Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Zonguldak Anadolu Ajansı Muhabiri Ferdi Akıllı son yolculuğuna uğurlandı.
Geçen 11 Ocak’ta beyin kanaması geçiren Anadolu Ajansı Zonguldak Muhabiri Ferdi Akıllı, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Bir süre yoğun bakımda tedavi gördükten sonra normal odaya alınan Akıllı gece saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Acılık Hz. Ali Camii’nde kılınan cenaze namazına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, kurum temsilcileri, meslektaşları ve sevenleri katıldı.
Akıllı; kılınan cenaze namazı sonrası Kırat Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Zonguldak Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Zonguldak Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.