kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Dikkat! Bekar gidip çift dönebilirsiniz!
Dikkat! Bekar gidip çift dönebilirsiniz!
Evli olmamak yeterli

Dikkat! Bekar gidip çift dönebilirsiniz!

Diş hekimi Mehmet Çavdaroğlu, birkaç ay önce kurduğu bekarlar kulübü üyelerinin katılımıyla Türkiye'de bir ilke imza atıyor: Bekarlar tatili! 19-21 Mayıs'ta Magic Life Marmaris'teki tatile katılacakları sıkı bir eleme bekliyor.

Bundan yaklaşık iki yıl önce kariyer sahibi olan insanları bir araya getirebileceği bir platform kurmayı amaçlayan diş hekimi Mehmet Çavradoğlu, 'sosyalkulup. com' adlı web sitesini yayına sokarak bu projesini hayata geçirdi. Bu platformdaki insanların; tiyatro, sinema, eğlence gibi her türlü etkinliği dernek çatısı altında gerçekleştirmesini amaçlayan sosyalkulup.com, zamanla iş adamları kulübü, doktorlar kulübü, otomobil kulubü, kobi kulübü, medya kulübü ve moda kulübü gibi 100'e yakın kulüple gittikçe büyüdü. Çavdaroğlu, önceleri ücretsiz olan site üyeliğini daha sonra ücretli hale getirdiğini anlatıyor:

ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ŞART!
"Ben diş hekimiyim. Bu iş benim için bir hobiydi, para kazanmayı bırakın, uzun zaman cebimden para harcadım. Partileri ücretsiz yaptım, organizasyonları ücretsiz ya da indirimli yaptım. Sonuçta insan sayısı o kadar arttı ki; bunu taşımak zor hale geldi. Üyelik ücretli olsun dedik. Bunun ters etki yapacağını düşünürken, insanlar asıl bunun için üye olmaya başladı. Çünkü bu durum, bu platformlarda kalite olduğuna ikna etti insanları..." Farklı hobileri olan ve farklı sektörlerde çalışan insanları bir araya getiren bu butik sitelerin ortak özelliği; üyelerinde belli özellikler araması. İş hayatı odaklı, ya da üyelerini sosyal etkinliklerle buluşturan tüm kulüpler için en az üniversite mezunu olmalarını şart koşan Çavdaroğlu; dönem dönem bazı siteleri yaptıkları etkinliklerle öne çıkardıklarını söylüyor. Bu siteler arasından şu sıralarda öne çıkan ve en dikkat çekeni ise 'bekarlarkulubu.gen.tr'...

ÇILGIN BİR HAFTASONU!
Boş profildeki, düzgün fiziğe sahip, düzgün insanları bir araya getirerek, hem tanışmalarını sağlamak, hem de onlara eğlenceli ortamlar sunmayı amaçlayan kulüp; bugünlerde ilgi çekecek bir etkinliğin hazırlığı içinde! Kulüp üyelerini 19-21 Mayıs tarihleri arasında eğlenceli ve eşi görülmemiş bir tatilde buluşturmaya hazırlanan Çavdaroğlu, etkinliği şöyle anlatıyor: "Zaman zaman bazı kulüpler için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Şimdi de yaz aylarının yaklaşıyor olmasından dolayı bekarlar kulübü için bir tatil düzenliyoruz. Bunun için en uygun yerin de Magic Life Marmaris olduğunu karar verdik. Hem çok güzel bir doğası, hem de bizim etkinliklerimiz için uygun bir ortamı var. Otobüslerle gidilecek. Bunun nedeni, tatile başlamadan insanların birbiriyle tanışmasını sağlamak. Yolda da, otelde de tamamen bekarlara özel hazırlanan organizasyonlarımız olacak." Kulubunusec.com ana sitesi üzerinden herhangi alandaki bir siteye üye olmanın bedeli 198 YTL + 29 YTL aidat olduğu halde, bu bedel; bu etkinliğe katılanlardan alınmayacak. Etkinliğin bedeli ise 2 kişilik odada 399 YTL, tek kişi 490 YTL...

HER ŞEY ONLARA ÖZEL
İki günlük bu eğlenceli etkinlik süresince birçok ilginç organizasyon gerçekleşecek. Yemek mönülerinden yapılacak partilere kadar düzenlenecek her şey bekar versiyonlarıyla hazırlanacak. 'Turizmde yeni bir dönem' başlığıyla duyurulacak olan bu sosyal etkinliğin Magic Life'ın sloganı ile benzerlik taşıyan özel de bir sloganı var: 'All singles inclusive' Çavdaroğlu, bu sloganın 'bekarlara yönelik eğlenceler, yeni arkadaşlıklar ve her şey bu fiyata dahil' gibi bir espri içerdiğini söylüyor.

SEZEN BAŞARAN - GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Cem bizim kuşağa benziyor Engin büyük bir kabiliyet!
 New York'ta Türk rüzgarı
 BBC2'de Osmanlı yemekleri tanıtıldı
 'Bulutları Beklerken' Fransa'da gösterilecek
 Sen Olmasaydın'ı Japonlar da izledi!
 OMO çocukları spora teşvik edecek
 Nicole Kasabanın gelini oldu
 Prens kızakla kutba gidecek
 Müzikal dersi alacak
 Tarikata göre doğurdu Holmes'e örnek oldu
 Hollywood dedikoduları
REHA MUHTAR
Burjuva yaşayan bir yaz gecesi mekanı: SUNSET
Mekanları...
AYŞE TÜTER
Portakal şerbetli haşhaş keki
Altı bölümlü bir kek...
Kaya Bey'in aylık geliri: 35 bin YTL
Kaya Bey'in aylık geliri: 35 bin YTL
Çilingiroglu'nun Petek Dinçöz'e açtigi dava yüzünden tarafların aylık...
Sevgili seçerken yaş sınırım yok!
Sevgili seçerken yaş sınırım yok!
Oyunculuktan işletmeciliğe, televizyonculuktan mağazacılığa kadar pek...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.