kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
2004'ün tutku dolu şarkıları

R&B şarkıcısı Usher'dan pop müzik grubu Blue'ya geçtiğimiz yıl pek çok ünlü, aşk şarkılarıyla listelerde bir numara oldu. Sizin şarkınız hangisi?.

Bu yıl pek çok şarkıcının yıldızı parladı, pek çok şarkı dilimize dolandı. "İşte, bu şarkı benim yaşadıklarımı anlatıyor" dedik, yanımızdaki kişiye fısıldadık, kimbilir belki de yüksek sesle söyledik. "When you cried I'd wipe away all of your tears/ When you'd scream I'd fight away all of your fears/ I held your hand through all of these years/ But you still have/ All of me..."

2004'ün hem dünyada hem de ülkemizde en çok satan müzik gruplarından Evanescence'ın 'My Immortal' şarkısının sözleri unutamayan aşıklar içindi; ağladığında gözyaşlarını sildiğiniz, onun korkularıyla savaşmaya hazır olduğunuz, elini hiç bırakmadığınız ama 'giden' bir sevgili... "O" sevgiliyi unutamayanlar Evanescence'ın solisti Amy Lee'nin sesinden "imkansız" olanı dinlediler.

Genç kızların ölüp bittiği dört yakışıklıdan kurulu İngiliz pop grubu Blue ise şarkı sözlerinde hep aşkı anlattı. "Together we faced the cold outside/ No one can say we didn't try/ And I will never give you up or let you go..." "Dışarıda soğuğa beraber göğüs gerdik/ Kimse denemediğimizi söyleyemez/ Senden asla vazgeçmeyeceğim ya da gitmene izin vermeyeceğim..." Bu sözleri birbirinden yakışıklı dört gençten duyan genç kızlar tabii ki İngiliz pop müzik grubu Blue'yu albümleri en çok satan gruplardan biri yaptı!

ÇILGINLAR GİBİ
Beyonce ve Usher da R&B'nin yeni yıldızları oldular. Amerikalı iki genç şarkıcı, hem kendi albümleri hem de düet yaptıkları şarkılarla da gündemden düşmediler. Beyonce, sevgilisi Jay Z'yle birlikte "Crazy in Love" (Çılgın Gibi Aşık) derken, 2004 Billboard Müzik Ödülleri'nde 11, Amerikan Müzik Ödülleri'nde 4 ödül kazanan Usher, her şarkısıyla fırtına gibi esti. Şimdi ise son klip şarkısı "Caught Up"ta çapkınlara tercüman oluyor... "I'm the kind of brotha/ Who been doin' it my way/ Gettin' my way for years/ In my career/ And every lover/ In and out my life/ I've hit, love and left the tears/ Without a care/ Until I met this girl who turned the tables around/ She caught me by surprise/ I never thought I'd bethe one breaking down/ I can't figure it out why/ I'm so/ Caught Up..." Top model Naomi Campbell'dan ayrıldıktan sonra dansçısıyla birlikte olduğu söylenen Usher diyor ki, "Hep kendi yolumdan gittim, işte de aşkta da...

Ama masaları ters yüz eden öyle bir kızla tanıştım ki tamamen beni yakaladı... Hiç böyle olacağımı düşünememiştim..." Seksi dansıyla yeri göğü inleten Beyonce'yi de şöyle bir hatırlayalım. "I look and stare so deep in your eyes/ I touch on you more and more every time/ When you leave I'm begging you not to go/ Call your name two or three times in a row/ Such a funny thing for me to try to explain/ How I'm feeling and my pride is the one to blame/ Cuz I know I don't understand/ Just how your love your doing no one else can.../ Got me looking so crazy right now, your love's/ Got me looking so crazy right now (in love)... "Gözlerinin içine derin derin bakıyorum, sana daha fazla dokunmak istiyorum, adını sayıklıyorum,... aşkından deli oluyorum..." derken klipte sevgilisi Jaz Z gözüküyor ve Beyonce'nin "aşkı" muhteşem dans koreografisiyle alkışı hak ediyor.

2004'te bir grup daha var, anmamız gereken; Maroon 5. Gençlerden kurulu Maroon 5, "She will be loved" dedi, herkes onları dinledi. "It's not always rainbows and butterflies/ It's compromise that moves us along/ My heart is full and my door's always open/ You can come anytime you want/ I don't mind spending everyday/ Out on your corner in the pouring rain/ Look for the girl with the broken smile/ Ask her if she wants to stay awhile/ And she will be loved..." "Her zaman gökkuşağı ve kelebekler yok/ İlişkimizi ilerleten fedakarlık/ Kalbim dolu, kapım her zaman açık/ Ne zaman istersen gelebilirsin/ Umrumda değil, yağmurun altında seni her gün beklemek/ Kırık gülüşlü bir kızı aramak.../ Ondan biraz daha kalmasını istemek ve sevileceğini söylemek..."

DİĞER HABERLERİ
 Onu düşündüğünüzü hissettirin
 Unutamayacağı bir gece yaşatın
 Önce sevdiğinizi söyleyin
 Hediye seçerken biraz yaratıcı olun
 Zevkinizi sevginizle buluşturun
 Aşkınızı tatlandırın
 Teknoloji tutkunlarına yepyeni oyuncaklar
 Güzel bir çiçekle farkınızı gösterin
 Yalnız Kalplere Mutluluk Aşısı
 Erkekleri şımartmanın yolları
 Geceyi farklı kılmak elinizde
 Evim evim güzel evim diyenlere
 Unutulmayan 14 Şubat'lar
 Yemeklere bolca da sevgi katın
 Tonlarca sevgi ve birazcık da Diesel
 Daha şık ve seksi olmak için ilk kural
 Her Sevilene, Sevenden Bir Timsah
 Mum ışığında aşk sohbetleri
'Burayı cehenneme çeviririz'
İran devriminin yıldönümünde konuşan Cumhurbaşkanı Hatemi, rest...
Fener'in nesi var?
Fener'in nesi var?
Real Zaragoza'nın hocası Munoz: "İki Avrupa Kupamız var. F.Bahçe'nin...
Tekrar normal
Tekrar normal
Beşiktaş'ın hocası Çalımbay, G.Birliği maçının tekrarı ile ilgili...
Tamtamlarla karşılandı
Tamtamlarla karşılandı
Sri Lanka'da tsunami felaketinde ölenler için yapılan dinsel törene...
'Diyalog mekanizması kuralım'
'Diyalog mekanizması kuralım'
Anastasiadis, Gül'e, "partilerarası diyalog mekanizması" kurulmasını...
6 aylık takipten sonra soruşturma başlatıldı
6 aylık takipten sonra soruşturma başlatıldı
Elektrik Üretim Anonim Şirketi ve BOTAŞ'ta yüz kadar ihaleyi kapsayan...
Öğrenci affı Meclis'e geldi
Öğrenci affı Meclis'e geldi
2000-2001 öğrenim yılından sonra üniversitelerden atılan 677 bin 658...
O korkunç an zihninden hâlâ silinmedi
Neşe ve Orhan Batıgün çifti, 1993 yılının nisan ayında tanıştı...
İsteyince oluyormuş
Lohusa yatağında kalp ritmi bozulan, on bir kez kalp masajı ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu