kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 

Canlı canlı MTV Müzik Ödülleri

Allah aşkına biri şu düzeni bozsun! Yoksa bu düzen beni bozacak. En önemli konserlerde bile minimum yarım saat beklemeye, kuyruklarda sürünmeye alışkın bünye yadırgıyor da! Üzerinize afiyet MTV Avrupa Müzik Ödülleri'ni yerinde izledim de. Eee bizim adımız MTV gençliği. MTV Türkiye'den davetiyeyi kaptım, otelimi uçağımı ayarladım. Tek başıma vınnn Kopenhag'dayım. Dediler "Bilmemne otelden geceye giriş kartınızı alacaksınız." Hava buzzzz! MTV uğruna donacağız artık. Siyah giriş kartımı alıyor, gecenin yapılacağı Bella Center'a gitmek için basın otobüsünün kalkacağı yere gidiyorum. Otobüste iki kadın, iki erkek yabancı basından dört kişi daha var. Tam 18.00'de kalkıyoruz. İnternet radyosunda çalışan İngiliz kadın Big Brother'dan ve Kate Moss'un hayatını okumaktan bıktığını söylüyor. İspanyol adam prensesin hamileliğinden bıkmış. Basını eleştiriyorlar. İçimden "Bizim de kapı gibi Hülya Avşar'ımız var, 'Alaturka Star'ımız var" diyorum, yani gocunacak bir şey yok!

JUSTIN ÇOK GERGİNDİ

Neyse, kongre merkezi Bella Center'a geldik. Güvenlik görevlilerini geçip içeri girdik, yanımda Danimarkalı bir adam var. Yeşil atletli kızlara tam kartları verip gümüş bileklikleri alacakken, Amerikalı iri yarı güvenlik şefi yanımızda bitti. "Sizi buraya kim soktu?" Sanırsınız Beyaz Saray'a kaçak girdik! Neymiş, o daha kapıları açtırmamış, biz nasıl girermişiz. "E soktulaaar!" Yirmi dakika soğukta beklettikten sonra nihayet kapıları açtılar. Bangır bangır müzik çalıyor. Konser öncesi parti olayı. Dört bir yana barlar ve açık büfeler kurulmuş. Sarışın garson kızlar, smokinli ve takma bıyıklı. Büfede börekler, krepler, patates salatası ve soğuk etler var. Allah'ım tek başına elin Kopenhag'ında partide olmak çok acayip!!! Çok şükür Danimarkalı bir dergi editörü kız yanıma geliyor, o da yalnızmış. Diyor ki; "Bizden kimse yok, hep playboylar gelmiş." Davetlilerin kıyafetleri siyah! İnsan MTV gecesi olunca uçukluklar bekliyor ama yok. Tam sekizde bikinili kızlar ve kapıda dikilen David Beckham'vari sarışın smokinli erkekler eşliğinde kapılar açılıyor. Aaaaa! Bu salon çok küçük! Ortada yuvarlak bir sahne var. Etrafında sadece davetlilerin ayakta duracağı bir alan. Başka kimse yok! Öyle on binlerce kişi falan katılmıyor. Yanlara beşer, onar sıralık birkaç tribün kurmuşlar, orada da starlar oturuyor. Şova beş dakika kala Savaş Ay kılıklı sahne şefi davetlilere alkışlamayı öğretiyor. Otuz saniye boyunca alkışı kesmek. Peki! Ve sunucu Justin Timberlake sahneye çıkıyor, son hazırlıklardayız artık. Ben en öndeyim, en arkada olsam da en önde gibi olurdum ya neyse. Justin'in gergin ve huzursuz haline şaşırıyoruz...

YENİ BOND'A ALKIŞ!

5,4,3,2,1 ve başla! Justin 'Sexyback' şovunu yapıp geceyi açıyor. Sağ tribünde bu sıcakta kabanıyla hava atan hip-hopçu P. Diddy, Kanye West ve Rihanna oturuyor. Bu arada şehir merkezine de dev sahne kurulmuş. Kar montlarıyla binlerce kişilik bir kalabalık Killers ve Snoop Dog'un performanslarını izliyor. Salondaki VIP davetlilerse ellerinde içkiler keyiflerine bakıyorlar. Bu arada en büyük alkışı ödül veren yeni Bond Daniel Craig alıyor. Fotoğraflarından çok yanılmışız adamın acayip bir karizması var. Bayıldık! Tabii yine bir MTV klasiği gerçekleşiyor ve fıstık kadın şarkıcı Rihanna mayo modeli kıyafeti ve sütun bacaklarıyla şarkısını söylüyor. Kylie Minogue, Madonna ve Beyonce'den sonra sıra onda. Şarkı sonunda dansçıların omuzlarında havada. Bu işten hiç vazgeçmeyecekler, ille de bir kadını omuzlara alacaklar yani. Her şey tıkır tıkır işliyor. Justin 2 ödülü kapıyor ve yine yeniden tam vaktinde bu şahane ve kusursuz gece bitiyor. Parti başlıyor! Hadi artık sıra MTV Türkiye'de. Böyle bir geceyi İstanbul da yaşasın!!!

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yaşasın taciz!   / 01-11-2006
 Dolmabahçe'de çakkıdı çakkıdı   / 30-10-2006
 Sistem sana yamuk yapınca sen de ona yapacaksın!   / 27-10-2006
 Bunun adı bayram depresyonu!   / 25-10-2006
 Oscar Töreni'ne pijamayla gittik!   / 23-10-2006
 Cem'in 'Hokkabaz'ı hayranlarını böler   / 20-10-2006
 Tavada Galata Kulesi   / 18-10-2006
 'Morarmış' Beyoğlu, 'ermiş' Tuğçe, vesaire...   / 16-10-2006
 Kadınlar Seray Sever'i neden sevmez!   / 13-10-2006
 Aşkım Fatih Terim nobran mıııı?   / 11-10-2006
AYŞE ÖZYILMAZEL
Canlı canlı MTV Müzik Ödülleri
Allah aşkına biri şu...
ÖZAY ŞENDİR
Yaşam üniversitesi adamlık sınavı sonuçları
Yaşam...
AYŞE TÜTER
Zengin salata
Makarnayı kaynar, tuzlu bol suda arzu...
İyi bir göz kremi güneş koruyucu da içermeli
İyi bir göz kremi güneş koruyucu da içermeli
Kırışıklık savaşçısı göz kremleri cildi nemlendirmek dışında birçok...
Baş ağrınızın nedeni boynunuz olabilir mi?
Baş ağrınızın nedeni boynunuz olabilir mi?
Sanılanın aksine baş ağrıları her zaman beyinden ya da baştaki diğer...
İşler sarpa saracak!
İşler sarpa saracak!
Hülya Avşar'ın eski Fenerbahçe Asbaşkanı Sadettin Saran ile birlikte...
Hemcinsleri feyiz alsın!!!
Hemcinsleri feyiz alsın!!!
İnce bir giyim zevkine sahip olan Bilgün Dereli, her zaman nerede ne...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.