kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Lüks deyince...
Lüks deyince...

Alışveriş hastalığı artık hemen herkese bulaştı ama aşırı lüks tutkusu başka bir şey! Kimileri deli saçması olarak niteler, kimilerininse hayatının anlamıdır lüks... Cosmopolitan dergisinin hazırladığı "lüks dosyası" lüksün yeni tanımını ve son trendlerini gözler önüne seriyor....

SULTANIN ALTI EL MASAJI:
Ritz Carlton Otel'de üç kişi tarafından yapılıyor. İki masör harmoni içinde tüm vücudunuzdaki kasları yumuşatırken, üçüncü bir uzman yüz ve baş bölgenizdeki özel noktalara basınç uygulayarak sizi rahatlatıyor. 50 dakikası 250 Euro.

SIRENETTA
Beyaz altın, pırlanta, mavi safir ve dünyanın en kıymetli taşlarından Paraiba turmalinleri ile yaratılan 'Sirenetta' adlı bu tasarım kolyenin dünyada bir eşi yok. Fulvio Maria Scavia'nın tasarladığı kolyenin arkasındaki yazı, ona sahip olma tutkusunu artırıyor: Mutlu insan, hayatla oyun oynayandır. Bir denizkızı görünümündeki kolye, İstanbul Maçka'da bulunan Collection mağazasında görülebilir...

VERTU
Dünyanın ilk el yapımı lüks cep telefonu markası Vertu'nun 'Signature Diamons' serisi özel istek üzerine üretiliyor. Üzerindeki 700 adet parlak kesimli pırlantanın elle yerleştirilmesi yedi gün sürüyor. Fotoğraftaki telefon, 18 ayar sarı altın ve telefonun üzerine tamamen pırlanta yerleştirilmiş. Fiyatı ise 30 bin dolardan başlıyor!

SULTAN SUİTİ
Çırağan Otel Kempinski, Avrupa'nın da en geniş suitlerinden sayılıyor. Yatak odasında el dokuması buhar banyosu ve Türk hamamı var. Tüm bataryalar altın kaplama ve Swarosky kristallerden oluşuyor. Bir geceliği 15 bin dolar.

AL MAHA DESERT RESORT&SPA
Dubai'deki yedi yıldızlı otel, 225 km2'lik çöl alanına kurulu. Bedevi çadırı şeklindeki odalarda konaklanıyor. En önemli özelliği; canınızın istediğini yiyebilmeniz! Dünyanın öbür ucunda bile olsa getirtiliyor! Royal Suit günlük 2 bin 200 dolar; Emirates Suit ise 3 bin dolar!

BOVET
Bu markanın ürettiği her 100 saatten 60'ı kişiye özel. 18 ayar altın bilekliğinde 120 adet özel Tahiti incisi; kasasının çevresi, bilekliğinde ve kadran içinde ise toplam 5.58 kıratlık 181 adet özel baget kesim pırlanta kullanılmış. Türkiye'de bir tek Maçka'daki Collection'da var!

KANEBO
Dünyanın en pahalı koz-metik markası Kanebo'nun'Sensai Premier' adlı serisi, cilt DNA'sının cildi ta-mir etme mekanizmasınıaktive ediyor. 150 ml los-yon 611 YTL, 75 ml Emülsiyon 915 YTL ve 40 ml Krem 1 milyon 417 YTL!

BUGATTI VEYRON
Sadece fiyat yönünden değil, performans yönünden rakipsiz bir otomobil olarak değerlendiriliyor. Önümüzdeki 6 yılda 300 adet üretilecek bu otomobile sahip olmak için yalnız para değil, saygın olmak da şart! Fiyatı, Avrupa'da yaklaşık 1 milyon Euro'dan başlıyor. Koltuklar ölçülerinize göre yapılıyor.

ROLLS ROYCE PHANTOM
Dünya üzerinde aynı özellikte iki Rolls-Royce bulmak neredeyse imkansız; nedeni el işçiliği! Ortalama fiyatı Avrupa'da 256 bin 600 Pound. Bu fiyat Türkiye'de neredeyse iki katına kadar çıkıyor.

GULFSTREAM 550
Son zamanların en prestijli uçaklarından kabul ediliyor. Saatlik uçuş maliyeti 2 bin dolardan 10 bin dolara kadar değişiyor. Bu uçaklardan bir tane kiralayıp bir günü krallar gibi yaşamak da epeyce lüks bir tercih!


SWAROVSKY:
Üzerindeki taşlar nedeniyle etrafı görmek neredeyse imkansız! Ön gövdesinde 68; yan saplarda ise 26 adet Swarovsky kristali kullanılan bu gözlük, sadece 10 adet üretilmiş. Üstelik şov amaçlı yapıldığı için satışı da yok!
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Lüks deyince...
 Özel dedektiflerin çoğu illegal çalışıyor
 21. yüzyılın yükselen değeri: Hedonizm
 Manga sevenleriyle buluşuyor
 Ben çok yalnız bir kadınım!
 Müzik tamam sıra modada
 Keçisi Monroe'ya komşu oldu
 Federline geçer not alamadı!
 Yardım için fotoğrafçı oldu
Tatil dönüşünde maskelere hücum!
Tatil dönüşünde maskelere hücum!
Tatilde deniz kenarında kalıp saatlerce güneşlenmek güzeldi... Peki...
Elvan Demirkan: Yoga mı, pilates mi hangisini seçsem?
Elvan Demirkan: Yoga mı, pilates mi hangisini seçsem?
Hem kitabımdan, hem de önceki yazılarımdan pek çoğunuz, Amerika'da...
Sosyete bugün Kurtköy'de
Sosyete bugün Kurtköy'de
ŞAMDAN PLUS dergisi, cemiyet hayatının ünlü isimlerine F1'i nerede ve...
Lo Lo Tuğba'ya teknede düğün
Lo Lo Tuğba'ya teknede düğün
Bir hafta önce işadamı Erhan Kanioğulları ile Kıbrıs'ta sürpriz bir...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.