kapat
   
28 Aralık 2006 Perşembe
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bayramda havalar ısınacak
Ankara'da otobüsler ücretsiz olacak
Bayramda bu yollara dikkat!

Bayramda bu yollara dikkat!

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, yaklaşan Kurban Bayramı ve yılbaşı tatili öncesi yoğun araç trafiğine sahne olacak şehirlerarası yollara çıkan sürücüleri uyardı.

Turhan, bayram süresince yollarda alınacak önlemlerin KGM teşkilatlarına gönderildiğini, sürücülerin de hava, yol, araç ve kendi psikolojik durumlarını dikkate alarak seyahat etmeleri problemleri azaltacağını söyledi.

Turhan, düzenlediği basın toplantısında, yılbaşı ve bayram tatili öncesi, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sorumluluğundaki yol ağında öncelikle yol kullanıcılarının güvenliği için büyük önem taşıyan trafik işaretlemeleri, titizlikle kontrol edilerek yol kenarında kullanılan reflektif malzeme ve kenar dikmelerindeki eksikliklerin tamamlandığını kaydetti.

Turhan,
yol yapım ve bakım çalışması yapılan bütün güzergahlarda trafik işaretleri tekrar gözden geçirildiğini kaydetti.

İSTANBUL BÖLGESİ SINIRLARI İÇİNDE ÇALIŞMA YAPILAN YOLLARIN LİSTESİ

1. İstanbul-Ankara D-100 yolunun Gebze Doğu Kavşağı-Tüpraş Köprülü kavşağı-İzmit Batı Kavşağı arasındaki bölünmüş yol çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
2. İstanbul-Tekirdağ yolunun Kınalı Ayr.-Tekirdağ arasındaki kesiminin 0 - 51. Km.leri arasındaki yapım,bakım ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
3. İzmit-Yalova yolunun 0 - 62. Km.leri arasında sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
0 Aynı yolun, Yalova'ya gidiş yönünde Yalakdere mevkiindeki köprü yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
0 Aynı yolun, 49.km.sindeki Ayazma mevkiinde sürdürülen Yalıdere köprü yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
4. Çatalca-Subaşı yolunun 6.km.sindeki Gökçeali DDY üstgeçit yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikket etmeleri gerekmektedir.
5. Babaeski-Otoyol Ayrımı-Kırklareli yolunun 0 - 33. Km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
6. Tekirdağ-Malkara-İpsala yolunun muhtelif kesimlerdeki yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
7. Keşan Ayrımı-Paşayiğit yolunun 0-10.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
8. (Adapazarı-Hendek)Ayrımı-Akyazı yolunda yer alan Mudurnu Köprüsündeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Küçücek yolundan sağlanmaktadır.
9. Keşan-Enez yolunun 1.Km.sindeki köprü yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
10. İzmit-Adapazarı D-100 devlet yolunun muhtelif kesimlerinde sürdürülen bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
11. Hasdal-Kemerburgaz-Tayakadın yolundaki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
12. Adapazarı-Pamukova-Bilecik yolunun muhtelif kesimlerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
13. Tekirdağ-Muratlı-Büyükkarıştıran yolunun 10-34.km.leri arasındaki sanat yapıları ve üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
14. Kınalı-Çorlu devlet yolunda yer alan Volta ve Kınık köprülerinde sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
15. Keşan-Gelibolu yolunda yer alan Keşan, Kavak, Bahçeköy-I ve Bahçeköy-II Köprülerinde sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
16. Gebze-Eskihisar Feribot İskelesi yolu kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
17. Mollafenari-Sevindikli-İzmit yolunun İzmit-Kocaeli Üniversitesi Kampüsü arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
18. Keşan-Korudağı yolundaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
19. Taraklı-Göynük yolundaki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
20. TPAO tarafından yapılan petrol/doğalgaz sismik arama çalışmaları nedeniyle Uzunköprü-Havsa, Uzunköprü-Keşan, Uzunköprü-Meriç, Uzunköprü-Pehlivanköy ve Kırcasalih-Pehlivanköy yollarında trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi gerekmektedir.
21. Kınalı Ayrımı-Silivri yolunun 0-12.Km.leri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle geçiş bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İZMİR BÖLGESİ SINIRLARI İÇİNDE ÇALIŞMA YAPILAN YOLLARIN LİSTESİ

