kapat
   
05 Eylül 2006 Salı
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Geleceği yaşatmak teknoloji ister!
SABAH Cebit'te
Şener: 2010'da vatandaşların % 51'inin internet kullanıcısı olması hedefleniyor

SABAH Cebit'te

Avrasya'nın en önemli bilişim ve telekomünikasyon fuarı CeBIT Bilişim Eurasia 2006'ya, Sabah Gazetesi, Merkez Dergi Grubu, Merkez Online da katılıyor.

sabah.com.tr

Türkiye'nin en büyük gazetesi SABAH'ın internet sitesi www.sabah.com.tr en kullanışlı, en gelişmiş, en hızlı online gazete olmak üzere tasarlandı. Dünyada sayılı Türkiye'de ilk örneklerden olan e- gazete, e - büyüteç, Sesli Haber, Kupür arama ve daha nice yeniliklere ve yaratıcı buluşlara imza atan sabah.com.tr, geleceğin medyasını şimdiden yaratıyor. Günaydın, Cuma, Cumartesi SABAH, Pazar SABAH gibi gazete eklerine de ulaşabilen sabah.com.tr'de kültür, sanat, yaşam ve magazindeki en son gelişmeler ve yenilikler okuyuculara ulaşıyor.

Yenilikler
konusunda tüm rakiplerini geride bırakan sabah.com.tr'de haberleri ve köşe yazılarını sesli olarak dinleme ayrıcalığı var. Her habere yorum yapabilme olanağının da sunulduğu sabah.com.tr'de okuyucularla etkileşimli bir ortam yaratılıyor.

Zengin bir görsel tasarıma ve içeriğe sahip dikey portallarla daha da gelişecek olan sabah.com.tr'nin bu amaçla başlattığı ilk çalışmalar astroloji ve çocuk siteleri. 135 bini aşkın üyesi bulunan Sabah Çocuk Kulübü'ne http://cocuk.sabah.com.tr den ulaşılabiliyor. Günlük ve aylık yorumlarıyla kullanıcıların oldukça ilgisini çeken http://astroloji.sabah.com.tr'de de gizemli dünyaları keşfetmeye davet ediyor.

Sabah.com.tr yenilikleri uygulamada gösterdiği başarıların ilk meyvesini çok özel bir ödülle aldı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin 1959 yılında uygulamaya koyduğu ve o tarihten beri her yıl düzenli olarak dağıttığı "Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri" kapsamında sabah.com.tr "internet" dalında birincilik kazanarak başarı ödülüne layık görüldü. Her yıl bir haber sitesine verilen ve sitenin düzenlenmesi, kullanım rahatlığı, görselliği, içerik zenginliği dikkate alınarak dağıtılan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin internet gazeteciliği ödülüne 2006 yılında sabah.com.tr layık görüldü.

egazete ve ebüyüteç teknolojileri

http://egazete.sabah.com.tr adresinde gazete okumanın 'tadı' internet ortamına taşınıyor. Geleneksel gazete okuma alışkanlığıyla yeni web teknolojilerinin birleştiği egazete ve ebüyüteç sayesinde SABAH'ın en son çıkan İstanbul baskısına internetten birebir ulaşılabiliyor. Ebüyüteç ile SABAH'ı büyüteç altında izlemek ve sayfaların çıkışını alarak okumak mümkün oluyor.

SABAH Kırmızı Alarm

SABAH Kırmızı Alarm, ilgili konulardaki tüm yeni haberleri ve son dakika gelişmelerini, sabah.com.tr'de yayınlanır yayınlanmaz bilgisayara yükler ve sesli olarak uyarır.

Bilgisayarın her açılışında SABAH Kırmızı Alarm otomatik olarak çalışır. Her türlü gelişme sabah.com.tr'de yayınlandığı anda, bilgisayarın görev çubuğunda bulunan alarm simgesi yanıp dönmeye başlar ve sesli uyarı verir.

