kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kaliteli alışverişe yurtdışı gerekmez
Kaliteli alışverişe yurtdışı gerekmez

Artık belirli bir kalitede alışverişe ulaşmak için yurtdışına çıkılan günler geride kaldı. İyi ve kaliteli ürünü, iyi ve kaliteli hizmet ile müşteriye sunmanın en iyi örneklerinden biridir Beymen. Parlak pembeler, saten, şifon gibi uçuşan kumaşlar, çiçek broşlar ve dore kemerler, bu sezon Beymen koleksiyonlarında dikkat çekiyor.

Merhaba! Umarım ılık bahar günlerinin keyfini çıkarabiliyorsunuzdur. Size bir şey itiraf etmeliyim, bu köşedeki yazılarım sayesinde ülkemizdeki koleksiyonlar hakkında bilgi edinmeye çalışıyor, mağazaları dolaşıp, vitrinleri incelemek için zaman ayırıyorum. Kendinize plan yapın ve Nişantaşı'na gidin. Günün sonunda kısa bir Paris turuna çıkmış hissiyle evinize döneceksiniz. Özellikle kısa bir süre önce açılan Nişantaşı Beymen ve bünyesinde bulundurduğu cafe, bu anlamda örnek mekânlardan biri. Bildiğiniz gibi Beymen, 1960 yıllardan bugüne, yükselen grafiğiyle kendi koleksiyonlarının yanı sıra birçok önemli dünya markasını da bünyesinde toplayan, başarılı gelişimi ile ülkemizin en önemli markalarından biri. Takım elbiselerle başlayan yolculukları, "Beymen Kadın" ve "Giyim bir yaşam tarzıdır" sloganıyla spor giyim anlayışına farklı bir boyut getiren "Beymen Club" ile devam etti.

ALEV at BEYMEN HOME
Beymen'in en büyük ayrıcalığı, müşterilerine kaliteli bir yaşam tarzı sunmayı hedeflemesi ve bunu sadece ürün kalitesi ile sınırlamaması. Beymen'de profesyonel tasarım ekipleri tarafından oluşturulan ürünler, mekanlar dışında birçok sosyal ve kültürel aktiviteye de imza atıyor. 1999'da dünyaca ünlü seramik sanatçımız Alev Ebüzziya'nın "Alev at Beymen Home" koleksiyonuyla dünya sanat çevrelerinde ilgi gören bir akımı Türkiye'ye taşıdı. Ebüzziya'nın tasarımları ilk kez Beymen Home çatısı altında sofra aksesuvarları olarak sunuldu. Türkiye'de ilk kez 'megastore' uygulamasını başlatan da Ankara Beymen'dir. Kuruluşundan itibaren tasarım ve tasarımcıya verdiği değeri tüm çalışmalarına yansıtan Beymen, 1986 yılında stilist Deniz Seferoğlu imzasını taşıyan "Beymen Studio" koleksiyonunu özgün giyinmeyi seven müşterileri ile paylaştı. Bu çalışma ile Türkiye'de ilk kez bir kuruluş, kendi markası dışında genç bir Türk tasarımcının imzasını kamuoyuna tanıttı. Ardından Türk moda dünyasına yeni isimler kazandırma amacıyla 1992 yılında 'Academia Yeni Yetenekler Yarışması'nı başlattı. Bu yarışmada başarılı olan birçok isim şimdi, artık birer marka. Genel olarak şöyle bir Beymen'den bahsettikten sonra, 2004 ilkbahar-yaz koleksiyonlarından da söz etmek gerek. Lüks ve cazibeli bir stili Beymen şıklığı ile bulan 'Pink Delight' grubunda, parlak pembe, kemik, bej ve siyah tonlar kullanılmış. Deri, Chanel tarzı yünlü kumaşlar, ipek şantuk, puantiyeli saten, şifon türü ince ve uçuşan kumaşlarla bütünleştirilmiş. Ceket, dar paça pantolonlar, bele oturan elbiseler, işlemeli trikolar, grubun diğer öğeleri. 50'lerden esinlenilmiş. Bu koleksiyonda tamamlayıcı aksesuvar olarak çiçek broşlar, stras tokalar, ince şantuk ve dore kemerler hoş bir bütünlük sağlamış. "50's Chic" temalı koleksiyonda ise American Country Club tarzından esinlenilmiş. Daha günlük, pamuk likra, koton, jarse trikodan oluşan grupta, canlı çiçek ve puantiye desenleri öne çıkıyor. Pembe, lila, yeşil gibi sezonun renkleri beyazla tamamlanmış. Kloş etekler, kaşkör bluzlar, yarım astarlı ceketler, arma işlemeli poplin gömlekler, gün içinde rahat kullanılabilecek alternatifler. "Weekend" grubu, haftasonu şık bir spor görünüm için kullanılabilecek süet, keten, koton kumaşlardan oluşuyor. Belden bağlı süet ceketler ve içlerine giyilebilecek gömlekler ve jeanler, her kadının gardrobunda olması gereken kombinasyonlar. Beymen, genç giyim için ise "Beymen Studio" koleksiyonunu ikiye ayırmış. Saten, ipek gibi kadınsı görünümü öne çıkaran kumaşlar, seksi ve zarif bir çizgide. Pastel tonlar, bej ve siyahla bütünleşmiş. Asimetrik kesimler, aplikeler, volanlar ve derin yırtmaçlar koleksiyonu farklı kılan detaylar.

SİZİ TANIYAN BİR MAĞAZANIZ VAR MI?
Bunları size anlatırken, alışveriş yapmanın ne kadar zor olabileceğini düşündüm. Ülkemizde moda sektöründeki gelişmeler, alternatiflerin çoğalması insanı kararsız bırakıyor. Eğer sürekli alışveriş yaptığınız belli mağazalarınız varsa, hele bir de devamlı size servis yapan, nelerden hoşlandığınızı bilen, mağazadaki ürünleri tanıyan, siz aramadan sunan bir satış elemanı var ise, alışverişinizi yapmanız daha keyifli ve kolay olacaktır. Ülkemizde, artık belirli bir kalitede alışverişe ulaşmak için yurtdışına çıkıldığı günler geride kaldı. Beymen konusu açılınca farklı, kaliteli hizmet anlayışına değinmeden geçemezdim. Çünkü iyi ve kaliteli ürünü, iyi ve kaliteli hizmet ile müşteriye sunmanın en iyi örneklerinden birini oluşturdu Beymen. Keyifli bir hafta, keyifli bahar alışverişleri diliyorum...

Dilek Hanif

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Minik mucitler
 Kanser iki köyü boşaltacak
 Bu fotoğrafları eşim de görecek
 Deha ile Mücahit koltukta kaldı
 ARINÇ Ekmek Teknesi'nde
 Hasankeyf'te kelekler yarıştı
 Bilgi'de çizgili günler başlıyor
 Medyum Memiş sırlar kapısını aralıyor
 Türk malının kalitesini dünyaya tanıtacaklar
 Rus manken trafiği karıştırdı
 Bolu'nun en özel yemekleri seçildi
 Topbaş'ın oğulları dünyaya açılacak
 Aldatılma şüpheleri
 Küçük beylere papyon
 İnternet sitesi üzerinden eşcinsellere pasta hizmeti
 Temür Köran'ın 'Çeşitlemeleri'
HAKAN & UTKU
Terliksi reklamlar
Eskiden yazın yaklaştığını anlamanın...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Islak ekmek
Unu bir kaba alın. Tuz...
Tek çaremiz AİHM'e gitmek
15 aydan bu yana rapor bekleniyor: Diyarbakır’da düşen Konya uçağında...
Çetenin "göz"ü kulağı
Firari bir mahkum tarafından kurulan kapkaç çetesinin gözcüsü genç...
Katiline ömür boyu hapis cezası istendi
İstanbul'da Fatih Yedikule İmrahor İlyasbey Caddesi 39...
Lara'nın yeni aşkı
Lara'nın yeni aşkı
Seçimlerde başarılı olamayan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan adayı...
Hangisi daha güzel?
Hangisi daha güzel?
Mine-Sezai Taşkent çifti, geçtiğimiz hafta Roulo-Mehmet Habbab...
Panoları süsleyecek
Panoları süsleyecek
İsveçli ünlü top model Victoria Silvstedt, iş için...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.