kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hayda bre pehlivan
Hayda bre pehlivan
Ev Zevkli Döşenmiş!

Hayda bre pehlivan

Pehlivan, pehlivan... Yılan dansı yapabilen, kıvrak belli pehlivan... Esprili, güleryüzlü, güldüğünde göbişi tatlı tatlı hoplayan pehlivan... Yerim ben seni pehlivan!.. !.

One güzel bir pazar günüydü öyle. Kabus gibi bir cumartesi gününün ardından şaka gibi yüzünü göstermişti güneş. Sabah uyandığımda bunun güneşli bir rüya olduğunu düşünmüştüm ama rüya gibi güneşli bir günmüş şahit olduğum. Böyle günlerde herkes gibi aklımdan otomobilime atlayıp yeşilliklere, maviliklere veya hiç olmazsa bir alışveriş merkezine gidip kurtlarımı dökmeyi geçiriyorum. Ama bu pazar hiçbir şey yapamam çünkü Fatih Ürek'le randevum var. İnsan hiç pazar günü saat 4'e randevu verir mi? Paşamız verdi işte. Ve tüm pazarım yavan bir şeye dönüştü.

KARACA DA ÖZENDİ
Son üç haftadır hayatımda ilginç ve çok renkli bir gelişme var. atv'de öğlen kuşağında yayınlanan 'Aynalı Kahve' programı. atv'den beni çağırıp "Rahşan Hanım, gelin gazetede ne yapıyorsanız bu program için de yapın" dediklerinde ne kadar hayacanlandığımı tahmin edersiniz herhalde. Böyle durumlarda adet biraz kendini ağırdan satıp, istemiyormuş gibi yapmaktır. Ama nerde bende o hava. Bu yaptığım 'şişmanım, pişman değilim' tarzındaki köşe o kadar tuttu ki, Işın Karaca bile aynı içerikle program yapmaya hazırlanıyor! Ayrıca televizyona çıkmak, insanın kısmet faktörüne de ciddi bir etkide bulunuyor. Bir de karizma katıyor ister istemez. Hemen atladım bu teklifin üstüne. Programın 4 tane sunucusu vardı. Bunlardan birisi de Fatih Ürek idi. Fatih, kadın kılığına girip amansız bir kaynanayı canlandıracaktı.

ŞİRİN GÖBEĞİ HOPLUYOR
Fatih Ürek deyince aklıma 'yılan dansı', Zeki Müren benzeri bir ses, programına gidenlerle çok uğraşıp, çok güldüren bir isim canlandı. Toplantıya geldiğinde ise tüm bunların yanı sıra çok da alçak gönüllü biri olduğun fark ettim. Hem alçak gönüllüydü hem de güldükçe hoplayan şirin bir göbeği vardı. Gerçi o çok şirin bulmuyor ama bence ona çok yakışıyor. Program geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başladı. Ve Fatih Ürek de çok başarılı bir performans sergilemeye... Hafta arası her gün saat 13.30-15.30 arası yayınlanan programda Fatih Ürek'in yanı sıra Tuna Arman, Nami Esatgil ve Evin Esen de yer alıyor. Ben de gazetede yaptığım içeriği ekrana taşıyorum. Ender Saraç ile evlerin kapılarını çalıp buzdolaplarını karıştırıyorum, bazen geyşa kılığına giriyorum, bazen gelinlik piyasasını araştırıyorum ve evet çok eğleniyorum. Bu arada Fatih, benim Ender Saraç maceralarımı yakından takip ediyor. Ender onun da çok iyi arkadaşı. Ancak anladığım kadarıyla göbişi büyüdükten sonra hocanın gözüne pek görünmek istemiyor. Sürekli benden Karbondioksit, LPG gibi konularda bilgi alıyor. Ben de tüm cümlelerimin sonunu "Fatihciğim, Kırkpınar ağaları göbekli olur vazgeç bu zayıflama sevdasından kuşum" diye diyorum. Yılan dansı yaparak karşılık veriyor bana. Fatih Ürek'in Kırkpınar ağası olmasını ister onaylayın ister karşı çıkın, bu ata sporumuz uzun zamandır bu denli gündeme gelmemişti. Üstelik her Türk vatandaşı gibi canı isterse Fatih'im de ağa olur. Biraz güleryüzlü bir ağa olur ve ağalık konseptine yeni anlamlar katar... Fena mı olur?

BENİ DE YANINA ALSANA
Spor salonuna giderken Fatih hâlâ uyukluyordu.
Salona girince şöyle bir silkindi ve içindeki öz güven sesine yansıdı. Üzerindeki gömleği çıkarınca güzel omuzları ortaya çıktı. Gerçekten de tüm problem göbeğinde. Göbeği de zaten yağ değil. Bazen gaz problemi yaşıyor ve kasları sertleşiyor. Neyse spor yapmaya başladığımızda Fatih iyice gaza geldi. Maşallah iyice de esnek. Genel olarak "Bak Raşocuğum bunu da yapabilir misin?" deyip, beni sinir etme eğilimine girdi. Ama kahramanca karşı koydum bu ataklara. Sporumuz bitince ben de "Gel güreşelim bakalım sayın Kırkpınar Ağa adayı beyefendi" dedim.

HAYDAAAAAAAAA!
'Haydaaaa' diye daldık birbirimize. Çok şık bir otelin spor salonunda spor yapan kelli felli insanların şaşkın bakışları arasında iki tombiş güreşmeye başladık. Zekice bir hamle ile onu tuş ettiğimde, komaya girmesini takiben, altımıza yapma havasına da girmiştik. Bu kendiyle barışık olma durumunu seviyorum. 'Kim ne der, aman dikkat edelim' demeden hayatın tadını çıkarmak çok güzel! İşte bu yüzden vücudumu sevmek konusunda bazı insanlar sıkıntı duysa da, ben zorluk yaşamıyorum. Bu arada Fatih'in kadın kılığındaki mükemmel performansını atv'de hafta arası 13.30-15.30 arası izlemeyi unutmayın. Arada beni de izlerseniz müessesemiz huzur ve gurur duyacaktır.

RAHŞAN GÜLŞAN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bu masal burada biter
 Sosyetenin evleri kapış kapış...
 Sektörün büyümesi için çaba sarfediyoruz
 'Ne Beyazmış be!
 Yasları, takıntıları, kadınları ve dramıyla bir medya prensi
 Çizgi film gibi izliyor markaları seçiyorlar
 Paradan ve aşktan yana şansınız açık
 İşin sırrı şimdide
 Cruise'un hataları Brad Pitt'e yaradı
 Eşcinseller için yürüdü
 Sanat ve şarap şişede buluştu
HAKAN & UTKU
Futbol federasyonuna bir öneri
İçimizdeki Ersun Yanal...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Güveçte turşulu pilav
Pirinci...
Çocuklarınıza 'yapma' demeyin 'yap' anlıyor
Çocuklarınıza 'yapma' demeyin 'yap' anlıyor
Çocukların ailelere aykırı gelen bazı davranışları vardır.
Yeşim Salkım boşanıyor mu?
Yeşim Salkım boşanıyor mu?
Geleceğimizin Çocukları Vakfı'nın gecesinde "Erkekten yana şansım...
Acele edin!
Acele edin!
Belçika İstanbul Başkonsolosu Thomas Antoine'ın eşi Pascale de...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.