kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:00Sensiz Olmaz
10:00Beyblade
11:30Yeter Anne
12:40Sana Mutfağı
13:30Beyblade
14:00A'dan Z'ye
16:30Kaç Para
17:40Çocuklar Duymasın
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
19:50Ekmek Teknesi
21:30Kurşun Yarası-tekrar
23:10Sinema "Acımasız Sokaklar"
00:50Geceyarısı Haberleri
01:00Homedrom
01:30Hayat Budur

 
  19:50 Ekmek Teknesi
Ekranların en "biz"den dizisi "Ekmek Teknesi" bu akşamki bölümünde hem ağlatacak, hem güldürecek. Cicianne, Nusret'ten kızını isteyecek. Ruhi ise çapkınlığın faturasını acı ödeyecek
İki sezondur ekranın zirvesinde fırtına gibi esen, "Ekmek Teknesi"nin bu akşam ilk kez yayımlanacak 51'inci bölümü yine ilginç olaylara sahne oluyor. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği, senaryosunu Hasan Kaçan, Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz ve Mehmet Turgut'un yazdığı "Ekmek Teknesi" Türkiye'de herhangi bir mahallede yaşanan neşeli hikayelerin anlatıldığı bir durum komedisi ... Karakterize edilen tipler ve birbirinden canlı bu tiplerin yaşadığı olaylar örgüsüne bakıldığında bir "alaturka dizi" olarak da tanımlanabilen "Ekmek Teknesi", felsefe olarak yüzlerce yıl önce yaşamış ama bugün hala geçerliliğini ve gerçekliğini koruyan Nasrettin Hoca efsanesinden beslenmekte...

ÇAPKINLIĞIN FATURASI
İşte bu bölümün konusu: Cicianne, Nusret'ten kızını ister. Nusret gençlerin fikrini alır. Naim ise ilk defa bir kadının kalbini kıracaktır. Cengiz ve Kirli piyango (!) çıkmasıyla içlerinde kalan her şeyi yapmak isterler. Ruhi çapkınlığının faturasını acı öder... Celal kendince Suzan'a jest yapar... Ayrıca Ayhan'ın Songül'e ağlaya ağlaya verdiği ders ve Nusret Baba'nın sevgi karşısında engin hoşgörüsü... Tüm bunları ve diğerlerini Ekmek Teknesi'nde bu akşam izleyebilirsiniz.
 
  21:30 Kurşun Yarası-tekrar
Kurşun Yarası, 17. bölümüyle sürüyor. Bu akşam; Halil ve arkadaşları Rıza'yı tuzağa düşürmek isterlerken, Gülsüm büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır; çengi olarak girdiği evde kimliği açığa çıkarsa, Rıza'nın elinden kurtulması mümkün değildir. Haliller, Rıza'nın oyununa gelip ellerine düşmesini beklerken endişe içerisindedirler. Ali Kaptan'ın Kaymakam'a kurduğu tezgah sonuç vermeye başlar; Kaymakam Mutasarrıf tarafından tütün kaçakçılığının başında olmakla suçlanır. Aleyhinde güçlü deliller vardır ve suçsuzluğunu kanıtlayabilmesi için hiçbir umut görünmemektedir.
 
  23:10 Sinema "Acımasız Sokaklar"
İntikam dediğin böyle olur!
Y: John Gunn
O: Eric Roberts, David White Rome,
heyecanla hapishane kapısı önünde önce çırağı sonra suç ortağı olan John'un salıverilmesini beklemektedir. Florida'da bir arazi işini almaya kararlı olan John, Rome'un birlikte dolandırıcılık yapma teklifini reddeder. Ama kendi anlaşmasını finanse edecek parası olmayan John, istemeyerek de olsa Rome ile işbirliği yapar. John'a 50 bin dolarlık ödünç para veren Rome daha sonra John'un büyük kazığıyla karşı karşıya kalır. Öldüresiye bir araba takibi ile parasını aramak ve intikamını almak üzere Rome, John'un peşini yakalayıncaya kadar bırakmamaya kararlıdır.
YÜKSEL AYTUĞ
Bu çocuklar gerçekten bizim mi?
Ali Kırca'nın "Siyaset...
ATİLLA DORSAY
JOE MGM 21.15
Hoşgörü toplumunu protestoİki adam bir...
 
Bir Kral Dört Kraliçe
Kanal D / 00:50
Kara Zindan
Star / 10:30
Bütün Anneler Melektir
TRT 1 / 11:30
Sarmaşık Gülleri
Show TV / 15:15
Ekmek Teknesi
atv / 19:50
Kampüsistan
Kanal D / 19:50
Kınalı Kar
Kanal D / 21:20
Kurşun Yarası-tekrar
atv / 21:30
Tatlı Hayat
Show TV / 22:00
Antakya, Ezzan, ÇaN, Hazzan
TRT 1 / 22:00
Gel ve Gör
CNBC-e / 22:00
Hırçın Menekşe
Kanal D / 23:00
Acımasız Sokaklar
atv / 23:10
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.