Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Köprünün altından çok sular aktı!

Dorukhan gördüğü kırmızı kart ile Beşiktaş’ın tabelaya ortak olmasını önledi. Yönetim, onunla bir kez daha görüşsün; ama takıma kaybettirdiklerini...

Trabzon'da Beşiktaş'ın kazandığı maçta iki takım da transferlerini bitirmemiş, ev sahibi Newton'ın yönetiminde Sergen Yalçın'ın kontratak tuzağına düşmüştü. Köprünün altından çok sular aktı.
Beşiktaş'ta yeni transferler, Trabzon'da Avcı'nın gelişiyle birlikte iki takım da savunma performansını üst seviyeye çıkardı. Ve maç kazanmaya başladılar.
Beşiktaş dün kendi iyi futbol çizgisinin altında kaldı.
Orta sahada basit top kayıpları yaptılar. Ghezzal ve Atiba kötü bir maç çıkardı.
Kartal , Aboubakar ve Larin ile maça tutunmaya çalışırken, Trabzonspor kanatlardaki iki yıldızını da çok iyi kullandı. Baker mutlak fırsatı harcamasa Kadıköy'de olduğu gibi ilk golü atan taraf olabilirlerdi.
Geçiş oyunu oynayan takımlar için geriye düşmek bir handikap.
Aboubakar'ın golü Trabzon'un işini çok zorlaştırdı ama Süper Kupa'yı kazanmanın morali ve ikinci yarıda düşürmedikleri tempo ile beraberliği buldular.
Hatay'da olduğu gibi galibiyet golü defansın esaslı adamı Hugo'dan geldi.
Diagne derbide Galatasaray'ı yıkmıştı dün aynı sahada Dorukhan gördüğü kırmızı kart ile Beşiktaş'ın tabelaya ortak olmasını önledi.
Elbette Uğurcan'ın kritik kurtarışların da altına çizmek lazım.
Abdullah Avcı'nın kupası yoktu, Süper Kupa'yı aldı. Trabzon'un derbi galibiyeti yoktu. Kazandılar.
Sergen Yalçın derbileri kazanmıştı dün kaybetti. Lig her zamankinden uzun ama bir gerçek var; ara haftaya Fenerbahçe lider giriyor.
Beşiktaş, Trabzonspor maçını kaybederek sadece 3 puan değil psikolojik olarak da önemli bir yara aldı. Önemli olan zirveye çıkmak değil orada durabilmektir.
Dorukhan'la siyah-beyazlı yönetim bir kez daha görüşsün.
Ama Beşiktaş'a kaybettirdiklerini...
Abdullah Avcı'yı tebrik ederim

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA