kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Pingu
09:00Tolga Abi ve Hugo
10:00Cedric
12:00Marimar
13:30Anadolu Ateşi
14:15Ünlüler Çiftliği
15:00Gülbence
17:00Ünlüler Çiftliği
17:30Asmalı Konak
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Kurşun Yarası
21:40Bir İstanbul Masalı
23:20Büyük Yalan-Tekrar
00:40Hastanedeki Sır
01:40Geceyarısı Haberleri

 
  20:00 Kurşun Yarası
Kalbinin sesi ve Kuvayi Milliye'nin emirleri arasında kalan Kaymakam acaba İsadora'yla evlenecek mi? Yanıtı bu akşam "Kurşun Yarası"nda
Kurşun Yarası'nda bu akşam: Kaymakam kalbinin sesiyle, Kuvayi Milliye'nin emirlerini yerine getirmek arasında kalmıştır. Acaba İsadora'nın yanındaki boş nikâh sandalyesi dolacak mıdır? Gülsüm'ün umutları karşılık mı bulacak, yoksa Cemal'inin evliliğini tebrik etmek zorunda mı kalacak? Cemile için de Kaymakam'ın evliliği bardağı taşıran son damla olmuştur. Evden ayrılıp Selamoğlu'nun yanına gider. Ancak Selamoğlu bu karardan pek de hoşnut kalmayacaktır. Mehmet hayatını borçlu olduğu Nefise'yi aklından çıkaramaz. Mehmet ve Nefise arasında, tüm imkânsızlıklara rağmen bir yakınlaşma doğar. Ziya, Kara Poşu'ya kaptırdığı paranın peşini bırakmaz. Simos, tütün alışverişinin tek şahidi İbram Çavuş'un üzerine gider.

KÖYLÜLER ATAĞA KALKTI
İşgalciler tarafından topraklarından sürülmek istenen köylüler, Selamoğlu ve arkadaşlarından yardım ister. Köylüler, Yunan askerlerine karşı kahramanca çarpışırlar. Fakat Aleko'- nun vazgeçmeye niyeti yoktur. Ona engel olmanın tek bir yolu vardır: Değer verdiği bir şeyi ele geçirmek. Ancak bu planın zor durumda bırakacağı tek kişi Aleko değildir.
 
  21:40 Bir İstanbul Masalı
Arhanlar'la Kozanlar arasındaki uçurum, Selim ile Esma'nın evliliğini sorunlara boğuyor. Bu arada Ömer ile Selim arasında ipler geriliyor
atv'nin sevilen dizisi Bir İstanbul Masalı yeni heyecanlarla sürüyor. Dizinin bu bölümünde Arhanlar'la Kozanlar arasındaki uçurum, Selim ve Esma'nın ilişkisini sorunlara boğuyor. Arhanlar, Nebile'nin cenaze merasimi için bir araya geliyorlar. Teoman annesinin ölümünden amcası Ömer Arhan'ı ve ailesini sorumlu tutuyor. Kooperatif meselesini fazla kurcalayan Cemal, karanlık güçlerin hedefi haline geliyor. Kozanlar adliye koridorlarına taşınıyorlar. Behiye ve Ömer dünürlerinin adliye önlerinde gazetelere haber olmasından rahatsız..0. Bu rahatsızlık Selim'e sert bir şekilde dile getirilecektir.

EVLİLİK ÇATIRDIYOR MU?
Kozanlar ve Arhanlar arasındaki uçurum, Esma ile Selim'in ilişkisini sorunlara boğuyor. İki sevgili bu zor günleri, birbirlerine destek olarak atlatmaya çalışıyorlar. Bu arada ARC Holding yeni kozmetik ürünüyle piyasada güçlü bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Şahika ise yine müthiş bir plan yaparak Selim'i engellemek için harekete geçiyor. Ömer, oğlu Selim'i hem özel yaşamında; evliliğinde, hem de ARC'de yaptıklarından dolayı kıyasıya eleştiriyor. Ömer ve Selim arasında ipler geriliyor.
 
  23:20 Büyük Yalan-Tekrar
Başrollerini Emrah, Sinem Öztufan ve Halil Ergün'ün oynadığı "Büyük Yalan" ilk bölümüyle bir kez daha karşınızda. Dizinin konusu şöyle: Vardarlı Ailesi'nin 4'üncü çocuğu da kız olunca Hanımağa Rüksan, fakir bir ailenin erkek çocuğuyla yeni doğan kızını değiştirir. Aradan 25 yıl geçmiş ve çocuklar büyümüştür. Muğla'daki işlerin başına Vardarlılar'ın tek erkek çocuğu Emirhan geçmiştir. Fakir aile ise kızları Reyhan'la İstanbul'a taşınmıştır. Kader, Emirhan ve Reyhan'ı karşılaştırır.
ATİLLA DORSAY
Star 19.50 Zamana Karşı Yarış
Müthiş bir kovalamacaY:...
YÜKSEL AYTUĞ
atv'den müthiş bir üçlük!
Bir süredir spora sırtını...
 
Zamana Karşı Yarış
Star / 19:50
İkimizin Hikayesi
TRT 1 / 19:55
Kurşun Yarası
atv / 20:00
Ekmek Teknesi
Show TV / 20:00
Haziran Gecesi
Kanal D / 20:00
Bir İstanbul Masalı
atv / 21:40
Azınlık Raporu
Kanal D / 21:50
Gazeteci
TRT 1 / 21:55
Koş Lola Koş
CNBC-e / 22:00
Büyük Yalan-Tekrar
atv / 23:20
A'dan Z'ye Dosyalar
Star / 23:50
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.