kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 

Nohutlu hindi

Soğanları zeytinyağında yumuşayıncaya kadar soteleyin. Etleri ilave edin. Salça ilave edip, hızlı ateşte 5 dakika daha soğanlarla beraber pişirin. Domates, sarmısak, defne yaprağı, karanfil, şeker, nohut, su, tuz ve karabiber katıp, kısık ateşte 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

MALZEMELER
* 500 gram hindi kalça kuşbaşı
* 500 gram nohut (haşlanmış)
* Yarım su bardağı zeytinyağı
* 2 adet büyük boy soğan (iri kıyılmış)
* 1 çorba kaşığı domates salçası
* Yarım kg. domates (küçük küp doğranmış)
* 15 diş sarmısak (bütün)
* 1 adet defne yaprağı
* 2 adet karanfil
* 1 adet kesme şeker
* 3 su bardağı su (kaynar)
* Tuz, karabiber

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yoğurtlu barbunya   / 01-07-2004
 Ayşe Tüter'den iki değişik tarif   / 30-06-2004
 Sebzeli topkek   / 30-06-2004
 Bu akşam bunları pişirin   / 29-06-2004
 Hamurlu meyve   / 29-06-2004
 Fasulye çeşitlemesi   / 28-06-2004
 Patates dolması   / 27-06-2004
 Karışık sebze sote   / 26-06-2004
 Birbirinden lezzetli yemekler   / 25-06-2004
 Dağ köftesi   / 25-06-2004
HAKAN & UTKU
Bush Anıtkabir defterine ne yazdı?
Bush Anıtkabir'i...
AYŞE TÜTER
Nohutlu hindi
Soğanları zeytinyağında yumuşayıncaya...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.