kapat
   
22 Ağustos 2006 Salı
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
RÜYA YORUMU ... Ahmet Çakar, Rüyamda gördüm; Fener Kiev’e fark atacak deyince Kazım Kanat cevabı yapıştırdı: Kıçın açıkta kalmış.
Saçına iddia
Cem Papila sistem kurbanı
Çakar'dan Adnan Polat yorumu

Saçına iddia

Kazım Kanat ve Ahmet Çakar iddiaya tutuştu. F.Bahçe ligi Beşiktaş'ın üzerinde bitirirse Kazım Kanat peruk takacak. Aksi durumda Ahmet Çakar saçlarını kazıtacak.

Bu hafta Serbest Kürsü yine gündeme oturacak. V.Manisa-G.Saray maçında Meduna'nın kriz geçirmesinden, temsilcilerimizin Avrupa kupalarında hafta içi yapacağı maçlara ve 4 büyüğün son durumuna kadar yazarlarımız birbirinden ilginç yorumlar yaptı.

* Ahmet Çakar: Türkiye'de elma ile armudu karıştırıyoruz. Meduna'nın yaşadığı gibi olayları sıcağın tetiklediği gibi soğuk da tetikler. Doğuştan beyin damarlarında bir bozukluk olan biri normal bir hava topunda da ölebilir. Meduna bu spazmı başka bir zaman da geçirebilirdi.

* Kazım Kanat: İzmir'e gittik sokakta bile kimse yoktu. Herkes tatilde. Türkiye Ligi'nin planlaması yanlış. Yabancıların devre arası tatillerine saygılıyım. Noelleri var, hepsi ülkesine gidiyor. Ama bizim KurbanTürkiye’de elma ile armut karıştırılıyor. Sıcak gibi soğuk da ölüme neden olabilir. Daha önceki fikrimin aksine rüyamda Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev’i 5-0 yenerek turu geçtiğini gördümve Ramazan bayramlarına bakın! Her ikisinde de maç oynanıyor. Bu planlama bireylerin değil toplumun keyfine göre olmalı.

* Levent Tüzemen: G.Saray Amsterdam Turnuvası'na katılacaktı. Önemli bir turnuva. Türkiye'de lig erken başladığı için katılamadı, çekildi.

* Gürcan Bilgiç: Yazın sıcak ama kışın da soğuk. Türkiye Ligi'nde devre arası tatili verilen dönem kışın en yoğun dönemi. Türkiye'de kar yağdığı zaman da lige ara veriliyor. Bunu da unutmamak lazım.

* A.Ç: Benim anlatmaya çalıştığım şu. Sıcakta nasıl bu risk artıyorsa soğukta da artar. Bu ülkede kışın -5 derecede maçlar oynandığını ben biliyorum. Normal şartlar altında sporcuysan ve doğumsal bir anormalliğinört takımımız da Avrupada turu geçer. Amatör futbolcular günün en sıcak saatlerinde maça çıkıyorlar. PAF Ligi maçları da öğlen oynanıyor. Peki bunlar ne olacak?yoksa hava sıcak diye ölürsün demek saçma olur.

* L.T: Bugün Türkiye'de amatörler öğlenin en sıcak saatlerinde maç oynuyorlar. PAF Ligi maçları öğlen oluyor. Bunlar ne olacak?

* K.K: Trabzonspor Lazaroni'yi alarak bile bile lades dedi. Rum takımına elendikleri an yönetim de gider Lazaroni de. Trabzon'da ihtilal olur.

* G.B: F.Bahçe'nin ya 2-0 yada 3 farklı kazanması lazım. F.Bahçe orta sahası ve defansı bu maçı gol yemeden kapatamaz. Ben bu performans ile turu geçeceklerini düşünmüyorum.

