kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kendimi oyunculuğa adadım hayat bana bunun ödülünü veriyor
Kendimi oyunculuğa adadım hayat bana bunun ödülünü veriyor
'Halk tepkisini zaten izleyerek verdi'

Kendimi oyunculuğa adadım hayat bana bunun ödülünü veriyor

"Çok güzel roller oynamak istiyorum çünkü oyunculuğu çok seviyorum; Tek derdim bu!" diyen genç oyuncu Özgü Namal, Marie Claire'e bulunduğu yere gelmek için çok çalıştığını ve kendini oyunculuğa adadığını anlattı '.

Kurtlar Vadisi adlı dizi ile mesleğinde önemli bir çıkış yakalayan, son olarak da 'Organize İşler' ile beyazperdede izlediğimiz Özgü Namal, tıpkı sevgilisi Oktay Kaynarca gibi, bir yarışma programı ile ekrana gelmeye başladı. Yakın tarihte bir sinema ve dizi projesi olan, bir yandan da tiyatroya devam eden genç oyuncu, Marie Claire'in nisan sayısına mesleğini, özel hayatını ve yaptığı işleri anlattı. Bugüne kadar oynadığı bütün rolleri kendisinin seçtiğini söyleyen genç oyuncu, "Keşke tiyatrodan para kazansam" dese de, her şeyin yolunda gittiğini söylüyor: "Şanslı olduğumu düşünmüyorum. Mutlaka bugünler için bir şeyler yapmışımdır. Hayat şimdi bana bunun ödüllerini veriyor!"

'KEŞKE TİYATRODAN KAZANSAM'
*
Çok şey istiyorum, bir tek şey değil. Biraz aç gözlüdür oyuncular ama hakikaten çok hayallerim var. Çok güzel roller oynamak istiyorum, çünkü oyunculuğu çok seviyorum. Tek derdim bu! Bir de artık kısa metraj film çekmek istiyorum. Önüme gelenleri beğenmiyorum çünkü derinliği yok. Deşifre ettiğin zaman bir şey vermiyor, yavan kalıyor. Bugüne dek oynadığım roller benim seçtiklerim zaten. Şanslıydım, çünkü benim yaşımda sinema yapan az insan var...
* Genellikle başkalarının hikayelerine ortak oluyorum ama benim başka hikayelerim var kadına dair, hayata dair. Belki bir gün ben birine bir hikaye anlatırım, o alevlenir yazar. Her şey o kadar kısıtlı sayıda yapılıyor ki! Yavuz Turgul gibi bir adam, sekiz yılda bir film çekiyor. Efendim bekliyoruz, bir sekiz yıl daha mı bekleyeceğiz abicim!
* Televizyonu hiçbir zaman küçümsemedim. Popüler kültürü kabul etmeliyiz. Diziler olur, yapılır, biter. Bunu fazla ciddiye almamak gerekiyor. Her zaman televizyondan çok güzel paralar kazandım. Ama keşke sadece tiyatrodan para kazanabilsem. Keşke Londra'daki müzikaller gibi müzikallerde oynayabilsem. Ama bizim ülkemizde böyle şeyler yok...
* Her şey planlamadığım kadar yolunda gidiyor. Bunların şans olduğunu düşünmüyorum. 'Ne ekersen onu biçersin'. Mutlaka bir zaman diliminde buralar için bir şeyler yapmışımdır. Ya çok çalışmışımdır, ya kendimi oyunculuğa adamışımdır; ki yaptım biliyorum. Hayat bana şimdi yavaş yavaş bunun ödüllerini veriyor!
* Oktay Kaynarca 'Kurtlar Vadisi'nden ayrıldıktan sonra ben devam ettim, çünkü olması gereken oydu. Onların derdi, beni ilgilendirmiyordu. Ben hep yapılan işin arkasında oldum. Öyle olması gerekiyordu, profesyonellik bu işte. Yoksa kişiliksiz olurdum. Hâlâ arkasında duruyorum, çok güzel senaryo yazdılar, çok güzel işler yaptılar. Bu tartışmalardan sıyrılmam gerekiyordu ama bunu yaparken dikkat çekmemeliydim. O da yanlış anlaşılabilirdi. İki arada bir derede zor günlerdi!
* Oktay'la birlikte benim diziden ayrılmamam ortak kararımızdır. Bunu Oktay da söylemiştir, "Eğer ayrılırsan yanlış olur, kesinlikle devam edeceksin." Başkası olsa çok farklı davranabilirdi ama o asla! Her zaman destek oldu. Tartışmalarda bile ya ben susmuşumdur o konuşmuştur, ya da tam tersi...

'EVLİLİĞE HİÇ İNANMIYORUM'
*
Oktay olgun bir adam. Ben ona yetişmek için daha hızlı yol almak zorunda kaldım, bu çok iyi bir şey. O çok destek olan samimi bir adamdır. İster istemez kendi kendine yoğrulup gidiyorsun. Zor zamanlar da geçirdik. Yaş farkımızı yakalamak için zorlanmadım. Buraz sen biraz da o gelince ortada buluşuluyor.
* Çocuğum olmasını çok istiyorum ama evlilik kurumuna inanmıyorum. Kimseyi zorlamaya gerek yok. Evlilik insan doğasına aykırı bir şey. Doğada da tek eşli değiliz, sadece olmak için kendimizi zorluyoruz. Evlilik, insanı tek eşli kılabilmek için icat edildi!
* Oktay'la benim aramdaki tek eşlilik kuralı bozulursa, giderim herhalde. Ben aşka saygı duyarım. "Birine aşık oldum" derse biri bana, "Helal olsun, güle güle yürü!" derim, çünkü aşık olmak çok zor. Onun dışındakini anlamayabilirim. Çünkü ben irademi kontrol edebiliyorsam, bir takım insanların da etmesini isteyebilirim. Kırılırım herhalde, üzülürüm her kadın gibi. Öyle duygularım var, bunları halledebilmiş değilim. Ama bundan 5-6 sene önce olsaydı kıyametler koparır, cam çerçeve indirebilirdim. Şu an susar, giderim.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Kadınları için 'çok özel'
 Dergi ve ayakkabı için çifte kutlama
 Erkeklere özel...
 Kızlarını üzmemek için tutuklatma yok
 'Ben suçsuzum' dedi uzlaşmayı istemedi
 6 yıllık kaçak elektrik davası için ifade verdi
 Yeşim'e 25 bin$ 'lık yüzük
 Asmalara dolandı...
 Kendi yaşam koçunuz olun!
 TNT'nin kitap toplama kampanyası start aldı
 Toprak, ilk işini ortaya koydu
 Eğlence sizin için ne?
 Hollywood'un yıldızları 'Dallas' için yarışıyor
 Ayla Dümer'in renkler alemi
 Güzellikleri şarap gibi
AYŞE ÖZYILMAZEL
Ah ne pişirsem ne pişirsem...
Favori mönümdür;...
HAKAN & UTKU
Otomobil görünümlü vinç
Doğan görünümlü Şahin'i bulan bu...
AYŞE TÜTER
Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin
Otlu...
Konuşmaya en güzel deneyimden başlayın
Konuşmaya en güzel deneyimden başlayın
Daha iyi bir cinsel yaşam için partneriniz ile seksi açıkça konuşun.
Bu kez Cem şakalandı!
Bu kez Cem şakalandı!
Hafta içi her gün hazırladığı "Şaka Telefonu" adlı radyo...
Mermerci baba oluyor
Mermerci baba oluyor
İstanbul sosyetesinin müzmin bekarlarından Yavuz Mermerci, geçen yıl...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.