kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Falınızdan aşk çıktı
Falınızdan aşk çıkıyor
Falınızdan aşk çıktı

Falınızdan aşk çıktı

Sevgililer Günü'ne 3 gün kala aşkta sizi nelerin beklediğini öğrenmek isterseniz bu yazı tam size göre....

Sevmek ve sevilmek adına yaşadığımız savaşlarda, sonu gelmez bir yenilgidir aşk. Paylaşmak için başlatılan beraberlikler mücadele verirken; aşkın imkânsız tarifleri, çözümsüz şifrelerde kalır. Her seferinde 'belki bu kez gerçekten' dedirterek başladığımız aşk yolculukları; bizi istediğimiz duraklara ulaştırır mı, bilemeyiz ama yaşadıkça aşkı hep özleyeceğiz. Çünkü, yaşadığımızın kanıtı olacaktır bu duygular. Ne dersiniz ?

KOÇ BURCU
Tadına varın

Yenilgiyi kabul etmeyen yapınızla yaşama düşen bir ateş topusunuz. Sürekli kontrol altında tuttuğunuz duygularla hayatın tadına ne zaman varacaksınız? Aşk, her zaman istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Kendinize olan güveninizi yitirmek gibi bir korkuyla ömür geçmez. Kendinize inanmayı öğrenin. İdeal partneriniz bir Balık.

BOĞA BURCU
Yay gerildi

Duygulu, duyarlı, ve ayakları yere sağlam basan tutkulu Boğalar. Aşkın gizemli gücünü asla inkâr edemezsiniz. Güçlü bir 'aşk' isteği ile yanar tutuşursunuz. Ruhunuzu gerçekten anlayan bir sevgiliye ihtiyaç duyarken, cinselliğinizi de sergilemekten hoşlanırsınız. Aşkı bulduğunuz anda geçmişi kolaylıkla silersiniz. Yay'ın aşk okunu bekleyin.

İKİZLER BURCU
Çok sevimli

Yaşamın bilgiçliği sizi öylesine sevimli yapıyor ki göz kırptığınız herkes peşinizde. Hazin sonlar, buruk duygular size göre değil. Kıskançlığınız saf, çocuksu ve zararsızdır. Yargılanmaktan korkmayın. İçinizde özenle sakladığınız sezgilerinizi, kullanmalısınız. Doğru yolda olduğunuzu göreceksiniz artık. Peki, size eşlik edecek sevgili kim? dersiniz. Tabii ki bir 'Kova'.

YENGEÇ BURCU
Kalbi kilitli

Doğuştan duygu insanı olan siz Yengeçler; aşk ile öylesine haşır neşirsiniz ki, hayatın gerçeklerinden kaçıyorsunuz. Sizden güçlü olanlara tepkiniz var. Ayrılıkları göğüsleyemezken, kendi ördüğünüz duvarlarınıza yazmayı ihmal etmediğiniz aşk şiirlerinin satırlarında gizli gözyaşları vardır. Bir 'Başak' yaşamın her alanında sizin koşmanızı sağlayacaktır.

ASLAN BURCU
Yardım şart

Bedelsiz, acısız, hesap sormayan bir yüreğe sahip olmak kolay değildir. Aşka bu kadar yakınken, onu hep kendinden uzak tutan bir asalete hangi kalp dayanır? Kendinizi keşfetmek adına verdiğiniz mücadelenin yarısını başkalarıyla paylaşmayı öğrendiğiniz an, kıskançlık düğümleri kendiliğinden çözülecektir. Yardım istemek sizi zedeler ama yine de bir Koç'a başvurun.

BAŞAK BURCU
Uçun biraz

Duygularınızı yaşarken bile ayağınız hep yerdedir. Uçmayı bir türlü öğrenemediniz. İç dünyanız romantik, zengin ve coşkulu olabilir. Hatta, ruhunuzun derinliklerini anlatan sayfalar dolusu kitaplar bile yazabilirsiniz. En mistik düşüncelerin ardında bile siz gizlisiniz. Kendinizi sakınma huyundan vazgeçin ve 'Aşk kazası' yapmayı deneyin. Tabii ki bir Balık'la.

TERAZİ BURCU
Hayranı çok

Doğuştan dengeleme yeteneğine sahipsiniz. Uyumsuzluk yansımalarından uzak, kendisi ile bu kadar barışık insan az bulunur. Gereksiz bir insana karşı bağlılık yaşamaktan öylesine korkuyorsunuz ki arkanızda gözü yaşlı aşıklar bırakıyorsunuz. Tabii, tek bir kişi hariç, O da bir Aslan.

AKREP BURCU
Sınıfta kaldı

Yaşamın yarısını aşkı aramakla geçirir, diğer yarısında da bulduğunuz aşka karşı savaş verirsiniz. Aslında acıların bileşkesidir yaşam ve aşk. Mülkiyetçi duygularınızı biraz gevşetin ve mantıklı olmaya çalışın. Mantık konusunda ders verebilirsiniz ama aşkta hep sınıfta kalıyorsunuz. Bütünleme sınavları için bir Yengeç'ten yardım alabilirsiniz.

YAY BURCU
Canı yandı

Hayatın bahçelerinde çocukça koştururken, eteğinize takılan kıskançlık dikenleri hep canınızı yaktı. Kendinizi savunduğunuz her dönemde, suçlanan yine siz oldunuz. İç dünyanızda özlediğiniz huzura kavuşmanız da zorlaşıyordu. Çünkü, 'uyumlu olma' suçu yaşıyordunuz. Kişiliğinizi sakın değiştirmeyin. Elinizi sizi bekleyen bir Akrep' e uzatın.

OĞLAK BURCU
Kaçmayın

Kaçamadığınız aşk yaklaşımlarını, özgürlüğünüzü tehdit eden tehlikeler olarak gördünüz. Sürekli kontrol altında tuttuğunuz duygularla yaşamın tadına ne zaman varacaksınız? Kapalı kapılar ardından çıkarak duygularınızı serbest bıraktığınız zaman, çoğu kişiden daha romantik olduğunuz ortaya çıkacak. İşte partneriniz; bir Balık.

KOVA BURCU
Savaşa son

Özlediğiniz aşk, hep istemediğiniz duygulara esir etti sizi. Yaşamla aranızda hiç kimsenin bilmediği garip bir savaş vardı. Defalarca aynı acıyla sarsılmak adına, belki de bilerek çekiliyordunuz savaş alanlarından. Sizi beklemekten sıkılan aşıklarınız, sessizce uzaklaştı hayatınızdan. Bir tek kişi sizden hâlâ ümidini kesmedi o da bir İkizler'di.

BALIK BURCU
İlle de Aslan

Siz düşlerinizin esiri, değişkenliğinizin kurbanısınız. Anlaşılması oldukça zor yapınızla, hâlâ anlaşılmayı bekliyorsunuz. Her seferinde 'bu defa başka' derken, yaşamı yeniden yaratıyor, yeni denemelere kucak açıyorsunuz. Parıltılı dünyanızda yasaklara yer yok. Gönlünüze göre bir sevgiliyi bulmakta zorlanıyorsunuz. Oysa, size yol gösterecek bir rehbere ihtiyacınız var. Bu iş için gönüllü bir Aslan, heyecanla sizi bekliyor. Haberiniz olsun.

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Biz Ayrılamayız
 Aşkın 5 yıldızlı ifadesi
 Vitrinlerde kırmızı saltanatı
 Önemli olan 'doğru' çiçek
 Aşk şehri Paris aşıkları bekliyor
 Evinizi de bu özel güne hazırlayın
 Kalbinizin kapısı aşka açık olmalı
 Bu terlikler aşk kokuyor
 Uludağ sadece 317 milyon
HAKAN & UTKU
Espri dolu mesajlar
Hakan Köksal ile Utku Gürtunca,...
Dünya unutmak istemiyor Türkiye ise hatırlamak...
80'li yıllar dünyada büyük değişimlerin yaşandığı, duvarların...
Kaderin cilvesi
Üvey anne elinde büyüyen ve çektiği sıkıntıyı bir türkü kasediyle...
JAK'tan Konya'ya hüzünlü veda
Konya'da çöken binanın enkazında sekiz gündür arama kurtarma...
Onlar ilk kez kutlayacak!
Onlar ilk kez kutlayacak!
Günümüz aşkları nedense çok uzun soluklu olmuyor! Ancak hepimiz...
Allah'ın hakkı üçtür
Allah'ın hakkı üçtür
Başından iki evlilik geçen Özben Önal, ağustos ayından bu yana...
Aşk hayatı karışık
Aşk hayatı karışık
Brezilya doğumlu 22 yaşındaki seksi top model Adriana Lima,...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.