kapat
   
15 Eylül 2006 Cuma
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Gerets: Denizlispor maçı dışında hiçbir maçta kötü oynamadık

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, takımının eleştirilere maruz bırakıldığı gibi kötü bir futbol oynamadığını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Erik Gerets, Bordeaux karşılaşmasının ardından basında Galatasaray ile ilgili bir telaş yaratıldığını kaydederek, ''Bordeaux maçında organizasyon açısından başarılıydık.

Pozisyon bularak rakibe hiç pozisyon vermedik neredeyse. Bizim değerlendirmemize göre iyi olan bu maçtan sonra çeşitli spekülasyonlar yapıldı. O kadar karıştırılmış olaylar var ki taraftarımıza gerçekleri söylemek zorundayız'' dedi.

Gerets,
'Galatasaray'da neler oluyor' dedirtecek bir hava yaratıldığını kaydederek, ''Denizlispor maçı dışında hiçbir maçta kötü oynadığımızı düşünmüyoruz. Aksine iyi futbol oynadığımızı düşünüyoruz. Bildiğimiz ve istediğimiz seviyedeyiz. Bizim buradaki tek eksiğimiz gol vuruşlarımız. Etkinliğimizi artırmak mecburiyetindeyiz'' ifadelerini kullandı.

''HAKAN HASTA OLDUĞU İÇİN OYNAMADI''

Erik Gerets, Hakan Şükür'le Denizlispor maçı öncesi konuşarak, ''Dinlen ve daha önemli olan Şampiyonlar Ligi maçında oyna'' dediğini kaydederek, şunları söyledi:

''O zaman Hakan oynamak istedi ve oynadı. Ardından hastalığı arttı. İki gün yatakta antibiyotik tedavisi gördü. Bu da vücudunu daha güçsüz hale getirdi. Hakan'ın Bordeaux maçında oynamaması bir gereklilikti. Hastalığından dolayı dün ilk defa ciddi bir idmana çıktı ve en fazla yüzde 60 performanstaydı.

Antibiyotiklerin de etkisiyle hala hazır değil. Bugünden itibaren yavaş yavaş hazır hale gelmeye başladığını görebiliyoruz. Oynamama nedeni hastalığıydı. Hiçbir Galatasaray antrenörü, hasta veya yorgun oyuncuyu kulübeye oturtup da beklenti içinde olmaz. Gidişat onu gösteriyor ki hafta sonunda herhangi bir aksilik olmazsa sahada olacak. Hastalığı geçmiş olacak.''

Belçikalı teknik adam, Bordeaux maçında sakatlanan Necati'nin bir kaç hafta takımdan uzak kalacağını belirtirken Ümit için ise, ''Ümit, geçen seneki takıma katkısı seviyesinde değil. Normal, çünkü ağır bir sakatlıktan çıktı ve yavaş yavaş eski günlerini bulmak üzere'' dedi.

İLGİNÇ ESPİRİ

Erik Gerets, basında takımdan gönderilmek istendiği yönünde haberlerin çıkmaya başladığının ve bunun kendisini rahatsız edip etmediğinin sorulması üzerine espirili bir şekilde, ''Benim havalimanında yeterince arkadaşım var. Eğer Mircea Lucescu havalimanına inerse hemen bana bildirecekler'' cevabını verdi.Takımda sık değişikliğe gittiği eleştirileri için, ''İdmanlarda kim hasta, kim sakat, kim formda diye biz görüyoruz. Öbür türlü hep aynı 18'i götürmek zorundasınız maçlara. Kim iyi durumdaysa onu kadroya alıyoruz'' derken, Okan ve Ayhan'ın kesilmesi konusunda da, ''Böyle çok derin analizleri sizlerle paylaşmam mümkün olmayacak ama nedenleri var. İdmanlarda en çok arzu eden, 'Ben oyanmak istiyorum' sinyalini verenler sahada oluyor'' diye konuştu.

''BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ''

Belçikalı çalıştırıcı, hafta sonu Beşiktaş ile yapacakları derbi karşılaşmasının önemine değinerek, ''Futbolda hep vardır, kazanırsanız cennette, kaybederseniz cehennemdesiniz. Onun arası bir olasılık oluşamıyor. Biz kazanmak istiyoruz'' dedi.

Beşiktaş derbisinin kendisi adına kader maçı olarak gösterildiği şeklindeki bir soruyu ise Gerets, ''Böyle bir düşüncem söz konusu değil. Değerlendirmeye katılmıyorum, o zaman işimi iyi yapmıyorum demektir. Ne kadar iyi yaptığımızı geçen sene gördük. Beşiktaş maçı sonrası yine güneşli bir güne uyanıp hayatımıza devam edeceğiz. Geçen sezon bizi çok güçlendirdi. Felsefemizle ve sitilimizle aynen devam edeceğiz. Beşiktaş maçını kazanıp yolumuza devam etmeyi planlıyoruz'' cevabını verdi.

(AA)

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Beşiktaş: 2 CSKA Sofya: 0
 Fenerbahçe: 2 Randers: 1
 Trabzonspor: 2 Osasuna: 2
 AZ Alkmaar: 3 Kayserispor: 2
 Hakan Şükür: Bordeaux maçında hasta olduğum için oynayamadım
 Alex: Yıldırım isterse 103. yılında da Fenerbahçe'de oynarım
 ULEB'te rakipler belli oldu
 Arjantinli yıldız Riquelme milli takıma veda etti
 G.Saray-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı
 Güreş Federasyonu özerk oldu
 Basketbolda Erkekler Türkiye Kupası grup kuraları çekildi
 Hedefe ilk adım
 Karakteri hücum
 Kartal'da Denizli sesleri
 Hangisi hasta
 Necati Ateş sakatlandı Beşiktaş maçında yok!
 Trabzon'da sessiz gece
 Kura günü
 Kayseri inanıyor
 Lyon yine affetmedi
 Hentbolda GSGM Kupası Kartal'ın
 Beşiktaş'a Sırp pivot
 Günün içinden
VEDAT BAYRAM
Bir başka Doğan
Eskiden federasyonlar münferit hatalar...
ERGUN BABAHAN
UEFA Kupası ham bir hayal
Fenerbahçe, bu akşam pisi...
Çocuklar öldü, vicdansızlar
Çocuklar öldü, vicdansızlar
Diyarbakır'da patlayan bombadan ölenlerin sayısı 10'a yükseldi.
İmam Öztürk'ün mezarı başında tehdit ettiler
İmam Öztürk'ün mezarı başında tehdit ettiler
İsmailağa Camisi'nde öldürülen imam Öztürk'ün cenazesinde gözaltına...
Modanın gözleri
Modanın gözleri
İspanya'nın kuzeyinde 2006-2007 sonbahar-kış kreasyonunun...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu