kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:45Teletubbies
09:25Cedric
11:45Yaz Sabahı
13:30Aynalı Kahve
15:30Dadı
16:30Çocuklar Duymasın
18:00Avrupa Yakası
19:30atv Ana Haber
20:15Spor Haberleri
20:30Yerli Dizi "Naciye'yi Kim Sevmez"
22:15Sevda Tepesi
23:45Transfer Dosyası
00:05Işın Show
02:05Son Haber

 
  00:05 Işın Show
Işın Karaca, atv'deki şovunda Ebru Gündeş'i ve 'Banyo' filminin oyuncularını ağırlayacak
Pop müziğin sevilen sesi Işın Karaca'nın sunduğu "Işın Show" canlı performansı, neşeli sohbetleri, skeçleri ve ünlü konuklarıyla her cuma atv ekranlarına gelmeye devam ediyor.

YENİ BİR TAT
Ekranlara yeni bir tat getiren "Işın Show"un üçüncü bölümünde Türk Müziği'nin güçlü sesi Ebru Gündeş ile Eylül ayında vizyona girecek, cesur sahneleriyle adından çok sözettirecek bir Mustafa Altıoklar filmi olan "Banyo"nun oyuncuları var. Demet Evgar, Arda Kural ve Sermiyan Midyat'tan oluşan ekip filmle ilgili bilgi verecekler. Keyifli sohbetler, canlı söylenecek şarkılar ve skeçlerin yer alacağı programda Karaca yine kadın-erkek ilişkilerini kendince yorumlayacak.
 
  20:30 Yerli Dizi "Naciye'yi Kim Sevmez"
"Naciye'yi Kim Sevmez" sürprizlerle dolu bir bölümle devam ediyor. Bu akşam, Necmi Bey'in oğlu Turgay, babasının vasiyeti üzerine Naciye'yle tanışmaya gidiyor
Cuma ekranının en çok izlenen dizisi "Naciye'yi Kim Sevmez" 4. bölümüyle devam ediyor. Başrollerinde Gerçek Sağlar ve Alp Emre Kököz'ün oynadığı dizi, Karadeniz'den İstanbul'a uzanan duygu dolu öyküsü, güçlü oyuncu kadrosuyla gönülleri fethetti. İşte bu akşamki bölümün özeti: Turgay babasının ölmeden önce kendisine yazdığı bir mektup bulur.

İLGİNÇ VASİYET
Necmi Bey bu mektupta Turgay'a, Naciye'yi her ne şekilde olursa olsun tanımasını öğütlemiş, sanki ona bu yönde bir vasiyet bırakmıştır. Turgay bunun üzerine hastaneye gidip Naciye'yle tanışmayı başarır. Bu arada Naciye'nin karşı komşusu, villa sakinlerinden Kemal Bey'in kayınvalidesi Saadet, Naciye'nin evine gider. Ertesi gün arkadaşları geleceğinden Saadet, Naciye'den Laz böreği istemektedir. Nazif, çaresiz, Naciye'yle nasıl ilişki kuracağını bilemediğinden onun evi etrafında dolaşmaktadır.

ÜMİTSİZ AŞIK
Nazif'in karşısına yine Yılmaz çıkar. Yılmaz lafı dolaştırmadan ona Naciye'den uzak durmasını söyler. Hasan ise Naciye'yi bir türlü görememekte, bunun yollarını düşünmekte, diğer yandan da geçmişiyle boğuşmaktadır. Naciye, Saadet'in istediği Laz böreğini yapmak için villaya gider. Saadet ona sıcak davranır. Ancak Naciye ve Nurten'le karşılaşan Naciye'nin canı fena halde sıkılır.

Hastane kanadında ise Başhemşire, Naciye yüzünden Yılmaz'ın Adnan'ı sıkıştırdığını öğrenince, başhekime gider ve Naciye'nin kovulmasını talep eder.
 
  22:15 Sevda Tepesi
Sevda Tepesi'nin bu bölümünde mahallenin bıçkın delikanlıları Selim ve Şoför Cesur, Gülbahar'ı tavlamak için iddiaya girecek
Başrollerinde Aydan Burhan, Gökhan Arsoy, Dursun Ali Sarıoğlu ve Yalçın Menteş'in oynadığı "Sevda Tepesi" beşinci bölümüyle sürüyor. Sıcacık bir mahalle dizisi olan "Sevda Tepesi", İstanbul'un varoşlarından birinde yaşayan dar gelirli insanların öyküsünü anlatıyor. Oğuz Yalçın'ın yönettiği, İnci Uluçay'ın senaryosunu yazdığı dizide bu akşam: Mahallenin bıçkın delikanlıları Selim ve Cesur, Gülbahar'ı tavlamak için iddiaya girerler.

FELEKTEN BİR GECE ÇALDILAR
Oğlu kadar çapkın olan Vahdet, karısı Selma ve kızı Songül'e yakalanmaktan son anda Dağlı Bayram sayesinde kurtulur. Aynı zamanda bütün mahalleli sabırsızlıkla bekledikleri futbol maçını yaparlar ve maç sonrası hep birlikte felekten bir gece çalarlar. Bu gecede Pembe ve Durdu arasında bir yakınlaşma başlar. Kübra ile Adem ise ailelerinin baskısına daha fazla dayanamayıp intihar etme kararı alırlar. Ve mahallede son anda işler karışır, Cesur yeni aldığı minibüsü ile Gülbahar'ı ıssız bir yere kaçırır.
ATİLLA DORSAY
O Şimdi Asker Kanal D 20.30
Ah o askerlik yılları...
MESUT YAR
Cem Yılmaz'a kızmak ya da gülmek...
Bizim huyumuz,...
 
Işın Show
atv / 00:05
Mesut Yar'la Tuhaf Şeyler
Star / 01:10
Naciye'yi Kim Sevmez
atv / 20:30
O Şimdi Asker
Kanal D / 20:30
Yaz Zamanı
NTV / 20:30
Örümceğin Maskesi
TRT 1 / 20:55
Sevda Tepesi
atv / 22:15
Ateş Krallığı
Show TV / 22:45
Helin'in dağıttığı gün!
Helin'in dağıttığı gün!
Geçtiğimiz çarşamba, Avşar kızının dağıttığı gündü! Yaklaşık...
Jet-ski stop etti denizde kalakaldı
Jet-ski stop etti denizde kalakaldı
Türk sinemasının yaşlanmayan oyuncularından Ahu Tuğba da her...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.