kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Emel Muftuoglu @ SABAH
 

Böyle hata olur mu!

Siz de takdir edersiniz ki bütün e-mailleri yayınlama imkanım yok ama hepsini teker teker, sonsuz bir sabırla okuduğumdan emin olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarımız beş altı sayfalık hikayeler anlatıyorlar, Allah'tan meraklı biri olduğum için sonuna kadar direniyorum. Ama yayınlayacağım e-mailler içlerinden cımbızla seçtiklerim olacak; hepimizin ortak sorunları ya da zevklerinden oluşanlar... Arkadaşlar şunu da anlatmak istiyorum: Çocukluğumdan beri dişlerimle ilgili problem yaşarım. 'Sağlığına önem verenler' grubundan olduğum için en ufak arıza sinyalinde hemen doktora giderim. Onun için diş ve dişçi konularında uzmanım! Aliye dizisini seyrediyorum; İlhan Şeşen dişçi ve bir hastayı tedavi ediyor. Hasta dişçi koltuğunda. İlhan -hani o bazı insanları dişçilerden kaçıran aerotor denilen illet aletle- hastanın dişini oyuyor ve hasta kalkıp gidiyor. Şaşkınlık içinde bakakaldım! O kadının oradan öyle oyuk dişle gidebilme imkanı asla yok, 'ben mi yanlış biliyorum' diye dişçimi aradım. O da beni doğruladı; oraya geçici bir dolgu yapılmadan gidebilmesi imkansız. O hastanın Superman, He-man falan olması gerekiyor ki, diş her hava aldığında sinirleri zıplamasın ya da 200 km. hızla kafasını bir direğe saplayabilsin ki diş ağrısını unutsun! Bu kadar önemli bir prodüksiyonda çok basit bir detay gibi görünse de benim canımı sıkıyor böyle minicik detaylar... Her neyse amma uzun yol seçtim yine kendime... Ben derim ki hem kendimizi eğlendirelim hem de insanlar işlerinde dikkatli olsunlar diye böyle bir 'SOBE' bölümü yapalım sizlerle. Siz de aykırı ya da saçma bulduğunuz ayrıntıları bana yazın, bu bölümde yayınlayalım. Şimdi gelenin haftanın e-maillerine..

Özlem Albayrak
Özlemcim müzikle ilgilendiğini yazmışsın, CD'lerini müzik prodüksiyon şirketlerine gönderdiğini ama ilgilenilmediğini söylüyorsun. Bana gelen her CD'yi özenle dinlediğimi, dinlemeye başlamadan 'inşallah uygun bir şeyler çıkar' diye dua ettiğimi bilmeni isterim. Ama sana şunu söyleyeyim bu iş ciddi sabır işidir. En büyük bestecilerin şarkıları da herkese uymayabilir. Sony Müzik'e benim adıma yolla; sevgiler... Meşrutiyet Cad. 163/5 Tepebaşı-İstanbul

Gamze Raday
"Teknolojinin ilerlemesiyle aile bağlarının zayıfladığı, aile fertlerinin birarada zaman geçirme alışkanlığının yok olmaya yüz tuttuğu gelişmiş Avrupa ülkelerinde şimdi 'aile oyun geceleri' düzenleniyor. İngiltere, Almanya, Fransa ve İspanya gibi ülkelerde uygulanan bu kampanya keyifli bir zamanı paylaşmaya davet ediyor. Aile bireylerinin birbirlerine konsantre olmalarını engelleyecek TV, cep telefonu gibi cihazları da kapatıp sadece oyun oynamak gibi içten, neşeli ve sadece onlara ait bir zaman yaratmalarını sağlıyor." Sevgili Gamze, öyle güzel bir mail ki yolladığın... Zaman öyle hızlı geçiyor ki. Çocuklarımız büyüdüğünde neden iki dakikalarını bize ayırmıyorlar siteminde bulunmamak için zamanında bu sevgiyi verelim. Sevgili Sezen Aksu yıllardır haftanın bir günü aile yemeği yapar. Demek ki Avrupalılar'dan daha önce çözmüş işi!

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İşte bu albüm dinlenir...   / 13-10-2004
 Kendimizdeki arızaları görmüyoruz   / 09-10-2004
 Kart Finans mükemmel buluş!   / 06-10-2004
 Çağdaş olmak istemiyorum!   / 02-10-2004
 Yürü be Özcan...   / 29-09-2004
 Annelikten istifa etmek istiyorum!   / 25-09-2004
 Ben birilerini acıtmak   / 22-09-2004
GÜLSE BİRSEL
Akademi Ödülleri'ni protesto ediyoruz!
Yine Altın...
EMEL MÜFTÜOĞLU
Böyle hata olur mu!
Siz de takdir edersiniz ki bütün...
AYŞE TÜTER
Çeşminigar çorbası
İftarTereyağı, sarmısak ve soğanı...
Oruç tutarken kilo vermenin formülü
Oruç tutarken kilo vermenin formülü
Pek çok kişi Ramazan'da şişmanladığından yakınıyor. Bilinçsizce...
Diyetisyen Taylan Kümeli'nin özel Ramazan diyeti
Diyetisyen Taylan Kümeli'nin özel Ramazan diyeti
* Sahurda (Kahvaltı yerine)
1. Seçenek: Yağsız kepekli...
Modern dansa devlet eli değdi
Modern dansa devlet eli değdi
Modern dans gruplarının büyük ilgi görmesi devleti de harekete...
"Fahişeyi de oynarım kara çarşaflıyı da"
Altın Portakal'a En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilen Ceyda...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.