Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Prosinecki ayıbı!

Beşiktaş pazar günü yeni başkanını seçecek. İki isim Serdal Adalı ile Fikret Orman arasındaki yarış 20 gündür kıran kırana devam ediyor. Bu süreçte bir çok teknik adam adayı gündeme geliyor, birçok futbolcu ismi de havada uçuşuyor. Sayın Fikret Orman'ın teknik direktör adaylarından biri Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki.. Bu isimle ilgili olarak 20 gündür büyük bir spekülasyon var.
Mevcut Beşiktaş yönetimi bu ismi hiç yalanlamadı. Bir takım ile sözleşmesi süren bir ismin hem de seçim zamanı adının Beşiktaş'la neden sık gündeme gelmesi şık olmadı! Kayserispor kanadından hergün bir isim "Yalan yalan yalan" diye açıklama yapıyor. Pazartesi günü Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü öğreneceğiz.
Bu isim gerçekten Prosinecki ise insanın içinden sorası geliyor, "Beşiktaş büyük başarılara bu sezon Prosinecki ile mi koşacak" Bir sezon Kayseri ile Beşiktaş arasında görmek duymak istemediğimiz gerilim yaşayacağız.. Tabi bu yazdıklarım Fikret Orman'ın göreve devam etmesi halinde geçerli.. Aksi olursa lafımız yok!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA