kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Çiftlik gittikçe şenleniyor
Çiftlik gittikçe şenleniyor
Yasemin hiç üzgün değildi

Çiftlik gittikçe şenleniyor

Ünlüler Çiftliği'nde önceki gece gerçekleşen eleme gecesinde Yasemin Kozanoğlu, SMS oylamasıyla çiftlikten ayrıldı. Sinirlerin iyice gerildiği çiftlik evinden Seda Üren ve 'sosyetik güzel' Kozanoğlu'nun ayrılmasının ardından asıl yarış şimdi başlıyor.

atv'nin büyük ilgi gören yarışması Ünlüler Çiftliği'nin önceki gece gerçekleşen eleme gecesinde, evde yaşayan diğer ünlülerin evden gönderdiği isim Yasemin Kozanoğlu oldu. 'Sosyetik güzel' olarak tanınan Kozanoğlu ile birlikte evden gitmesi için önerilen diğer isim ise Harun Kolçak oldu. SMS ile yapılan halk oylaması sonucunda oyların yüzde 38'ini alan Kozanoğlu, doğal hayattaki yaşam yarışına veda etti. Evden ilk hafta gönderilen Seda Üren'in ardından, önceki gece Kozanoğlu'nun da evden ayrılmasıyla, kalan 6 iddialı isim arasındaki asıl yarış bundan sonra başlayacak. Pazar günü yapılacak oylamayla çiftlikten gidecek üçüncü ünlü isim belli olacak.

ÜZÜLDÜĞÜNÜ BELLİ ETMEDİ
Geçen hafta SMS oylamasına Seda Üren ile birlikte kalan ve elenmekten son anda kurtulan Kozanoğlu, bu hafta elendiği evden ayrılırken üzüntü belirtisi göstermedi. Diğer ünlü isimlerle vedalaşarak ayrılan sosyetik güzel, yarışmaya farklı yaşamları yerinde keşfetmek ve macera yaşamak için katıldığını söyledi. Kişisel gelişimine katkısı olduğunu söylediği Ünlüler Çiftliği'ne katılmaktan mutlu olduğunu söyleyen Kozanoğlu, kimseye kırgın olmadığını dile getirdi ve ayrılırken Seren Serengil'i çiftlik ağası seçti.

MİLYONLARI AĞLATTI
Seren Serengil, cezaevindeyken evlendiği ve sürekli ziyarete giderek destek verdiği eşi Cengiz İmren'in kendisini ziyarete gelmemesine içerleyerek hıçkırıklara boğuldu. Cengiz İmren'in gelmek istememesi üzerine, onun hakkını Yasemin Kozanoğlu, Kanadalı DJ sevgilisi Aly'den yana kullandı. Yapımcılardan İmren'in gelmemesi halinde çiftliğe Aly'nin gelmesini talep eden Kozanoğlu, Aly'nin sürpriz ziyaretiyle mutluluğunu gizleyemedi. Cengiz İmren'in çiftliğe gelmemesine üzülen Seren Serengil, "Benim ona yaptıklarıma rağmen o sevgimin kıymetini bilmeyerek bana gelmedi. 1 senedir ayrıyız ve beni görmeye gelmedi" diyerek cezaevinden çıkan eşi İmren'i suçladı. Armağan Çağlayan ve diğer ünlülerin de destek verdiği Serengil, daha sonra canlı yayında İmren'e iğneleme yaptığı şarkısını söyledi.

YEMEKLERİ TEKELİNE ALDI
Yemek işlerini tekeline alarak evin diğer ünlülerinden tepki alan Harun Kolçak ise önceki akşamki eleme gecesinde Yasemin Kozanoğlu dışında gitmesi önerilen diğer isim oldu. Yunus Günçe, Kolçak'ı; "Güzel yemek yapıyor olabilir ama biz buraya güzel yemek için gelmedik" sözleriyle eleştirirken, Ercan Akışık çiftlikteki hiçbir işin birilerinin tekelinde olmadığını söyledi. Çiftliğin en neşeli isimlerinden biri olan Yunus Günçe ise zor şartlarda geçen günlerin etkisiyle ilk günlerdeki neşesini kaybetmeye başladı. Başta Seren Serengil olmak üzere herkesle tartışmaya başlayan ve Zeynep Özal ile Harun Kolçak'ı mutfak işlerini sahiplenip başka işlere bulaşmamakla suçlayan Günçe, çiftlik evinde tansiyonu yükselten isim oldu. Yunus Günçe, potansiyel olarak evden elenecek üçüncü isim olabilir.

URAL'IN DEDİKODU İSYANI
19 yıllık oyunculuk geçmişi olan 35 yaşındaki Hakan Ural, yarışmaya kendini doğru tanıtabilmek ve hakkındaki bir takım ön yargıları kırmak için katıldığını söyledi. Ancak onu en çok rahatsız eden konu, evin ünlü isimleri arasında gün geçtikçe artan tartışmalar ve dedikoduların kameralara yansıması. Ural, tepkisini şu sözleriyle dile getirdi: "Biz belli yaşlara erişmiş olgun insanlar olarak aramızdaki küçük sorunları kendi aramızda çözebilmemiz gerekirken, her şey ortaya dökülmeye başladı ve ben bundan rahatsız oluyorum".

BÜLENT İPEK

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Burcu Mercan tahliye edildi
 Ben o çiftlikte kalamazdım
 Asuman duşta
 'Emret Bakanım'ın yerli versiyonu atv'de başlıyor
 Büyük gün yarın!
 Bu kez ara vermiyor
 Son trend...
 Adres değişikliği
 Dernek kurdular
 Etiler'e meyhane geldi
Koku ve estetik delisi
Koku ve estetik delisi
Bakımlı görünmek sadece dış görünüşle olmuyor. Bunun en güzel ispatı...
Salsa yarışmasında biz dünyayı sallarız
Salsa yarışmasında biz dünyayı sallarız
Bugün İsviçre'de başlayan Dünya Salsa Yarışması'nda Türkiye de dans...
Türk Ceza Kanunu Tasarısı
AKP'nin TCK tasarısını Meclis Anayasa Komisyonu'na geri çekmesinden...
Bağımsız Türkiye Komisyonu Raporu, Eylül 2004
Giriş
"Aralık 2004'te toplanacak Avrupa Birliği Konseyi,...
Bilişim Dünyası 2004
Avrasya'nın en büyük bilişim fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, 31 Ağustos...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.