* A.Ç: Ben bugüne kadar F.Bahçe'nin turu geçemeyeceğini söylüyordum. Fakat dün gece rüyamda gördüm, F.Bahçe turu geçiyor, hem de 5-0 gibi farklı birAdnan Polatın her konuşması saçmalık. Sokaktaki insan elbetteki sözlerinden mesaj çıkarır. Meduna düştükten sonra maçın tatil edilmesi gerekirdi. Cem Papilayı görmeye dayanamıyorumskorla.

* K.K: Ahmet hocam bence senin kıçın açıkta kalmış.

* A.Ç: Evet açıkta kalmış olabilir ama farklı bir skor ve bol kırmızı kartlı bir maç gördüm. İçimdeki ses F.Bahçe'nin turu geçeceğini söylüyor. G.Saray için ise sıkıntılı bir maç olabileceğini düşünüyorum.

* L.T: Ben 4 Türk takımının da turu geçeceğine inanıyorum. G.Saray'ın orada da çok zorlanacağını sanmıyorum.

* G.B: F.Bahçe gücünün farkına varırsa turu geçebilir. Ama henüz öyle bir görüntüsü yok. nK.K: Türkiye Ligi 3 takıma kaldı. Bu yarışı Beşiktaş rahat kazanır. Fakir G.Saray'daki huzur şu anda zengin G.Saray'da yok.

* A.Ç: Bu sezon şampiyon büyük ihtimal F.Bahçe. SadeceF.Bahçe gücünün farkına varırsa turu geçebilecek kapasitede. Hakemler hata yapabilir. Ancak çifte standart olmamalı. Bazı isimler maalesef iyi insan ve dürüst ama kötü hakemlerG.Saray zorlar. Beşiktaş ve Trabzon ilk ikiye giremez.

* K.K: Sen ne biçim Beşiktaş düşmanısın?

* A.Ç: Beşiktaş düşmanı değilim. Gerçekleri söylüyorum. Benim düşündüğüm bu.

* K.K: Beşiktaş atılım içinde. Gençleşiyor, dünyanın en iyi topçularını getiriyor, devam edecek de.

* L.T: Ben de bu sene Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum.

* G.B: Bana göre şampiyon F.Bahçe olur.

* K.K: Var mısın Ahmet Çakar, birbirimizin ayakkabılarını boyamaya iddiaya girelim.

* A.Ç: Bu konuda seninle istediğine iddiaya girerim. F.Bahçe mi ligi daha yukarıda bitirecek Beşiktaş mı?. Ben kazanırsam Santra'ya bonus peruğuyla çıkacaksın. Sen kazanırsan da ben saçlarımı kazıtacağım. Türkiye de şahidimiz olsun...

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Ricardinho bayramı
 Fener'e gitmem
 İliç seferberliği
 Bir devrin sonu
 Bu müthiş seyirci için her şeyi yaparım
 Diao'nun işini Sezgin bitirecek
 Dönüm maçı APOEL
 Geçmiş olsun
 İyi, kötü, güzel!
 Brezilya ile hesabımız var
 Bir kaleci bundan fazlasını yapamaz
 Kartal nihayet primle tanıştı!
 Gökhan Zan'a iki dikiş atıldı
 Panorama
ÖMER ÜRÜNDÜL
Sorun gol yememek...
Günümüz futbolunda, bir takımın iki...
MURAT DİDİN
120 dakikalık maç
İnanarak, savaşarak, canla başla...
3 günde 600 hektar orman yandı
3 günde 600 hektar orman yandı
Türkiye'nin Akdeniz ve Ege kıyıları başta olmak üzere yeşil örtüsü...
Kanada Atlı Polisi: Neden incelenmiyor?
Kanada Atlı Polisi: Neden incelenmiyor?
Kanada Kraliyet Atlı Polisi, FBI ile birlikte yürüttüğü soruşturmada...
Geceleri giyilecek kadar şık
Geceleri giyilecek kadar şık
Son yıllarda bikini ve iç çamaşırı modelleri hem gündüz hem de gece...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu