1 yumurta
1 yemek kaşığı buğday kepeği
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
1. 5 yemek kaşığı lor peyniri
1. 5 yemek kaşığı yoğurt
Bir tutam tuz
Az kaşar peyniri
Dana janbon yada 2-3 ince dilim sucuk
Üzeri için;
Keten tohumu
Yapılışı:
Yumurtayı çırpıyoruz. Daha sonra yoğurt yulaf kepeği, buğday kepeği ve tuzu ekleyip kaşık yardımı ile karıştırıp çok katı olmayan bir hamur elde ediyoruz alüminyum folyo kabına karışımın yarısını koyuyoruz iç malzemeleri ekliyoruz ve kalan karışımı da üzerine ilave ediyoruz. Üzeri için ben keten tohumu kullandım siz isterseniz hiç bir şey kullanmayabilirsiniz önceden ısıtılmış 200 C fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz afiyet olsun.