SABAH Canlı Borsa

SABAH Canlı Borsa güvenilir finans verilerine en hızlı şekilde ulaşmayı sağlar. Program yüklendiğinde bilgisayarın her açılışında SABAH Canlı Borsa da otomatik olarak çalışmaya başlar.

Başta İMKB olmak üzere tüm dünya piyasalarıyla ilgili her türlü gelişme buradan takip edilebilir, pratik ve kolay kullanımlı ile hisse senetleriyle ilgili en sıcak ve en güncel verilere anında ekranda olur.

SABAH Çocuk Kulübü

http://cocuk.sabah.com.tr den erişebilen Sabah Çocuk Kulübü'nde birbirinden eğlenceli oyunlar yer alıyor. Çocuklar, kulübe üye olarak bilgi yarışmalarına katılabilir, kızlara ve erkeklere özel olarak hazırlanmış haberlere göz atabilir, birbirinden eğlenceli tekerleme, bilmece ve fıkralar okuyabilir, kültür sanat aktivitelerinden haberdar olabilirler.
Bu siteye üye olanlar Hugo ve Tolga Abi programında yarışmacı olma şansına da sahip olabilir.

SABAH Podcast

SABAH Podcast Servisi; SABAH'ın tüm içeriğinin, sürekli güncellenen son haberlerinin ve köşe yazarlarının tüm yazılarının indirilebilen sesli dosyalar olarak ulaşmasını sağlayan bir yayın dağıtım sistemidir.

SABAH Podcast Servisi sayesinde son dakika haberleri, eski yeni tüm haberler, güncellenen her bilgi bilgisayardan dinlenebileceği gibi MP3 çalar ya da iPod'a da kaydedilebiliyor.

Dijital dergi okuma keyfi HEPOKU'da

Dergi okuyucularının hayatını renklendiren ve Türkiye'de bir devrim niteliği taşıyan dijital dergi yayıncılığı http://www.hepoku.com adresinde hizmete girdi. Yaşam kültüründen motor sporlarına, sinemadan yemek kültürüne, alışverişten finans dünyasına, ev dekorasyonundan kadın yaşamına kadar 10 farklı dergi, 10 farklı dünya, 10 farklı dijital yayın okurların beğenisine bu adresten sunuluyor.

Dijital dergi aboneliğinde arşiv sistemi de yer alıyor. Aylık ve haftalık dergilere abonelik başlar başlamaz dergilerin tüm geçmiş sayıları da eksiksiz olarak okuyucuyla paylaşılıyor.

HEPOKU sistemi http://www.hepoku.com da bir kampanya ile tanıtılıyor. Kampanya boyunca seçilecek bir dergi için 1 sayılık dijital dergi aboneliği bedava veriliyor. Dijital dergi aboneliği sağlayan ve yıl sonuna kadar devam edecek kampanyaya katılan kullanıcılar için ilgili derginin tüm arşivi de bedava olarak sunuluyor.

www.atv.com.tr

Türk televizyon tarihine "Kaliteden ödün vermeden zirvede" sloganıyla damgasını vuran ATV, internet kullanıcıları için www.atv.com.tr'de hizmet veriyor.

http://www.atv.com.tr ATV'nin kaliteli dizilerinin kaçırdığınız tüm bölümlerini izleyicilerine ulaştırıyor.

ATV'nin Aliye, Aşk Oyunu, Avrupa Yakası gibi rakipsiz dizilerini internet sitesi aracılığıyla her zaman ve her yerde izlemek mümkün. Sitedeki arşiv servisinden tüm dizi bölümlerine ulaşılabiliyor, üyelik sisteminden faydalanarak eski bölümler 'tekrar tekrar' izlenebiliyor.
Siteden tüm dizilerin sevilen karakterine ait duvar kağıtlarını da masaüstüne indirilebiliyor.

