|
|
|
|
Saltoğlu'ndan yemek tarifleri
Soya soslu piliç (1 kişilik) * 1 adet piliç göğsü * 1 çorba kaşığı sıvı yağ * 2 çor-ba kaşığı küçük doğranmış mantar * 2 çorba kaşığı soya sosu T avuk etini küçük doğrayın.Vok tavaya yağı koyup,tavukları 1-2 dakika yüksekateşte çevirin. Üzerinemantarları ekleyip iki dakikasoya sosunu katın. Karıştırıpservis yapın.
Pepper Steak
(1 kişilik) * 150 gr.bonfile * 1çorba kaşığıayçiçek yağı * 2 çorba kaşığıkanyak * 1çorba kaşığıçekilmiş tanekarabiber * İncedoğranmış yarımsoğan * 2 çorbakaşığı krema * 4 çorbakaşığı Demiglass sos(Marketlerde bulunuyor.) T avaya yağı ve eti alın. Orta ateşte 6 dakika pişirin.Kanyağı ilave edin. Soğan ve karabiber ekleyipetleri çevirin. 10-12 dakika pişirin. Demiglass sos vekrema ekleyerek bir dakika daha pişirin ve eti servistabağına alın. Elma dilim patates ile servis yapın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|