kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yaylar uçağa biner Oğlak dağları gezer
Yaylar uçağa biner Oğlak dağları gezer

Astrolog Filiz Özkol yıldızlar ile uyku alemi arasındaki bağlantılardan yola çıkarak; burçlara göre rüyaları yorumladı. Özkol'a göre her burcun rüyası farklı.

TERAZİ BURCU
Uyku dünyaları fantazilerle dolu
Bilinçaltları sürekli hareket halinde olduğu için; rüyalarında kendilerini yarışırken, alkışlanırken görürler. Bol fantezili rüyaların hakim olduğu bir iç dünyaları vardır. Teraziler'in en çok gördüğü rüyalar şöyle sıralanır: Ünlü bir sanatçı olduğunu görmek, sahne ışıkları, güzel kıyafetler, makyaj yapmak, güzel ve egzotik kokular sürmek, temizlik malzemeleri, uçmak, bulutlar, avukat olmak...
* MAKYAJ: Makyaj rüyaları iyi sayılmaz. Aldatma ve kandırmaca olarak yorumlanır. Makyajı yapan tanıdıksa; aldatacak kişi de odur.
* PARFÜM: Parfüm; çok sevdiğiniz bir şeyi kaybedeceğiniz anlamındadır. Kırılan bir parfüm şişesi ise umutla beklediğiniz arzuların gerçekleşmeyeceği şeklinde yorumlanır. Şayet küvetteki suya parfüm katıyorsanız; büyük bir mutluluk size doğru yaklaşıyor demektir.
* BULUT: Rüyada bulut görmek çok iyi yorumlanır. Buluta sahip olduğunu gören kişi maddi refaha sahip olur. Buluta bindiğini gören kişinin şansı yüksek olur ve işinde takdir gören bir konuma gelir. Yeryüzünden göğe yükselen bulut görmek ise yolculuk demektir.
* AVUKAT: Uyarı niteliği taşır. Dikkatli olmalısınız. Rüyada avukat görmek; düşünmeden yapacağınız hareketlerin size zarar verebileceğinin habercisi olabilir.
* MAHKEME SALONU: Bir mahkemedeyseniz ve başkaları sizi yargılıyorsa, bu başka insanlar genellikle benliğinizin parçalarını temsil eder. Diğer bir deyişle sanık olmanın yanı sıra hem yargıç hem de jürisinizdir!

AKREP BURCU

Haberci rüyalar onlara mahsus!
Gün içinde bastırdığı duygular, rüyalarında su üstüne çıkar. Haberci rüyaların çoğunu Akrepler görür. Eğer size rüyasına anlatan bir Akrep varsa; söylediklerini can kulağıyla dinleyin. Anlattıkları er geç çıkacaktır. Akrepler'in uykularına giren semboller ise şöyle sıralanır: Ölmüş kişilerle temasa geçmek, yaşlı ve keşiş rüyaları, dağ başında bir kulübede yalnız kalmak ve gaipten sesler duymak, mezarlık rüyaları, adam öldürmek, kendisinin cerrah olduğunu görmek, sürekli koşmak...
* ÖLÜLERLE KONUŞMAK: Rüyada gerçekten tanıdığınız bir ölüyü görüyorsanız; onun size sorun yaratmak için değil, yardım için geri geldiğini bilmelisiniz.
* ADAM ÖLDÜRMEK: Cinayet işlediğinizi görmek, sıkıntılı günler geçirebileceğinize yorumlanır. Eğer rüyanızda kendinizi savunurken birini öldürdüyseniz, bu da iş hayatınızda yükseleceğinizi gösterir.
* YARALANMAK: Rüyadaki fiziksel yara, incinmiş duyguları simgeleyebilir.
* YANGIN: Yanmadığınız sürece; zenginlik ve mutlu bir aile hayatının simgesidir. Eğer yanarsanız, yanlış davranışlarınızdan dolayı zarara gireceksiniz demektir. Şayet rüyada eviniz yanıyorsa sizi seven ve sayan bir eş ve söz dinleyen çocuklar olarak yorumlanır. Rüyada büyük bir yangın görmek; işadamları için sonsuz başarı ve para, sanatçılar için onur ve kazancı simgeler.

YAY BURCU
Uçak değişimi müjdeler
Bilinçaltlarında hâlâ çocuk oldukları için, tüm rüyaları renkli ve serüven doludur. Maceraperest ruhları uykularına yansır. Haksızlıkları sevmedikleri için adaleti temsil eden rüyalarda; kendilerini bağırırken görürler. Yay Burcu üyeleri uykularında en çok şunları görür: Uçak rüyaları, çocukluk anıları ile ilgili rüyalar, okul yılları, hemşire veya doktor olmak, kristal objeler, çocuk parkları, yemek ve mutfak, denizde yüzmek, kendini kahraman olarak görmek, prenses veya şövalye olmak...
* UÇAK: Yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak olarak yorumlanır. Rüyasında bir uçağa bindiğini gören kişinin hayatında önemli değişimler olacaktır. Havalanan bir uçakta olduğunu gören kişi yaşantısını değiştirecektir.
* OKUL: Eğitim yaşı geçmiş birinin okul rüyası görmesi, yanlış bir tutum sergilediği şeklinde yorumlanır. Okula gidip sıkıldığını görenler ise hem sevinir hem de kazançlı çıkar.
* HEMŞİRE: Büyük bir sorununuzu çözebilmeniz için, başkalarının yardımına ve tavsiyelerine ihtiyacınız olacak demektir.
* DOKTOR: Rüyanızda bir doktorla sohbet ediyorsanız; bu sizin sağlıklı bir yaşam sürdüreceğinizi ve maddi refaha kavuşacağınızı işaret eder.

OĞLAK BURCU
Evcil hayvanlar düğün sembolü
En karışık rüyalar onlara aittir. Arayış içinde koşturan ve dünyayı düzeltmeye çalışan bu insanların rahatlamaya ihtiyaçları vardır. Masa, dolap ve çekmece düzeltme rüyalarını sıkça gören Oğlaklar'ın rüya dağarcığında şunlar vardır: Karanlık dehlizlerden aydınlığa çıkma çabaları, toprakla uğraşma ve tarlalarda koşturma, değişik evcil hayvanlar, mitolojik rüyalar, yöneticilik rüyaları, tarihi mezarlıklar, kütüphaneler...
* ÇEKMECE: Bekar erkek için evlenmeye işarettir. 'Çektiğiniz üzüntülerin sonuna geldiniz ve mutlu günler kapıda' demektir.
* ÇİFTÇİLİK YAPMAK: Bolluğun ve bereketin simgesidir. Çiftlik görmeniz elinize para geçeceği anlamını taşır.
* EVCİL HAYVANLAR: Aşıklar için çok güzel bir anlam taşır çünkü; bu rüya yakında gerçekleşecek olan bir düğünün habercisidir.
* YENİ EV: Taşınacağınız anlamına gelir. İş hayatında başarıyı haber verir. Eski bir ev ise hastalık olarak yorumlanır.

KOVA BURCU
Attan düşerse mal kaybeder
Rüyalarında sık sık kozmik araçlarla başka gezegenleri ziyaret eden Kovalar, eski sevgilileriyle de uykularında uğraşır. Marjinal kıyafetler giymek, erkekse kadın olduğunu, kadınsa erkek olduğunu görmek, kendini kovboy veya at üstünde görmek, farklı memleketlerde yaşamak ve dilini bilmediği kişilerle mükemmel bir şekilde konuşmak Kovalar'a yabancı değildir.
* UZAY: Uzaya gittiğini gören, kişi; bilmediği, görmediği ve işitmediği olaylara tanık olur. Uzaya dolaştığını gören; olgunlaşır ve hikmet sahibi olur. Uzun bir dönemden sonra rahata ereceğinize işarettir.
* HAYALET: Hayalet, anne simgesidir. Emin olamadığınız eski duygular ya da belirsizlikler olarak yorumlanır. Hayalet, bazen de kaçan fırsatları simgeleyebilir.
* AT: Dileklerinizin olacağına ve yükseleceğinize işaret eder. Attan düştüğünü gören kimse para ve mal kaybına uğrar. Erkek at iktidar ve güç anlamındadır. Dişi at ise şerefli bir kadındır. Beyaz bir ata binmek, sağlam arkadaşlıklar ve bol kazanç demektir.

BALIK BURCU
Issız ada büyük para habercisi
Bilinçaltları çok yoğundur. Takıntılı rüyalar görürler. Karanlık dehlizler, mağaralar, okyanus ve gemici rüyaları, ıssız ada rüyalarını sıkça gören Balıklar, su fıskiyeleri veya içi balık dolu havuzlarla ilgili rüyalara hiç yabancı değildir...
* OKYANUS: Olaylar karşısında doğru bir tavır takındığınızı ve olmasını çok istediğiniz bir şeyin gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır.
* ISSIZ ADA: Ummadık bir yerden destek geleceğine işaret eder. Yeni ada keşfetmek paraya kavuşacağınızı gösterir.
* PERDE: Bir perdeyi açmanın olumlu bir mesajı vardır. O zamana dek gizli kalanlara bakmaya hazır olmak anlamına gelir.
* MEZARLIK: Bir yakınınız yakalandığı hastalıktan kurtulacak ya da yeni evlenmiş bir kadın dul kalacak anlamına gelir.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Son model star kopyaları
 Şebnem'in sevgilisini starlar paylaşamadı
 Nilgün Belgün sonunda ödül aldı
 Çetin'in 'Tramvay'ı Altın Koza yarışında
 Dergi ile rekor denemesi
 Darbe filminin galasına Evren'i de çağıracak
 Çeyrek asır sonra yeniden 12 Eylül
 Armani'nin aşk kaçamağı
 Sahanın efendileri eşlerinin köleleri
 Alman Çoban Köpekleri yarışacak
 Öz kültürümüze dönelim
 Ümit Aktan anlatacak Uğur Uludağ güldürecek
 Kupa coşkusu sokaklara kadar taştı
 Turuncu enerji verir Kırmızı romantiktir
 Futbol tutkunu babalara
 Modern ve rahat koltuklar
 Dikey ve işlevsel tasarım
 Anında çekirdek kahveyi çekiyor
 Günün fotografları
 Çocukları adına web sitesi almak moda oldu
 Nicole, Russell yerine nişanlısını istiyor
 Yeni filmleri görücüye çıktı
 Üç film birden çekecek
 Aşka Sürgün uğurlu geldi
RAHŞAN GÜLŞAN
Erol Köse, kömür gibi yanıyorsa bize ne?
Bugünün anahtar...
HAKAN & UTKU
Doğa'dan daha neler beklemeliyiz?
Cennet ülkemizde...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Ya ödülü başkası alırsa!
Hakan Peker aylar önce arayıp,...
SEDA KAYA GÜLER
Aradığın aşka ulaşılamıyor
Kimi insan var ki aşık olunca...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Kazandibi
Sütü tencereye alın.
Yumurtamı vermek beni anne yapmıyor
Yumurtamı vermek beni anne yapmıyor
A.D. yıllardır yumurta donörlüğü yapıyor... Bazen gazetede donör...
Ofis ağrıları için özel okul açıldı
Ofis ağrıları için özel okul açıldı
Bilgisayar başında tüm gününü geçirip, bel ve boyun ağrılarından...
Maça Kızı'nda Sting seferberliği
Maça Kızı'nda Sting seferberliği
Konser vermek için ikinci kez İstanbul'a gelecek olan rock müziğin...
Bodrum'da aşk tatili
Bodrum'da aşk tatili
Ediz Elhadef'le evliliğin eşiğinden dönen Nil Bentürk, sonunda...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.