'' PC MAGAZINE teknolojinin onay merkezi''

Merkez Dergi Grubu'nun geniş ürün yelpazesine 4 ay önce kattığı PC Magazine dergisi, teknoloji tutkunu okurlarının bir sonraki sayısını sabırsızla beklediği bilgisayar dergilerinin lideri konumuna geldi.
PC Magazine özel fuar fırsatları ve dergide yazan uzman editörleri ile CeBIT 2006' da kendisine ait standında okuyucuları ile buluşuyor.
Dergi ile ilgili tüm gelişmelere okurlar http://www.pcmag.com.tr adresinden ulaşabilirler.

Merkez Dergi - EGM

Merkez Dergi Grubu bilgisayar kullanıcısı okuyucuları arasında yaptığı araştırmalarda okuyucularının bilgisayar oyunlarına karşı ilgisini saptayarak. '' Oyun dünyasının bir numaralı otoritesi olan'' Electronic Gaming Mounthly ile her yaştaki okuyucularının okuyabileceği özel oyun dergisini yayın dünyasına kattı.

Özel fuar fırsatları, dergide yazan uzman editörleri, oyuncuları ve okuyucuları dergi standında birlikte olacaklar.

Dergiye okuyucular http://www.egmmag.com.tr adresinden ulaşabilirler.

1 2 3 4 5
 
DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
 Global'e Tüpraş için takipsizlik
 FT: Düşük enflasyon Merkez'i güçlendirdi
 Dolar 1,4530 YTL'ye geriledi
 Dünyanın halka arz rekoru
 Reel getiri şampiyonu altın
 İnşaat metrekare maliyeti arttı
 Sebze fiyatları yükselişe geçti
 Bakan Babacan Hollanda'da
 Demir Sabancı, TeknoSA'ya İngiliz Dixons ile rakip oluyor
 Anadolu'nun CeBIT Bilişim'e büyük ilgisi
 Giyime gıda eşlik etti TÜFE geriledi
 Akaryakıtta rekor cezaya af geliyor
 Türk heyetinin Hizbullah gölgesinde Beyrut ziyareti
 Şapkalarda Nasr'allah esprisi
 Demir: Sürpriz değil dalga geri çekiliyor
 Milli Piyango, sanal kumarı yargıya taşıdı
 Kesinti korkutunca Burgaz Rakı elektrik işine girdi
 ABD'nin 6 eyaletine ticaret çıkarması 10 Eylül'de başlıyor
 'Köprü fişini atmayın, geri ödeme olabilir'
 130 bin kişiye giden hatalı fatura ödenecek
 TMSF, bugün 7 gayrimenkul satacak
 'Türk ekonomisi normalleşiyor'
 Fortis sermayesini artırdı
 Dünya bunları konuşuyor
Prof. Dr. AYDIN AYAYDIN
Piyasanın gözü tezkerede
TBMM nin bugünkü oturumunda...
MELİHA OKUR
Fiskobirlik'e yok da Tariş'e var mı?
AK Parti'nin başı...
İngiliz Mata Hari'ye Türk elçi de kapılmış
İngiltere, casus olduğundan kuşkulanılan ve bir asilzadenin eşi olan...
Hiç oryantal dans yapmadım
Oryantal Star'daki sunuculuğuyla adından söz ettiren Ebru Akel, bir...
Terhise üç gün kala 'Başkomutan' sürprizi
Terhise üç gün kala 'Başkomutan' sürprizi
Cumhurbaşkanı Sezer, Çankaya Köşkü'nün bahçesinde tanıştığı tezkere...
Onlar analarının kuzusu eşlerinin biricik aşkıydı
Onlar analarının kuzusu eşlerinin biricik aşkıydı
Van'da şehit olan polis memuru Selami Duğrul ile Diyarbakır Dicle'de...
IMKB
E: 38.180 D:% 0,11
DOLAR
S: 1,450 D:% 0,000
EURO
S: 1,859 D:% -0,268
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu