kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu devre göre bizimki Leyla ile Mecnun aşkı
Bu devre göre bizimki Leyla ile Mecnun aşkı
"Ahu'yu birkaç defa dövecektim"

Bu devre göre bizimki Leyla ile Mecnun aşkı

atv'nin kısa zamanda izleyicinin gönlünü fetheden dizilerinden 'Şöhret'de bir türlü birbirine kavuşamayan iki aşığı canlandıran Ahu Türkpençe ve Murat Ünalmış, gerçek yaşamlarında hayallerindeki aşkı yaşadıklarını söylüyor. İkili, dizide Gülşen ve Mert'in yaşadığı aşkı ise, bu devre göre Leyla ile Mecnun aşkı olarak tanımlıyor.

atvekranlarında kısa zamanda izleyicinin gönlü fetheden ve başrollerinde Ahu Türkpençe (Gülşen) ve Murat Ünalmış'ın (Mert) rol aldığı 'Şöhret', tüm hızıyla devam ediyor. Çağdaş bir Sindrella masalını anlatan Şöhret'te butikte çalışırken keşfedilen ve kısa zamanda şöhret basamaklarını tırmanmaya başlayan Gülşen'in hikayesi anlatılıyor. İlk bölümlerinde yaşadıkları aşkla izleyenlerin tüylerini diken diken eden, ancak daha sonra ayrılmak zorunda kalan Gülşen ile Mert'in hikayesinin ne olacağı merak konusu... Biz de Türkpençe ve Ünalmış ile Şöhret, hem de aşk üzerine konuştuk...

'BİRLEŞMEMİZ ÇOK ZOR OLACAK'

* Kısa zamanda izleyicinin gönlünü fethettiniz. Peki ya size gelen tepkiler nasıl? Ahu Türkpençe:
Çok güzel. Mert ve Gülşen çok kısa zaman birlikte olup ayrıldığı için, izleyici bir an önce onların bir araya gelmesini istiyor. Özellikle yaşlı teyzeler, "Kaza geçirdi hafızasını kaybetti. Aslında seni çok seviyor" diyor bana. Bir an evvel birleşelim, hem de çocuk babasız büyümesin istiyorlar. Murat Ünalmış: Ahu'ya gelen tepkiler bana da geliyor. Beni sokakta genelde suçluyorlar. "Niye kızı bıraktın" diye kızıyorlar. Ama son birkaç bölümde bana olan tepkiler biraz yumuşadı.

* Bir araya gelmeniz bu kadar istendiğine göre, senaristler herhalde hızlandırır bu birleşmeyi... M.Ü.: Biz iki bölüm sonra bile ne olacağını bilmiyoruz. Tahminim, uzun süre birleşmeyecekler. Yoksa anlamı kalmaz. A.T.: Birleşirlerse çok yalan olur. Çünkü daha Mert'in hafızası yerine gelecek. Gülşen ondan nefret ediyor. Gülşen'in nefretini yenmesi gerekecek. M.Ü.: Bunların dışında Mert'in aklı başına geldikten sonra çok şey değişmiş olacak. Gülşen eski Gülşen, Mert ise eski Mert değil. A.T.: Ne zaman birleşeceklerini bilmiyorum ama nasıl olacağını tahmin edebiliyorum. İnsanlar seyrettiğinde tüyleri diken diken olacak, yüreği kalkacak gibi geliyor bana.

* İkilinin yaşadığı aşkı nasıl buluyorsunuz? Abartılı mı yoksa normal bir aşk mı? M.Ü.: Abartılı değil. O kadar kirli bir dünyada yaşıyoruz ki; yaşanması gereken bir şey yaşandığında bu çok abartlı bir aşkmış gibi görünüyor. Biz aslında bunu canlandırıyoruz. Ben gerçek yaşamda da kendi adıma böyle bir aşkı yaşıyorum. Bir hafta onunla, bir hafta başkasıyla yaşayamam. Benim hayatımda bir insan varsa bu ebedi olmalı. Ben en azından böyle yaşıyorum. Tutkulu, sadık, dürüst ve adam gibi yaşıyorum. Gülşen ile Mert'in aşkı ile bağdaştırırsak, biz aslında çok normal bir ilişki yaşıyoruz. Ama bu devre göre bizimki Leyla ile Mecnun aşkı... A.T.: Gülşen ile Mert iki bölümde gerçekten birbirlerine çok aşıktılar. Ayrılmaları çok hızlı oldu, o yüzden her şeyi çok hızlı yaşadılar. Ayrıldıklarında birbirlerini iten ve çeken durumun bu kadar büyük olmasını sebebi bu. Aşklarının çok büyük olması.

'HAYALLERİMİZDEKİ AŞKI YAŞIYORUZ'

* Şöhret'te aşk için yapılan minik jestler vardı. Bu tarz jestler sizi etkiler mi? A. T.:
Böyle ufak tefek jestler herkesi etkiler. Etkinlenmemek aptallık. Böyle şirin güzel jestler yapılmıyor. Olduğu zaman da sonuna kadar eğlencesinin tadına varmak gerekiyor. O küçük jestlerden mutlu olmuyorsan, sen insan değilsin! (Gülüyor...) M.Ü.: Böyle jestler hayatta olmalı. Ama bu jestin kimden geldiği de çok önemli. Tanımadığım bir insan bana bunu yaparak beni tavlayamaz. Ben belki tavlayabilirim. (Gülüyor...) Ama ben sevdiğim insanın dışarıda buluştuğumuzda bir demet gülle gelmesini istemem. Bu tür jestleri erkek yapmalı. Ama sevgilimin yaptığı ufacık bir jest, beni çok mutlu ediyor. A.T.: Ben buluştuğumuzda çicek isterim. (Gülüyor) Bayanın yapacağı jestler farklıdır. Özel bir yemek hazırlayabilir. Ya da farklı şeyler yapabilir.

* Hayalinizdeki aşk? A.T.: İkimizde hayalimizdeki aşkı yaşıyoruz. (Gülüyor...)

* Dizinin sloganı vardı; 'Şöhret için neleri feda edebilirsiniz?' diye. Peki ya siz şöhret için neleri göze aldınız, alıyorsunuz? M.Ü.: Ben şöhret için hiçbir şeyimi feda etmedim etmem de. Şöhret değil, benim için önemli olan; yaptığımız işin beğeniliyor ya da beğenilmiyor olması. Şöhret benim yaşantımı etkileyecekse, benim benliğimi etkileyecekse ben bu işi yapmam. A.T.: Şöhreti gelip geçici bir şey olarak görüyorum. Hayatımda hiçbir şey değişmedi ve de hiçbir şeyi feda etmek zorunda kalmadım. Hayatımda şöhretin yeri de tanımı da yok. Ben sadece işimi iyi yapmaya çalışıyorum. Çünkü şöhreti seven ve seçen kişilerin de işi çok zor, ödedikleri bedeller ve tercihleri yüzünden yıprandıkları aşikar ve bunu kaldırmak da her babayiğidin harcı değil.

İKİSİ DE İMAJ YENİLEYECEK

* Yeni imajınıza gelen yorumlar nasıl? A.T.:
Sorduğum insanların yarısı beğeniyor, yarısı beğenmiyor. Kaldı ki 2-3 bölüm sonra yine değişecek. Belki de son hali o olacak.

* Nasıl bir imaj olacak? A.T.: Şimdi ben de bilmiyorum ama Işıl'a yeni bir iş gelecek ve saçlar da ona göre değişecek. M.Ü.: Bir ipucu vereyim. Benimki de değişecek. Benimki civciv sarısı olacak. (Gülüyor)

* Geçen bölüm dizide Mert'e de oyunculuk teklifi geldi. Gülşen ile Mert'in karşılıklı bir filmde oynama gibi bir durumu mu olacak? A.T.: Kimbilir, belki. Herkes aynı şeyi soruyor. Herkes öyle olur diyor. M.Ü.: Kader ağlarını belki de örüyordur. Biz de bilmiyoruz. Ama belki böyle bir şey olabilir.

* Dizide sıfırdan Mert'in Gülşen'e aşık olması gibi bir durum mu olacak? A.T.: Mert, Gülşen'i 'Işıl' olarak bildiği halde, hafif bir hoşlanma durumu var. Ama onun neye dönüşeceğini bilmiyoruz.

* Sette zaman nasıl geçiyor? M.Ü.: Saçlarını ne kadar iyi yaparsan yap, biri dağıtabiliyor! (Gülüyor) Benim bir tikim var da... A.T.: Evet ben de biliyorum. Sürekli kızdırıyorum! (Gülüyor...) M.Ü.: Hatta bu tik yüzünden birilerini dövebilirim. Annem ve sevdiğim insan dışında kimse saçıma dokunamaz. Ahu da bunu biliyor ve sürekli saçlarımla oynuyor. Çaktırmadan geliyor... Bir kaç defa dövecektim. Devamlılığı var, mor bir gözle sahneye devam etmesin diye yapmadım. (Gülüyor...)

MUSTAFA KIZIL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ağlatan yönetmen bu kez korkutacak
 Muhteşem bir şov yapacağım
 Bakıcı bulmak şimdi çok kolay
 Doğum sonrasında hislerinizi gizlemeyin
 Wenice Kids'de bayram var!
 Her öğün için ayrı mama
 Anne göğsü gibi biberon
 Gebelere yüzde 50 indirim
 Yanlışı yaşamayın!
 'mustinet' fan zengini
 Müslüm Baba'dan yeni albüm
 Michael Jackson ile 'karaokeli' eğlence
 Duman yeniden Olimpia Wish Club'da
 maNga Shaft'ta
 Zeynep Dizdar'dan gündüz konseri
 'Seksendört' ilk konserini verecek
 Pera Müzesi'nden 2 sergi birden
 Palandöken'e yeni otel
 Yeni evi güzel Eva'yı Hollywood'a bağladı
 Ödül maaşlarını 2'ye katladı
 Lopez rol icabı sigaraya başladı
 Tatili fırsat bildi fotoğrafçı oldu
 Jagger yeniden evleniyor mu?
 Hayır işleri ona ödül getirdi
 Miki Fare'ye kardeş geliyor
 Evde tiyatro gösterisi
 Organize İşler'i 2.418.623 kişi izledi
RAHŞAN GÜLŞAN
Teoman: Ben metotlu bir serseriyim...
Nişantaşı'nda şık...
HAKAN & UTKU
Hisseli Harikalar Kampanyaları
* Banu Alkan ve Murat...
AYŞE TÜTER
Ton balıklı ekmekler
Ton balığı (süzmeden), tereyağı,...
Kapkaçcı California Sendromu!
Kapkaçcı California Sendromu!
Eğlence, sekse düşkünlük ve yalnızlığın bir arada bulunma durumu olan...
Ali Koç'un da kızı oluyor...
Ali Koç'un da kızı oluyor...
Mustafa Koç'un kızları Esra ve Aylin'in ardından, erkek veliaht...
Düğün Malta'da doğum Londra'da
Düğün Malta'da doğum Londra'da
Ünlü aktör Haluk Bilginer ile şarkıcı Aşkın Nur Yengi, şubat ayının...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.