kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Akrep'in dilinden ancak Akrep anlar
Akrep'in dilinden ancak Akrep anlar
İyi Yönleriniz
Kötü Yönleriniz

Akrep'in dilinden ancak Akrep anlar

İnatçılıklarıyla tanınan Akrepler'in ruhuna en iyi yine Akrepler hitap ediyor. Aslan'ın canlılığı ve Oğlak'ın duyarlılığı da onlara çok iyi geliyor.

Omzunuzdaki yüklerin ağırlığından öyle yorulmuşsunuz ki, devrimci bir ruhla değişiklikleri kabul etmeye hazırsınız. Artık dinlenmeye ve bir yerlere yerleşmeye, dinginlik duygusu içinde yaşamaya özlem duyuyorsunuz. İşleri daima zor tarafından ele alırsınız. Başkalarının yanlışlarını görmekle birlikte, bunlardan hiç ders almazsınız Yaşayarak tecrübe kazanmak istersiniz. Çevrenizdeki yönlendirmeler size sıkıcı ve sıradan gelir. Çünkü ruhunuz geçmişte öylesine zor şartlarda yaşamıştır ki, bu yaşamda çevrenizin davranışları size göre komik ve saçmadır. Gereğinden fazla zaman ve enerji harcar, malmülk edinirsiniz. Fakat kazandığınız maddi gücün tutsağı hale gelirsiniz. Önünüze çıkan her şeyi inatla saklamaya çalışırken, yükünüzü gittikçe ağılaştırırsınız.

ÇOK YÜKLÜSÜNÜZ
Bu dünyaya, bavul dolusu yük ve sorumluluk duygusu ile geldiğiniz için, güçlü olmak için elinizden gelen her şeyi yapar; yüklerinizi bu yaşamınıza sığdırmaya çalışırsınız. Egonuz çok zarara uğradığı için, bu yaşamda değerli bir insan olduğunuzu kanıtlamaya çalışırsınız. Başkaları sizi eksik bulduğu zaman, alt üst olursunuz. Başkalarının zihnini niyetlerini ve düşüncelerini berrak bir biçimde açıklığa kavuşturmasını çok iyi biliyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin plan ve projelerini güçlendirme yeteneğinizi ortaya koyacak ve onların enerjisini beslerken kendi yükünüzü de ağırlaştıracaksınız.

İNATÇILIĞA VEDA
Öğrenmeniz gereken tek şey, sizi esir eden alışkanlıklarınıza veda etmek ve hafif bir ruhla bu yaşama kucak açmaktır. En büyük kusurunuz olan inatçılığınızın size yarardan çok zarara uğrattığını görmelisiniz. Ürettiğiniz her şeyi paylaşarak, ruhunuza özgürlük duygularını yaşatmalısınız. Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan siz Akrepler, yaşamı ciddiye alırsınız. Yüksek duygularınız sizi ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularınızı yoğun bir şekilde yaşarsınız. Aşk hayatınız oldukça gizlidir. Kolay kapılarınızı kimseye açmaz, çevrenizi bir mıknatıs gibi kendinize çekersiniz. Bakışlarınız karşısında pekçok kişi etki altında kalır.

ASLAN'IN ENERJİSİ
Aslan kaybetmeyi sevmez. Sizi gördüğü anda seçtiği kişinin siz olacağından emin olarak yanınıza yaklaşacaktır. Ruhu yaşamı fethetmek için gelmiştir. Kendisinin çok özel olduğunu düşünür. Aşkını ve sevgisini kolay sunmaz. Ruhu daima gençlik duyguları ile dolu olduğu için, asla olgunluğa hazır değildir. Sizin böyle bir coşkuya ihtiyacınız vardır. Çünkü enerjisi düşük birliktelikleri sevmezsiniz. Siz düşünür, o yaparken, aranızda hiç kimsenin anlamayacağı bir beraberlik kurulur. Aranızda tartışacağınız konular olsa bile bu sizin ilişkinize yeni bir soluk ve enerji kazandıracaktır. İkiniz de üstün yeteneklere sahipsiniz. Herkes kendini daha farklı ve ilginç olduğuna inandırmıştır. Gururlu ve soylu bir Aslan'ı esir almanız kolay olmayacaktır. Krallara layık bir ilişki sizi bekliyor. Keyfini çıkarmak istiyorsanız, çevrenizdeki kişilerin olumsuz fikirlerine kulağınızı kapatın ve iç sesinize kulak verin.

AKREP'İN GÜCÜ
Bir Akrep'le beraberlik önce sabır ister. Bildiğiniz tek şey, güçlü ihtiraslarınız ve aşka olan inancınızdır. Yasakları delen müthiş bir sevgilisiniz. Birine aşık olmanız kolay değildir. İncinmekten çok korkar ve kendinizi aşka teslim etmek istemezsiniz. Ruh eşinizi ararken, karşınızda çıkan ve size benzeyen Akrep'e 'hayır' demeyi aklınızdan bile geçirmezsiniz. Aşkı tensel anlamda en iyi yaşayacak bir ikilisiniz. Eğer kıskançlığınıza esir düşmez ve egonuzu ön plana çıkarmazsanız, ömür boyunca sürecek bir ilişkidir bu. Sizi anlayacak özel bir kişidir Akrep. Onu anlamak için, onun kadar iktidarı sevmek ve yönetmekten hoşlanmak gerekir. Sevgisini kolay sunmaz. Sizin de onun için özel bir şeyler yapmanızı bekler. Beklentileri 'hiç' veya 'hep' tir. Korkutucu bir kişidir ve ihtiras dalgaları içinde yaşadığı için daha farklı bir duyguyu tanımaz. Birbirinizin etkisinde kalacağınız için, bu ilişki çok özel olacaktır

OĞLAK'IN MANTIĞI
Birbirinizi gördüğünüz anda aşka esir düşeceksiniz. Oğlak seçkin ve sıra dışı ilişkilerin özlemi içinde size yaklaşırken, hep hayalini kurduğunuz bir aşkın kolları arasında yaşadığınıza inanamayacaksınız. Mantık ve akılcılık konusunda birbirinizde yarışabilirsiniz. Fakat işin içine duygular girdiği anda, her şey farklı olacaktır. Sizin sıcaklığınızı onun hissetmesini sağlamanız biraz zordur. İhtiraslı yönlerinizi anlatmak için, epey bir zamana ihtiyacınız olacaktır. Çizgisi farklı bir aşktır bu! Oğlak geçmiş yaşamlarında aşkın bir zeka işi olduğunu anlamıştır. Oğlak yeteneklerine ve aklına güvenir. İkinizin arasında akılcılığı güçlü bir beraberlik kurulacak ve birbirinizin aklından vazgeçmek istemeyeceksiniz. Herkes bu beraberlikten çekinerek bahsedecek, fakat size karşı saygılı davranmadan da edemeyeceklerdir.

YARIN: YAY BURCU

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Şenay 'aşk tatilinde' Helin ise eve kapandı
 İç giyim artık rengarenk...
 Yazlık pijama seçmenin püf noktaları
 Christian Lacroix'in farklı duruşu
 Övün, mutlu edin!
 Gözleri temiz ve parlak kediyi alın
 Banyonuza ruh katın
 Yıldızların en 'doğal' halleri
 Sesiyle ödül kazandı
 Hırsızlıkla suçlanıyor
 Nezle değil menenjit!
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Geç Yaşta Anne Baba Olmak
İlerleyen teknoloji, eskiden...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Rokalı hindi biftek

Etlerin...
Her gün 5-6 porsiyon sebze ve meyve yiyin
Her gün 5-6 porsiyon sebze ve meyve yiyin
Sürekli gündemde olan, kadınların korkulu rüyası meme kenseriyle...
'Estetik operasyon için acele etmeyin'
'Estetik operasyon için acele etmeyin'
Cinsellikle ilgili yanlış inanışlar, insanların tüm hayatını...
2. Uluslararası İstanbul Adalar Festivali başladı
2. Uluslararası İstanbul Adalar Festivali başladı
Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'nın en güzel mekanları,...
Çeşme yine hareketli
Çeşme yine hareketli
Havuz başında bira keyfi
Ünlü sanatçı Hande...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.