kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
  » Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hakan & Utku @ SABAH
 

Komik Yalanlar-5

Yılbaşı gecesi dansözün memelerinin arasına para sıkıştırırken karısına yakalanan koca yalanları:
*
"Hayatım, orkestradan 'tombul tombul memeler' isimli türküyü çalmasını isteyecektim. Hani sen çok seversin ya! Ama baktım çok uzaktalar. Bu gürültü de sesimi duyamazlar. Ben de işaretle anlatayım dedim."
* "Yeni yıla nasıl girersen yıl öyle geçermiş ya, ben de 2006'da süt işine girmeye karar verdim. Bu geceden, bu kararımı sembolik olarak da olsa uygulamaya koyayım dedim."
* "Doktor kolesterolün var kırmızı ete boşuna para verme, tavuktan şaşma dediydi ya, ha tavuk eti ha piliç eti diye düşündüm ben de..."
* "Ne para sıkıştırması ya?! Elimdeki kredi kartı bi kere. Dansözün göğüslerini arasından kartımı geçiriyorum. Sen demedin mi hesabı öde diye?! Buranın pos makineleri böyleyse benim ne suçum var canım?!"
* "Yani nasıl da hazırsın kızmaya!! Anlamadan dinlemeden, hayret bi şeysin yani. Eski paralar tedavülden kalkmadan elimizden çıkarmamız gerekmiyor mu? Ben de onu yapıyorum işte. Sus biraz dansöz çakacak eski para taktığımı."
* "Aaaa... Sen burada mısın? İyi de bu kim? Aaa dansöz. Ben de sen pistte oynarken terledin, sıcak bastı da üstünü çıkardın sanıyorum. Kendimce telaş yapmışım, memelerini kapamak için uğraşıyorum. Hah hah hah!! Eee sen de dansöz gibi oynama hayatım. Karıştırıyorum."
* "İnan karıştırmışım hayatım. Ben bunlar senin sandım. İnsan insana benzer derler ya meme de memeye benzermiş demek ki. Bak seninkilerin aynısı Nurten... Yumuşak ve kocaman..."
* "Sen tanımıyorsun kocanı. Hobi olarak tıpla ilgileniyorum ben. İhtisas alanım da memeler. Hanımefendiye mamografi yapıyorum. Sağ memede küçük bir kütle var gibi sanki... İnce iğne biyopsisi yapmam lazım sonra..."
* "Eveeeet, hazır mısınız arkadaşlar çekiyorum... 19 çıktı... Hadi ama 2. çinko çıkmadı mı kimsede? Peki tamam daha karıştırıp çekicem, diplerden."
* "Uhhhh, ellerim nasıl da üşümüştü. Sana o kadar söyledim evde, dışarıda hava soğuktur, eldivenlerimi alayım diye... İstemedin... Başka çarem kalmadı... Burası çok sıcak. Üşüdüysen getir ellerini... Burada yer var Makbulem..."
* "Yeni yıla nasıl girersen öyle gidermiş. Düşünsene 2006'ya ellerim memelerin içinde giriyorum. Demek ki, ellerim yıl boyunca senin memelerinin içinden çıkmayacak Zarife... Ah ne vuruyorsun ya?"
* "Allah beni kahretsin e mi? O kadar ufak cep telefonu alma dediydin... Karı sözü dinlemezsem böyle olur... Gitti cep telefonu dansöz hanımın memeliğinin içine... Diyeceksin ki telefonun orada işi ne? Bu yeni nesil telefonların neler yapabileceğine ben de inanamıyorum..."
* "Dur be Türkan, dur be!! Tam kıskançlık yapacak zamanı buldun. Masaya hesap geldi görmüyor musun? Ellerim meşgulmüş gibi yapıyorum ki, belki birinin benden önce eli cebine gider de hesaptan yırtarız diye. Çaktırmasana!"
* "Tacettin'le iddiaya girdik. O dedi ki; kesin silikonlu, ben dedim ki; değil! Sonunda hesabına iddiaya girdik. Ve şimdi müjdeyi veriyorum; silikon değil!! Yaşadık! 2006 iyi başladı kız hahahay!!"
* "Senin dünyadan haberin yok. Hesap kol gibi geldi. Dansöze para sıkıştırıyor numarası yapıp önceden sıkıştırılan paralardan araklamaya çalışıyorum. Sen de öyle bağır. Aferin! Sabaha kadar aşağıda bulaşık yıkarken sorarım ben sana!"

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yılbaşı diyalogları   / 30-12-2005
 Kayıtdışı   / 29-12-2005
 Mürüvvetlik bazı sorular   / 28-12-2005
 Yılbaşı sürprizleri   / 27-12-2005
 Komik Yalanlar-4   / 26-12-2005
 Uykusuz her gece   / 23-12-2005
 Komik ekonomik sözlük   / 22-12-2005
 Tavuklar muhabbette   / 21-12-2005
 Kurtlar Vadisi'nin finalini açıklıyoruz!   / 20-12-2005
 Komik Yalanlar-3   / 19-12-2005
AYŞE ÖZYILMAZEL
Çok pardon, bünyesi dayanıklıymış!
Yüksek müsaadenizle...
HAKAN & UTKU
Komik Yalanlar-5
Yılbaşı gecesi dansözün memelerinin...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Akdeniz usulü mercimek çorbası...
İki aydan fazla süren uyku sorunu artık bir hastalıktır
İki aydan fazla süren uyku sorunu artık bir hastalıktır
Hayatımızın üçte biri uykuda geçiyor. Uyku bozuklukları ise...
İstanbul eğlenceye doydu
İstanbul eğlenceye doydu
Yılbaşı gecesi Kumburgaz Marin Princess'te program yapan Sibel Can,...
İstanbul eğlenceye doydu-2
İstanbul eğlenceye doydu-2
İstanbul, 2006'yı sabaha kadar eğlenerek karşıladı. Sibel Can, Gülben...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.