Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Prim yok, alın teri var

Bir şeyi yapabileceğinize kendinizi inandırırsanız, yapacaklarınız ne kadar güç olursa olsun başarırsınız. Tüm Türkiye, tüm Avrupa, tüm dünya Vodafone Park'ta İngiltere'yi yenen ve Avrupa Şampiyonu olan Ampute takımının zaferine tanık oldu. Bu zafer cesurca mücadele eden, terini akıtmaktan vazgeçmeyen, yüreğiyle oynayan ve tüm engelleri aşan insanların destanıdır.
Kaleci Selim Karadağ'dan tutun da Alican Kuruyamaç'a, Mehmet Yunsur'a, Feyyaz Gözüaçık'a, Rahmi Özcan'a, Muhammet Yeğen'e, Serkan Dereli'ye, Osman Çakmak'a, Fatih Karakuş'a, Fatih Şentürk'e, Kemal Güleç'e, Barış Telli'ye, Ömer Güleryüz'e kadar her oyuncumuz yüreklerini ayak yaparak, inançlarını ruhlarına ekleyerek, coşkularını, kazanma duygularını hırs yaparak ve müthiş bir mücadele ortaya koyarak dev bir başarıya imza attılar. Hepsi üzerlerindeki ay-yıldızlı formanın ne kadar değerli olduğunu bilerek koştular.
Ömer Güleryüz'ün golüyle perdeyi açtık. 41 bin kişinin desteğiyle İngiltere'ye üstünlük kurduk. Maç bitti derken golü yedik. Ama asla şoka girmedik. "Türkiye'ye söz verdik, şampiyon olacağız" inancıyla İngiltere kalesine yüklendik. Şırnak'ta hain bir mayın yüzünden bacağını kaybeden kaptanımız Osman'ın attığı golle hak ettiğimiz Avrupa Şampiyonluğu'nu kucakladık. Bu zafer, pes etmeyen ve zafere inanan yürekli insanların başarısıdır. Bu zaferde prim yok, para yok, sadece alın teri var.
Ampute Milli Takımı'nın kazandığı büyük zafer unutulmayacaktır. Ancak bu zafer abidelerinin ortaya koyduğu mücadele dilerim diğer milli takımlarda oynayanlar için de bir ders olur.
Avrupa Şampiyonluğu teknik adamından tutun da her oyuncuya analarının ak sütü gibi helal olsun. Ampute Milli Takımı'nın yıldızları 80 milyon Türk insanına tarihe geçecek büyük bir gurur yaşatırken apolet olarak da sırtlarına şunu yazdırdılar: "Türkiye sizinle gurur duyuyor.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA