kapat
   
22 Aralık 2006 Cuma
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yönetim savunmasını istedi

Beşiktaş Kulübü, oyuncularıyla yapılan sözleşmelerin gereklerini her zaman, en küçük ayrıntısına kadar yerine getirmekte olduğunu vurgulayarak, parasal hiçbir problemden dolayı oyuncularıyla kulüp arasında bir sıkıntı bulunmadığını açıkladı ve medyaya yansıyan açıklamalarından dolayı, teknik direktör Jean Tigana'dan noter kanalıyla savunmasını istedi.

Siyah-beyazlı kulüp, teknik direktör Jean Tigana'nın, Gençlerbirliği ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçı sonrası bazı medya mensuplarına yaptığı söylenen açıklamalarıyla ilgili gündeme getirilen iddialar üzerine resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Beşiktaş
Kulübü'nün, kurulduğu günden bu yana sporcularına ödemelerini düzenli olarak yapan, zaman zaman gecikmeler olsa da tüm taahhütlerini yerine getiren bir spor kulübü olduğu vurgulanan açıklamada şu görüşlere yer verildi:''Kulübümüz, oyuncularıyla yapılan sözleşmelerin gereklerini her zaman, en küçük ayrıntısına kadar yerine getirmektedir.

Yabancı futbolcularımızın Aralık maaşları dışında, kulübümüzden alacakları bulunmamaktadır. Kendilerine son ödeme de 19 Aralık 2006 tarihinde yapılmıştır. Dolayısıyla tatile çıkan bu futbolcularımızın ülkelerinden geri dönmeyecekleri şeklinde basında yer alan iddiaların, parasal konulara dayandırılması tamamen anlamsızdır.

Diğer oyuncularımızla ilgili iddialara gelince; Türk oyuncularımıza yapılan maç başına ödemelerde gecikmeler söz konusu olmuştur. Ancak diğer ödemelerin tamamı gününde yerine getirilmiştir. Futbolcularımıza kalan alacaklarının da bu ay içinde ödeneceği bildirilmiş olup, parasal hiçbir problemden dolayı oyuncularla kulübümüz arasında bir sıkıntı bulunmamaktadır.

Hal böyle iken özellikle kaybedilen bir maç sonrası, alınan başarısız sonucun para ödenmediği iddiasına dayandırılması kabul edilir bir durum değildir.''

''PARA PAZARLIĞI SÖZ KONUSU DEĞİL''


Kulüp ikinci başkanı Murat Aksu'nun, Gençlerbirliği maçından bir gün önce, futbolcularla sabah 02.00'ye kadar para pazarlığı yaptığı iddiasının tamamen hayal ürünü olduğu vurgulanan açıklamada, daha sonra şöyle denildi:

''Sayın Aksu, saat 20.30'da takım kaptanları ve aynı zaman dilimi içinde Ricardinho ile Gençlerbirliği maçının önemini belirten maç konuşması yapmıştır. Ardından saat 24.00'de takımımızın menajeri Sayın Ali Gültiken, kulüp doktorumuz Sayın Ayhan Optur'un isteği doğrultusunda ailevi sorunları olan, ayrıca maçta oynamamış bir oyuncumuzun özel durumu ile ilgili görüşmede bulunmuştur.Gençlerbirliği karşılaşmasından bir gece önce, otelde para pazarlığı yapılması söz konusu olmadığı gibi, başka bir görüşme de kesinlikle olmamıştır.''

TİGANA'DAN SAVUNMA İSTENDİ

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, açıklamalarının çarpıtıldığını kulübün internet sitesinden dün açıklamasına rağmen, teknik direktör Jean Tigana'dan noter kanalıyla savunma istedi.

Yönetim açıklamasında konuyla ilgili, ''Şu anda tatilde bulunan Sayın Tigana, tercüman Sayın Sinan Serhatlıoğlu vasıtasıyla yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını dün internet sitemiz aracılığıyla kamuoyuna duyurmuş olmasına karşın, yönetim kurulumuz konu ile ilgili olarak Beşiktaş İkinci Noterliği'nden 22.12.2006 tarihinde düzenlenen ihtarname ile kendisinin savunmasını istemiştir'' denildi.

Açıklamada ayrıca, ''Kulübümüzün maddi imkanlarının kısıtlı olduğu ifade edilerek transfer yapamayacağı iddialarının da tümüyle gerçek dışı olduğunu belirtmek isteriz. Beşiktaş Kulübü gerektiği zaman, gereken transferleri yapabilecek güce her zaman sahiptir'' ifadelerine yer verildi.

(AA)

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 G.Saray'da sakat futbolcu kalmadı
 Volkan: Avrupa'da ses getireceğiz
 Kaloğlu: Beşiktaş 750 bin dolar verirse beni alır
 Sayitoğlu: Takas yoluyla transfer yapacağız
 Sivasspor 6 futbolcusuyla yollarını ayırıyor
 Ankaraspor 4 futbolcusunu gönderdi
 Beko Basketbol Ligi'nde 12. hafta programı
 NBA'de Pistons Cavaliers'ı 87-71 yendi
 Tuzla'da tekvando heyecanı
 Para yok disiplin yok
 Ata yadigarı Fener'de
 Kabus gibi bitti
 4 milyon dolara Moskova'ya
 Yabancı hüsranı
 Maç başı paraları ödenmiyor
 İlk yarının sonunda hedefteki yerdeyiz
 Davası olanlar koltuklarında
 Sen psikolog değil, casussun
 Fener söndü
 Wederson için dünyayı istediler!
 Milan'a doping şoku! Borriello pozitif çıktı
 Platini'den mektup var
 Serkan'a övgü yağdı
 Mehmet Okur 30 sayı attı, 10 da ribaund aldı
 Günün içinden
KAZIM KANAT
Uyan Beşiktaşlım uyan!
Sokaktaki vatandaşım soruyor;...
'Enfal olayları'nda Türkiye'nin de rolü var
'Enfal olayları'nda Türkiye'nin de rolü var
Saddam'ın 180 bin Kürt'ü öldürdüğü 'Enfal olayları'yla ilgili davada...
Erdoğan: Kuzey Irak'ta sabrımızın bir sınırı var
Erdoğan: Kuzey Irak'ta sabrımızın bir sınırı var
Kuzey Irak konusunda ABD'yi uyaran Başbakan, "PKK'ya yönelik...
Plajda pembe
Plajda pembe
İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen moda haftasında...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu