kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:30Temel Reis
09:00Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:35Dünya Yemekleri
14:25Unicef'le Elele
15:15Dekor-Dizayn
16:05Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
17:20Çocuk Oyunu
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Bambaşka Biri Gala
21:30Sinema Kulübü "Uzay Kovboyları"
23:30Televizyon Milleti
01:10Blendax'la Akademi Türkiye
02:10Geceyarısı Haberleri

 
  09:00 Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar
İlk bölümü geçen pazar yayımlanan "Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar" adlı belgesel 2. bölümüyle sürüyor. 40 yıl önce otomobil hayaliyle yola çıktılar ve 40 yıl sonra bugün hayalleri zorlayan bir noktaya ulaştılar. Onlar, üretip dünyanın dört bir yanına ihraç ettikleri otomobillerle Türkiye'yi dünyaya taşıyorlar. Emine Munyar'ın sunduğu programın ilk bölümünde Türkiye'nin ilk otomobili Anadol ile yaratıcısı Ford Otosan'ın ilginç öyküsü yeralmıştı. Bugünkü ikinci bölümde ise Türkiye'nin ilk saç otomobili Murat 124 ve Tofaş'ın öyküsünü izleyebilirsiniz.
 
  15:15 Dekor-Dizayn
Ünlü manken Vahe Kılıçarslan'ın hazırlayıp sunduğu atv'nin dekorasyon programı "Dekor Dizayn" pazar günleri ekrana gelmeye devam ediyor. Programın bugünkü konukları Akademi Türkiye'den Özge, Çağla Kubat ve Şeyda olacak. Her hafta talihli bir izleyicinin evini dekore eden programda bu hafta da Kılıçarslan, Özge ile beraber konuk oldukları bir izleyicinin banyosunu yapmak için kolları sıvadılar. Programda Vahe Kılıçarslan'ın Larespark Oteli'nin içinde bulunan Lapis Bar'da Çağla Kubat ve Şeyda ile gerçekleştirdiği içten bir sohbet de var.
 
  16:05 Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
Mehmet Barlas ile kızı Ela Barlas Anter, "Barlaslar'la Günlerin Getirdiği"nde yine sohbetlerinden keyif alacağınız üç konukla ekrana gelecekler. Ucuz kitap, okur profilini değiştirecek mi? Programda bugün Türk yayıncılığında yeni bir dönemin işareti olan "ucuz kitap" olayı ele alınacak. Ahmet Altan'ın yayıncısı Alkım Yayınevi yöneticisi Başar Aslan, "ucuz kitap" ı anlatacak. Programın diğer konuğu Darüşşafaka Vakfı'nın Başkanı Çetin Berkmen ise bu tarihi kurumun dününü ve bugününü irdeleyecek. Haftanın sanatçı konuğu ise Serdar Ortaç olacak. Ortaç, hem son albümü Çakra'yı, hem de Türk Pop Müziği'nin sorunlarını anlatacak.
 
  17:20 Çocuk Oyunu
atv'de bugün "Çocuk Oyunu" isimli keyifli bir yarışma başlıyor. Programı Tuba Ünsal sunacak
atv'de eğlenceli bir yarışma başlıyor: "Çocuk Oyunu"... Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa başta olmak üzere yayımlandığı 20 ülkede ilgi çeken ve sunuculuğunu Tuba Ünsal'ın yapacağı programda ikişer yetişkinden oluşan iki takım birbirine karşı yarışacak. Çeşitli kreşlerden, 3 ile 7 yaş arası çocukların soru olacak kelimeler için yaptıkları tanımlamaları kaydeden program ekibi stüdyodaki ekrana getirecek.

YETİŞKİNLER ÇARESİZ KALACAK
Yarışmacılar, çocuklar tarafından tanımlanan kelimelerin ne olduğunu bulmak ve puan kazanmak için uğraşacak. Çocukların sınırsız hayal gücünün çoğu kez yetişkinleri çaresiz bırakacağı "Çocuk Oyunu" dünyaya çocukların gözüyle bakmamızı sağlayacak.
 
  19:50 Bambaşka Biri Gala
Sevgi Gülşahin ve Neşe Aydın... İkisi de görünüşlerinden şikayetçiydiler. "Bambaşka Biri"ne katıldılar, büyük bir değişim geçirdiler. Ve bu akşam yeni görünüşleri ile ilk kez ekrandalar
Dış görünüşünden mutsuz olanlara, güzelleşmek, bambaşka biri olmak, hayata yeniden başlamak isteyenlere şans tanıyan "Bambaşka Biri" 10 Mayıs'tan bu yana atv ekranında... Programa doğuştan gelen ya da sonradan oluşan biçim bozukluklarından şikayetçi olup, plastik cerrahiye ihtiyaç duyanlar ve maddi imkansızlıkları sebebiyle estetik ameliyat olamayanlar başvurdu. Uzmanlardan oluşan seçici kurul 3 binin üzerinde başvuru arasından 17 kişiyi seçti.

İLK TALİHLİLER
Başbaşka biri olmak üzere seçilen ilk iki kişi; Sevgi Gülşahin ile Neşe Aydın'ın değişim süreci artık tamamlandı. 26 yaşındaki Sevgi Gülşahin yüzüne göre hayli iri olan ve çocukluk gençlik çağlarını kâbusa çeviren burnundan şikayetçiydi. 37 yaşında, iki çocuk annesi Neşe Aydın ise öncelikle burnundan, yüzündeki yara izinden ve çene yapısından mutsuzdu. Onların değişimleri; başvurudan seçim aşamasına, ameliyat anlarından ameliyat sonrası durumlarına kadar atv'de tam 5 gün boyunca adım adım yayımlandı.

AİLELERİ BİLE GÖRMEDİ
Sevgi ve Neşe Hanım ameliyat dışında spor, cilt bakımı gibi konularda da profesyonel yardım gördüler. Değişim sürecinde aileleriyle hiç yüz yüze gelmeyen Sevgi Gülşahin ile Neşe Aydın, bu akşam yayımlanacak "Bambaşka Biri- Gala"da yeni görünüşleri ile ilk kez sevdikleriyle karşılaşacaklar. Filiz Akın'ın rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı, dolayısıyla konuk sunuculuğunu Türkan Şoray'ın yapacağı gala gecesi müthiş bir heyecana sahne olacak. Bu sihirli anları ve onların buluşma heyecanını siz de ekran başında paylaşın.
 
  21:30 Sinema Kulübü "Uzay Kovboyları"
Televizyonda ilk kez...
Y: Clint Eastwood
O: Clint Eastwood, Tommy Lee Jones
atv'de bu akşam ekranda ilk kez izleyeceğiniz 2000 yapımı bir film yeralıyor: "Uzay Kovboyları"... Emekli olmuş dört savaş pilotu, Rus uydusu ülkenin güvenliğini tehdit edince NASA'ya yardımcı olmak üzere yeniden göreve çağırılır. 1960'larda ukalalıkları ve uyumsuzlukları nedeniyle uzaya gitme fırsatını kaçıran dörtlü, hayatlarının geç bir döneminde hasar görmüş uydular konusundaki ileri bilgilerden dolayı uzaya gitme şansı elde ederler. Tabii genç astronotlarla beraber aynı fiziksel ve yetenek testlerini geçebilirlerse!..
 
  23:30 Televizyon Milleti
İbrahim Sadri, atv'de ilgi ile izlenen yeni talk-show programıyla bundan böyle pazar geceleri ekrana gelecek. Akıcı temposu, zengin içeriği ve inanılmaz sürprizleriyle canlı yayında ekranseverleri televizyon karşısında buluşturacak "Televizyon Milleti" farklılık arayanlar için bu hafta da ilginç bir alternatif olacak. "En güzel yalanları gerçeklerle söylüyoruz. Televizyonda gördüğünüz her şeye inanmayın" diye tanıttığı yeni programında İbrahim Sadri ünlü konukları da ağırlayacak.
YÜKSEL AYTUĞ
Müzik piyasasından son bombalar!
Bir yanda star...
 
Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar
atv / 09:00
Ölüm Emri
TRT 1 / 11:00
Ne Olacak Şimdi?
Star / 15:00
Dekor-Dizayn
atv / 15:15
Yedi Bela Hüsnü
Show TV / 16:00
Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
atv / 16:05
Çocuk Oyunu
atv / 17:20
Bambaşka Biri Gala
atv / 19:50
Sihirli Annem
Kanal D / 19:50
Baba 1
TRT 1 / 20:00
Beyaz Felaket
Star / 21:10
Sil Baştan
Kanal D / 21:20
Uzay Kovboyları
atv / 21:30
Televizyon Milleti
atv / 23:30
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.