kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
  » Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Şampiyon belli' tribünleri sallayacak
'Şampiyon belli' tribünleri sallayacak
Ablamın tişörtünü yırttım

'Şampiyon belli' tribünleri sallayacak

Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar ablasının söylediği 'En güzel benim', 'Şampiyon belli' 'tenniSEXpert' ve 'Popoma bakma' gibi 20 sözü tişörtlere kazıdı. Patenti Avşar'lara ait olan tişörtler geçtiğimiz gün satışa çıktı.

Yaklaşık üç yıl önce tişört tasarlayarak moda dünyasına adım atan Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar, yeni projeleriyle işine iyiden iyiye ısınıyor. Son olarak Hülya Avşar'la özdeşleşen 20 sözün yer aldığı tişörtler tasarlayan kardeş Avşar "Bana göre en büyük ilgiyi 'Şampiyon belli' yazan tişört çeker. Ama ben en çok 'Popoma bakma'yı seviyorum" diyor. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın kendi adına düzenlenen bir tenis turnuvasında görücüye çıkan tişörtlerdeki sözlerin patenti de Avşar'ların elinde. Hell-in adlı bir dikim evi olan Helin Avşar şimdi de tribünlere yönelik tişörtler hazırlıyor.

* Tişört fikri aslında şöyle çıktı: Ben de ablam da yaz olsun kış olsun beyaz tişört giymeyi çok severiz. Önceleri ablama yurtdışından hep tişört taşırdım. Moda işine başlama sebebimiz de bu beyaz tişörtlerdir! 'White Company by H'e başladık. Ardından da ben bu beyaz tişörtlere dizayn yapmaya başladım. Dükkan açtık. Sonra haute couture işi geldi ve ablamın kıyafetlerini tasarlamaya başladım. Bu ara 'White Company H'in siyah tişörtleri de çıktı. İleride daha farklı renkler de istiyorum. Bunlar fabrikasyon oldukları için binlerce on binlerce çıkartıyoruz. Beyazlar yaklaşık 2-3 senedir satışta ve çok iyi satıldı. Siyahtan da aynı başarıyı bekliyoruz.

* Bildiğiniz gibi bizim tişörtlerde hep yabancı yazılar yazıyor. Logolarda da yazılarda da hep bir özenti durumu var. 'Neden Türkçe yazı yok' diye düşündüm. Kendi tişörtlerimde de böyle şeyler görmek istedim. Çok da hoş oldu.

* Hell-in'de kesinlikle pahalı bir şey yok; tişörtler de pahalı değil. Herkes buranın çok pahalı olduğunu düşünebilir. Ama benim politikam kesinlikle öyle değil; herkes buradan alışveriş edebilir. BAZI SÖZLERE ÜZÜLÜYORUM

*
Tişörtlerden bugün 4 tane sattım. Yazılı tişörtlerin şu anda 15 tanesi hazır. Ancak 5 tane daha var. Bu sözlerin içinde hem tribünlere yönelik olanlar hem de kadınlara hitap edenler var. 'En güzel benim', 'En seksi benim', 'Popoma bakma', 'En akıllı benim', 'Gülme lan', 'Güzel mi' gibi... Bunların askılı, V yaka ve bisiklet yaka olanları var.

* Tabii ki bu sözleri bulmamda Hülya'nın bana çok yardımı oldu. Bildiğiniz gibi 'Şampiyon belli ikinci kim' Hülya'nın lafı... Ona 'Şöyle şöyle sözler var n'apalım' diye sordum. O da bana, 'şunu ekle şunu çıkar' diye önerilerde bulundu.

* Bana göre en büyük ilgiyi 'Şampiyon belli' alır. Tribünlere de hitap ediyor. Ama ben en çok 'Popoma bakma'yı seviyorum. Çünkü bu, kadınların en nefret ettiği durumlardan biri... Bu tişörtü çok kilolu birine giydirmeyi planlıyorum.

*
Bir de erkeklere yönelik yeni çalışmam var. Onlar için de tişörtler hazırlıyorum. Erkeklerin sözleri yeni yeni belirleniyor. 'Şampiyon belli'yi bunlarda da kullanacağım. Taraftar renklerini henüz düşünmüyorum. O biraz riskli... Çünkü bunların hepsini noterde onaylattığım için araştırma yapmam gerekiyor.

* Şundan çok üzüntü duydum. Gazetelerde 'kendine dükkan arıyor ama bulamadı' gibi haberler çıktı. Hell-in özel bir dikim evi; burada haute couture kıyafetler de var. Dikim yapmak için içeride de bir atölye var. Ben dükkanı, tişörtlerimi ve haute couture kıyafetlerimi satmak için arıyorum. Nişantaşı'nda insanların yürüyüş yaptığı Abdi İpekçi Caddesi gibi bir yer olsun istiyorum. Burayı insanlar birinci katta olduğu için göremiyor. Şimdi yeni bir dükkanla anlaşma yapma aşamasındayız.

* Mağaza tuttuğum zaman dikim evi de kalacak. Benim için 'Yapamadı, dikiş tutturamadı' gibi laflar söylenmesi artık çok ağırıma gidiyor. Çünkü çok çalışıyorum. Hala kurslara gidiyorum; hiç ihtiyacım olmamasına rağmen... Çünkü kendimi yetiştirmeyi seven bir insanım. Bu tişörtler için (0 212) 343 20 74 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

DUYGU GÖKMENOĞLU - GÜNAYDIN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Ustalarından geçer not aldı
 İstanbul Jewelry Show'a paha biçilemiyor
 Vizeyi kaptılar
 Kısmet mi diledi?
 Altın yıla süper kutlama
 Phuket yolcuları...
 Etiler'de Yunan geceleri başlıyor
 Torun buzları eritecek mi?
 Hastaneden brunch'a...
 Sosyeteye ıstakoz yetiştiremiyor!
 Program listesinden g-string çıktı
Sufi mutfağına övgü yağdırdı
Sufi mutfağına övgü yağdırdı
Los Angeles Times gazetesi yazarı Charles Perry, Mevlana öğretisinin...
Çocukları çizecek anneleri tanıtacak
Çocukları çizecek anneleri tanıtacak
Moda ve sanat dünyasının ünlü anneleri, çocuklarının tasarlayacağı...
Şemdinli iddianemesi
Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya'nın, Orgeneral Büyükanıt'ı...
Akıllı hasta olmayı bu kitapla öğrenin
Prof. Dr. Mehmet Öz, satış rekorları kıracak yeni kitabını çıkardı.
78. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
Akademi ödülleri olarak da bilinen Oscar Ödülleri'nin 78'incisi Los...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.