kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İki eliyle bir tavuğa su veremeyen insanlar var ekranda!
İki eliyle bir tavuğa su veremeyen insanlar var ekranda!
Yarından itibaren küs ünlüleri barıştıracağım
Aklını kullanan herkese yarardı bu yarışmalar!
Ebru'nun güzellik tüyoları
Erkekler enteresan yaratıklar!
Belki 35'imde haberprogramı yaparım

İki eliyle bir tavuğa su veremeyen insanlar var ekranda!

* Televizyonda bir 'Ebru Akel çağı' başladı. Senden güzeli mi yok, senden iyi konuşanı mı yok, nedir bu işin sırrı? Bir kere adımın altına bu kadar iddialı bir şey konulmalı mı emin değilim. Ben çok iddialı sözleri sevmiyorum ama böyle bir gerçek de var! Benim yaptığım işlerin farklı bir tadı olmaya başladı, ilgi çekti. Tabii proje de çok önemli çünkü dünyada baktığında şu anda en iyi oyuncular, en iyi sunucular da başarısız olabiliyor. Ben doğru projeyle buluşan şanslı biriyim bence. Ama her başarılı insan da doğru proje eline verildiğinde onu doğru bir şekilde yoğurup çıkaramıyor. İki eliyle bir tavuğa su veremeyen insanlar var ekranda!

* Senin sunuculuk kariyerindeki yükseliş; evlilik, flört formatlı yarışmaların yükselişiyle birlikte oldu. Dolayısıyla şansın payı ne kadar bu işte?
Çok büyük faktör fakat şansla peynir gemisi yürümüyor. Tabii ki çok büyük emek, çok büyük çalışma, kafa yorma var. Söylediğim her sözün anlamını, hangi lafın nereye gideceğini düşünme gibi ince bir zekaya sahibim. Çok çalışıyorum; işin mutfağındayım, oradaki her şeyden haberdarım, canlı yayında karşıma çıkabilecek her türlü sürprize karşı gardımı almış durumdayım. Bunlar da zaman ve tecrübeyle oldu. Ben sunuculuk işinde, benim dışımda başka kimseyi göremiyorum! Tek silahım ne biliyor musun? Doğallığım... İnsan ilişkilerim kuvvetli; farklı bir tipim belki...

* Nasıl farklısın?
Ben şarkıcı değilim, hiç mankenlik yapmadım, spekülasyonla ismi duyulmuş, bunu tercih ederek yaşamış biri değilim. Evet, tamam; benim de hayatımda fırtınalar var, ben de gencim, benim de sevgilim, kavgalarım, aşklarım, barışmalarım oluyor fakat ben bunları çok fazla ağzına alıp konuşmayı seven ya da bunlarla resim vermeyi tercih eden biri değilim. Bana baktıklarında homojen bir kız görüyorlar.

* Böyle bir kariyer planlıyor muydun kendine?
Ben başarılı bir şey yapacağıma inandım her zaman. Her konuda çok tırmaladım. Televizyona iyi bir şeyle adım atabilmek için en doğru projeyi bekledim. Ben şöhret olmayı değil, başarılı olmayı seçtim. Çünkü şöhretin ne olduğunu 10 yaşında gördüm. Ablam Devlet Tiyatrosu sanatçısıydı, İzmir'in ünlü isimleri, oyuncuları bizim evimize gidip gelirdi. Şöhreti gözümde büyütmeden büyüdüm. Hep sahnedeydim. 11 yaş öncesi bale, sonrası bale, hayatım bu sanatla geçti...

* Konservatuvar mezunu, balerin, elit bir kızın Türkiye'de arabeskin gördüğü muameleyi gören programları sunması da şaşırttı herkesi zaten...
Çünkü duruşumla yaptığım iş farklı. Bir takım gerçekleri görüyorum; yaşadığımız toplumda her türlü insan var. Sen ayrı yerlerde durduğun insanlarla konuşmayacak mısın ya da onun derdini dinlemeyecek misin? Niye olmasın? Bu tarz programların içindeki malzeme bunu yapmayı gerektiriyorsa işini yapacaksın. Yani bugüne kadar ne evlendim, ne çocuğum var, ne de kaynanam oldu. Ama 9 tane çift evlendirdim, yaklaşık 50 kaynana adayıyla konuşup onların evlilikteki bakış açısını tartıştım. Yani bir şeyleri konuşabilmek için onları yaşamaya gerek anladım.

* Yaptığın açıklamalara, verdiğin röportajlara, yaşadığın ilişkilere baktığım zaman; ortalama, abartısız, kendi halinde bir kadınsın. Sahiden böyle misin?
Haftanın 6 günü canlı yayında ekrandayım. Ne kadar kendimi saklayabilirim? Saklıyor olsaydım, mutlaka açık verirdim. Ama benim içimde ne fırtınalar koptuğunu kimse bilmiyor. Canlı yayına çıktığım bir gün babam yoğun bakımdaydı. Gidip sabaha kadar başında bekleyip sabah canlı yayınım olduğu için İstanbul'a geri döndüm. Bir gece önce sevgilimle kavga edip ağlamış oluyorum ya da bir şeye çok üzülmüş oluyorum, sabah gözlerim şiş yayına çıktığımı ben biliyorum. Ama sonuçta beni orada iyi görmek istiyorlar.

* Hayatında hiç abartılı bir şey yaptın mı, merak ediyorum?
Güzellik yarışmasından kaçtım daha ne olsun! 'Kendini mayoyla izletmek için bu eğitimi almadın Ebru' diyerek kaçtım.

* Göz altlarına hemoroid kremi sürmen dışında, hayatındaki en radikal şey bu mu?
(Gülüyor) İzmir'de yaşarken 2 aylık sözleşme imzalayıp, her şeyi geride bırakıp İstanbul'a geldim. O da zaten malum şahısla (Kenan Doğulu'yu kastediyor) tanışıp, ilişkiye başladığım dönemdir; bütün hayatımı değiştiren bir dönem..

* Kaç yaşındasın?
29 yaşındayım.

* Yaşıtın şöhretlere bakarsak, bu kadar sessiz sedasız durman, sadece işini yapman garipseniyordur herhalde!
Neden biliyor musun? 20 yaşında Türkiye'nin çok ünlü, pop star denilen ismiyle resimlerim çıkıyordu gazetelerde...

* Kenan Doğulu olsa gerek bu!
Aynen öyle. İzmir'de, küçük bir çevrede, haftanın 6 günü okuluna gidip gelen bir tip ailesinin kucağından buraya geldi. Ve sonra onun inisiyatifi dışında resimleri çıkmaya başladı. Bu ilişkinin benim üzerimde yarattığı baskıdan dolayı ben çok küçük yaşta olgunlaşmak zorunda kaldım. Senin hiç başına geldi mi? Bir restorana girdiğimde o kişinin şarkılarını çalmaya başlıyorlardı. Ağlayarak kaçıyordum. 24-25 yaşımda dışarı çıkıp eğlenmekten kaçar oldum.

ŞİRİN SEVER

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Alınteri dökmeden para kazanma yolları!
 Portakalın gişede tadı yok!
 'Fermuar' açıldı mizah sokağa yayıldı
 Karımı çok seviyorum ama şöhretine katlanamıyorum
 Son moda kozmetikler
 Kavurucu sıcaklarda buz odasında dondular
 Her yer sapsarı!
 İki eliyle bir tavuğa su veremeyen insanlar var ekranda!
 Silahlara kafa tutan savaş tekniği:Ving Tsun
 Çöpçatan güzeline evlilik çok yaradı
 Chanel'siz yapamıyor!
 Kalbinin yeni sahibi Thurman'ın yeğeni
HAKAN & UTKU
'Mahzar' Alanson eziyeti
Cem Yılmaz'ın 'Hokkabaz' filmi...
SEDA KAYA GÜLER
Gerçek Sıla'ların ruhu hesap sormasın bizden
Biliyorum...
AYŞE TÜTER
Biberli piliç göğüs sarma
Keskin bir bıçakla, etlerin...
Kahverengi lekelerden yoğun ışıkla kurtulun
Kahverengi lekelerden yoğun ışıkla kurtulun
Sebebi ne olursa olsun, ciltteki kahverengi lekeleri gidermek kolay...
Zayıflamak isteyenlerin yeni adresi diyet koçları
Zayıflamak isteyenlerin yeni adresi diyet koçları
İş dünyasında kariyer basamaklarını tırmanmak isteyenler ya da kilo...
Brad Brad ve Angelina Angelina ile aynı otelde üç gece!
Brad Brad ve Angelina Angelina ile aynı otelde üç gece!
Oryantal Tanyeli'nin son Hindistan ziyareti çok eğlenceli geçmiş.
Yeliz'in ex sevgilisi uzlaşmaya gitmedi
Yeliz'in ex sevgilisi uzlaşmaya gitmedi
Seksi oyuncu Yeliz Yeşilmen'in eski sevgilisi Ceyhun Başaran...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.