kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Dünya Kupası
   Son Dakika
   News in English
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
  » Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Bir İstanbul Masalı' ile seçilen değil seçen oldum
'Bir İstanbul Masalı' ile seçilen değil seçen oldum
'Masal ile geniş bir kitle beni tanıdı'

'Bir İstanbul Masalı' ile seçilen değil seçen oldum

atv'nin sevilen dizisi 'Şöhret'in başrol oyuncusu Ahu Türkpençe, 'Bir İstanbul Masalı'nın 10 Temmuz'dan itibaren yeniden yayınlanacak olmasından dolayı çok heyecanlı. Güzel oyuncu, kendisine proje seçme lüksünü kazandırdığını söylediği dizinin yerinin hep özel kalacağını belirtiyor.

atv'nin sevilen dizisi 'Şöhret'in başrol oyuncusu Ahu Türkpençe, kendisine gerçek hayatta şöhret basamaklarının kapısını aralayan televizyon dizisi 'Bir İstanbul Masalı'nın gönlünde özel bir yeri olduğunu söylüyor. Güzel oyuncu, bugünlerde apayrı bir heyecan içinde. Bunun nedeni de, yayınlandığı zaman reyting rekorları kıran dizinin 10 Temmuz Pazartesi akşamından itibaren hafta içi her akşam yeniden ekrana gelecek olması... Güzel oyuncu, kendisinin geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlayan 'Bir İstanbul Masalı'nın hayatındaki yerini şu sözlerle özetliyor: "Bu diziyle artık seçilen kadın olmaktan çıkıp, seçen kişi olmaya başladım..."

'AŞK SÖYLENTİSİ YALAN'
Türkpençe, 'Şöhret'teki rol arkadaşı Atilla Saral ile hakkında çıkan aşk dedikodularını ise kesin bir dille yalanlıyor. "Duyunca çok şaşırdım. Atilla ile iş arkadaşıyız. Şu an beraber olduğum biri de yok" diyen Türkpençe, bu sözleriyle uzatmalı sevgilisi Fethi Kantarcı ile ayrıldığını da ilk kez teyit etmiş oldu... Başarılı oyuncunun bir diğer heyecanı ise Türkiye'nin ilk kadın radyosu olan Radyo Pink'te her çarşamba günü yaptığı radyo programı... 'Kareli Gömlek' adlı bir program hazırlayan Türkpençe, radyonun internet sitesinde de aşka dair yazılar yazıyor...

* 'Şöhret', sezonu zirvede kapadı. Diziye başlarken bu kadar tutacağını bekliyor muydunuz? Ya da endişeleriniz var mıydı?
Hayır çünkü yaptığım işi severek icra etmek, işin birinci olup olmamasından önemli. 'Bir İstanbul Masalı'na başlarken de 'bu dizi birinci olur' diye düşünmemiştim. Ama çok iyi bir işti ve hak ettiği yere geldi. Aynı şey 'Şöhret' için de geçerli. 'Şöhret' şu an olduğu gibi başarıyı yakalamasaydı bile, yaptığım seçim yüzünden pişman olmazdım. Çünkü canlandırdığım karakteri severek oynuyorum. Bu ekibin içinde olmaktan dolayı da oldukça mutluyum.

* Siz de dizide canlandırdığınız karakter gibi şöhret basamaklarını tırmanan bir oyuncusunuz. Canlandırdığınız karakter bu basamakları tırmanırken çok zahmetli yollardan geçiyor. Peki siz bu sorunları yaşadınız mı? Ya da yaşıyor musunuz?
Gülşen'le alakam yok. Dizideki karakter liseyi bırakıp çalışma hayatına atılan, daha sonra da oyunculuk işine başlayan ve bunu tamamen geçim derdi yüzünden yapan bir kadın. Ama ben bilinçli bir şekilde üniversiteye gidip, bu işin eğitimini almış ve oyunculuğu kendime meslek olarak seçmiş biriyim. Bundan dolayı Gülşen'in yaşadığı sorunlara benzer bir şey de doğal olarak yaşamıyorum.

* Şöhret için bedel ödediniz mi?
Hayır hiçbir bedel ödemedim. Kimileri şöhret merkezli yaşıyor ve bunu kaybetmemek için de bazı tavizler verip, bedeller ödüyor olabilir. Ama benim hayatımın merkezinde şöhret kavramı olmadığı için; yapmak istemediğim hiçbir şeyi yapmadım. 'Ödedim' diyebileceğim bir bedel de olmadı. Ben sadece işini yapan bir oyuncuyum.

* Dizi kilit bir noktada düğün sahnesinde final yaptı. İlerleyen bölümlerde neler yaşanacak? Ya da iki aşk arasında kalan Gülşen neler yapacak?
Henüz dizide iki aşk arasında kalmış değil. Öyle bir şey olduğu zaman neler yapmalı o zaman düşünürüz. (Gülüyor.) Şu an için mutlu ve evlilik hazırlıkları yapan bir kadın sadece...

ATİLLA SARAL'LA ARKADAŞIZ
* Geçtiğimiz günlerde Atilla Saral ile aşk yaşadığınıza dair haberler çıktı...
Gerçekten öğrenince çok şaşırdım. Asparagas haberlere alışığım ama bu haberi öyle ciddi yazmışlar ki, benim bile inanasım geldi. Kendimden şüpheye düştüm. (Gülüyor) Şaka bir yana tabii ki böyle bir şey yok. Atilla ile sadece iş arkadaşıyız. Üstelik ben ilişkisini gizli yaşayan biri değilim. Yani sevgilim olduğunda köşe bucak saklanmıyorum. Bu yüzden bu tür haberler bana komik geliyor. Şu an beraber olduğum biri yok. Olursa söylemekten kaçınmam. Tam tersine sevgilimin adını söylemekten gurur duyarım. O yüzden benim yeni bir ilişkim olursa bunu da daha önce yaptığım gibi kaçıp, saklanmadan yaşayacağım. Ama şu an için yalnızım.

MUSTAFA KIZIL MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 11yıllık aşk bitti!
 Ajda izdihamı!
 Bodrum'da kaftan satacak
 Sialom kurtuldu...
 Bu kez de yırttı!
Takmamayı öğrendim!
Takmamayı öğrendim!
'Medcezir' ve 'Rapstar' albümleriyle hayran kitlesinigenişleten Ceza:...
Mısır'da yarışacak
Mısır'da yarışacak
Şarkıcı Zeliha Sunal, yarın başlayacak Hurghada Serbest Şarkı...
İsterseniz İran'da başınızı açabilirsiniz
Ultra Muhafazakar Cumhurbaşkanı Ahmedinecad'ın sağ kolu,...
Puanınızı siz hesaplayın
1 milyon 537 bini aşkın adayın yarıştığı ÖSS'nin sonuçları 15...
Dünya Anıtlar Fonu'nun koruma altına aldığı 100 anıt 2006 listesi
Ölmeden önce bu yerlere gidin! Çünkü bir sonraki kuşak...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.