslarını Burak kullanamadı. 76'da Drogba kafayla bitiremedikten sonra G.Saray süreye oynadı.
Maçın en ilginç noktası, G.Saray'ın ilk yarıdaki Eboue çıkışları dışında hemen her atağını yaptığı kendi solunu Karabük'ün de hücumda iyi kullanmasıydı. İlk yarı Semih ve Riera aynı bölgede sararmıştı. İkinci yarı özellikle Erdem'in buradan getirip ortaladığı toplarda İlhan ve Ahmet İlhan uygun fırsatları kullanamadı.

MESAJ AYSAL'DAN
Galatasaray'ın bu sezon üst üste 4. galibiyetini daha önceki yokluğunda üç maçta beş puan yitirdiği Terim cezalıyken hanesine yazması önemli.
Maçın mesajı ise deplasmanlarda görülmeyen Galatasaray Başkanı Aysal'ın ilk yarı protokolde "Hocanız olmasa da başkanınız arkanızda" görüntüsü sonrası ikinci yarıyı Terim ve yardımcılarıyla birlikte izlemesiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA