kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haftalık Keyif Rehberi
Haftalık Keyif Rehberi

Sezen Aksu, yarın akşam Yeni Melek'te
Sezen Aksu, İstanbul'da Beyoğlu'nun kalbinde yer alan ve gösteri dünyasına yepyeni bir soluk kazandıran Yeni Melek Gösteri Merkezi'nde 'No Hits' başlığı altında çok özel bir dizi konser veriyor. Aksu, yarın akşam sınır tanımayan yaratıcı dehasının en güzel örneklerini, Yeni Melek'in 'biz bize' ortamında hayranlarıyla paylaşacak. Bilet Fiyatları: 1. kategori: 66 milyon, 2. kategori: 55 milyon, 3. kategori: 44 milyon, 4. kategori: 33 milyon lira. Adres: Gazeteci Erol Dernek Sok. No: 13 Beyoğlu

Midas'ın Kulakları...
Midas'ın Kulakları adlı oyun, bugün saat 15.00'te Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde son kez sahnelenecek. Oyun, antik Frigya'nın efsanevi kralı Midas'ın dünyasına fantastik bir bakış atıyor. İnsanın kendisini olduğundan farklı görmesinin ve bununla övünmesinin bedelini ödemesinin öyküsünü anlatan oyun, mitolojik dünyanın, güncel gerçeklerle nasıl örtüştüğünü de vurguluyor. Oyuncuar arasında Ziya Kürküt de var...
Tel: (216) 349 04 63

Kukla Festivali başlıyor
İstanbul'da 5-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 7. Uluslararası Kukla Festivali'ne İspanya iki grupla katılıyor. Festival çerçevesinde Cervantes Enstitüsü'nde de 11 ve 12 Mayıs günlerinde kukla gösterileri üzerine bir dizi konferans düzenlenecek. Libgrubu El Paladde Francia adlı gösteri ile 6 Mayıs Perşembe günü saat 20:30'da İtalyan Kültür Merkezi ve 8 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da Profilo Kültür Merkezi'nde seyirci ile buluşacak.
Tel: (212) 292 65 36

Güneşe Bakarken
Halis Karakurt, "Güneşe Bakarken..." konulu 19'uncu kişisel sergisiyle Aladoğan Art Gallery'de bir kez daha sanat severlerin karşısına çıkıyor. 15 Mayıs-8 Haziran tarihleri arasında Aladoğan Art Gallery'de izlenebilecek olan sergi; Halis Karakurt'un son dönem çalışmalarından oluşuyor.
Tel: (212) 224 19 52

Rachid Taha Babylon'da
Fransa çıkışlı Cezayir asıllı, "rock"ın yaramaz çocuğu Rachid Taha, 2004 yazında piyasaya çıkacak 7. albümünün dünya prömiyeri için İstanbul'da. Babylon'da 6-7 ve 8 Mayıs akşamları sevenleriyle buluşacak olan Rachid Taha'yı izlemek için bilet bedelleri öğrenci için 12 milyon lira, tam bilet ise 20 milyon lira olarak belirlenmiş.
Tel: (212) 292 73 68

Gülüş Güçlügil, Shaft'ta sahnede
Gülüş Gülcügil, ilk albümü 'In Betty Ween' ile 9 Mayıs Pazar akşamı Shaft Blues & Jazz Club'te sahne alacak. Müzik projesi için Betty Ween takma ismiyle Belçikalı bir alternatif rock grubunda şarkı söyleyerek müzik hayatına başlayan Gülüş, 4.Roxy müzik günlerinde derece aldıktan sonra müziği iyice ön plana aldı. Medyanın biraz Hint müziği ile parfümlenmiş pop, rock, jazz karışımı deneysel bir müzik olarak tanımladığı albümü yaratan grupta bas, gitar, davul ve vokallerin yanı sıra, tabla, çello ve sarod da bulunuyor. Gecede giriş ücretleri 7.5 milyon lira, öğrenci için 6 milyon lira olarak belirlenmiş.
Tel: (216) 349 99 56

Orhan Veli ile...
Akustika'nın Orhan Veli şiirlerinden bestelediği 20 şarkı, unplugged tadındaki performansında, tam 20 yıl sonra tekrar izleyiciyle buluşuyor. Shaft Club'da bu akşam gerçekleşecek olan konserde, şarkı aralarında şairin yaşam öyküsü ve hoş anekdotlara yer verilecek. Bilet fiyatları 7.5 milyon lira, öğrenci için milyon lira.
Tel: (216) 449 05 90

Ona hediyesini fuardan seçin

110 seçkin firmanın katıldığı Anneler Günü Hediye Fuarı, 9 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor. Her yıl binlerce özel hediye seçeneğiyle konuklarını ağırlayan Beşiktaş - Dolmabahçe Kültür Merkezi, bu yıl da Anneler Günü haftasında kapılarını açıyor. Fuara giriş ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Dans Festivali'nde son 4 gece
Cemal Reşit Rey Konser Salonu, bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Uluslararası İstanbul Dans Festivali"ne ev sahipliği yapıyor. 5 Mayıs akşamına kadar devam edecek olan festivale dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından dans tiyatrosu, dans ve bale grupları katılıyor. Gruplar: Mayıs 2004 Saat: 20.00: Intimate Gold' Mayıs 2004 Saat: 20.00: 'Üç' Mayıs 2004 Saat: 20.00: 29-30' Mayıs 2004 Saat: 20.00: Bir Zamanlar Doğuda' Rezervasyon için: www.biletix.com
Telefon: (212) 231 54 97
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Dünya kadınlarının bisikletli barış turu
 Zeki Triko Sezonu Açıldı
 Dizinin daha 1.5 yılı var
 Alasya'dan Erdoğan'a ağır eleştiri
 50'sinden sonra soyundu
 Yıldızların hareketi stilinizin rehberi
 Hacıhüsrev'de değişim rüzgarı
 Arkadaşlar veda ediyor
 Küçük hanımlara cici elbiseler
GÜLSE BİRSEL
Ceyar'ın karaciğeri bitmiş
Siz de görmüşsünüzdür o...
TÜLİN KERMEN
Vitrin Meleği
Almazsam çıldırırım!
Bu sezon inci...
AYŞE TÜTER
Romen türlüsü
Ön hazırlık olarak kuru fasulye ve...
"Tarih"e can suyu
Eyüp'te 20 yıl önce kapısına kilit vurulan Türkiye'nin ilk termik...
İşte gerçek bayram
Bursa'daki bir okulda öğrencilere "23 Nisan'ı nasıl kutlamak...
Köpek Migi davasını AİHM kabul etti...
İşadamı Mustafa Beyhan'ın eşi Tülay Beyhan'ın, şikayet üzerine...
50'sini daha kurtardılar
50'sini daha kurtardılar
Sokak çocuklarını topluma kazandırmayı amaçlayan "Geleceğin Çocukları...
Moda Polisi
Moda Polisi
Karalar bağlamış!
Giyiminde etnik detaylara...
Milenyum kadını
Milenyum kadını
İspanyol top model Luisa Corna, podyumlardaki başarısını...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.