1. Manisa-Akhisar-Balıkesir yolunun 49-93.Km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
2. Ayvalık-Edremit yolunun 17-39.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
3. Uşak-Banaz-Afyon yolunun 18-35. Km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları ile 49.km.sindeki köprü yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
4. Manisa-Turgutlu yolunun 10-30. Km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
5. Salihli-Gölmarmara-Akhisar yolunun 7-15.km.leri ile 34-38.km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
6. Salihli-Uşak yolunun 2 - 4.km.leri ile 96 - 105.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
7. Bodrum-Milas yolunun 35-48. km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
8. Marmaris-Datça yolunun 3 - 5.km.si ile 60-66.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
9. (Acıpayam-Çavdır)Ayrımı-Çameli yolunun 29-40.km.leri arasındaki yol genişletme çalışmaları sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
10. Çal-Bekilli yolunun 14-17.km.leri arasındaki yol genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
11. Kuşadası-Söke yolunun 7-16.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
12. (İzmir-Çeşme)Ayrımı-Seferihisar-Gümüldür yolunun 5-6.km.leri arasındaki Çamlıçay Köprüsünün inşaatı nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun Seferihisar yönündeki bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
13. Denizli-Çardak yolunun 19-22.km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
14. Aynı yolun 28-32.km.leri ile 41-44.km.leri arasındaki çalışmalar nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
15. (İzmir-Çeşme)Ayrımı-Seferihisar-Kuşadası yolunun 38-51.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
16. (Muğla-Köyceğiz)Ayrımı-Marmaris yolunun 0-5.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
17. Denizli-Acıpayam-Çavdır yolunun 38-48.km.ler ile 59-66.km.leri arasındaki orta refüj yapım çalışmaları ile 71-75.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

KONYA BÖLGESİ SINIRLARI İÇİNDE ÇALIŞMA YAPILAN YOLLARIN LİSTESİ

1. Çay-Bolvadin-Emirdağ yolunun 17-36. Km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
2. Konya-Karapınar-Ereğli yolunun 21-41. ve 69-100.Km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
3. Beyşehir-Üzümlü-Cevizli yolunun 2-31. Km.leri arasındaki yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
4. (Beyşehir-Şarkikaraağaç)Ayrımı-Hüyük-Argıthanı yolunun 10-26. Km.leri arasındaki yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
5. Afyonkarahisar-Konya yolunun 30-46.km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
6. Konya-Karaman yolunun 40-43.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
7. Konya-Cihanbeyli yolunun 28-51.km.leri ile 70-100.km.leri arasında muhtelif kesimlerde sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
8. Taşkent-Ermenek yolunun 35-38.km.leri arasındaki kesimi (Sarıveliler geçişi) yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapalı olup; ulaşım Sarıveliler şehir içinden sağlanmaktadır.
9. Konya-Ankara yolunun 5.km.sindeki Aksaray yolu ayrımında sürdürülen kavşak yapım ve DDY Üstgeçit Köprüsü yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
10. Polatlı-Yunak-Akşehir yolunun 60-74. Km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
11. Ereğli-Ulukışla yolunun 0-12.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
12. Konya-Ankara yolunun 11.km.sindeki Organize Sanayi Kavşak Köprüsü yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki bandındaki ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
13. Akşehir-Yalvaç yolunun 9-21.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
14. (Konya-Seydişehir)Ayrımı-Akören-Bozkır yolunun 5-27.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
15. (Seydişehri-Akseki)Ayrımı-Bozkır yolunun 13-24.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
16. (Konya-Beyşehir)Ayrımı-Hüyük-(Beyşehir-Şarkikaraağaç)Ayrımı yolunun 0-41.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
17. (Afyonkarahisar-Uşak)Ayrımı-Kütahya yolunun 6-20.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
18. (Afyonkarahisar-Uşak)Ayrımı-Sandıklı yolunun 9-19.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
19. Akşehir-Bağkonak yolu, yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılmaktadır. Yol, bu saatler dışında ulaşıma açıktır.
20. Beyşehir-Seydişehir yolunun 13. Km.sindeki Beyşehir Organize Kavşağı düzenleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
21. Seydişehir-Tarasçı yolunun Seydişehir Ayrımı Tarasçı Kavşağı düzenleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
22. Beyşehir-Konya yolunun 29. Km.sindeki Yenidoğan Ayrımı Kavşağı düzenleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
23. Sarayönü-(Konya-Cihanbeyli)Ayrımı yolunun 7.km.sindeki Sarayönü Kavşağı düzenleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
24. Hotamış-Karaman yolunun 24.km.sindeki İslik Poligon Ayrımı Kavşağı düzenleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
25. Aksaray-Konya yolunun Aratol Kavşağı düzenleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
26. Akşehir-Yunak yolunun Tuzlukçu Ayrımı Kavşağı düzenleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
27. Bozkır-Alacabel geçidi yolunun 22-24.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle Kuruçay Köyü-(Antalya-Seydişehir)Ayrımı arasında kalan kesimi trafiğe kapalı olup; ulaşım Bozkır-Seydişehir yolundan sağlanmaktadır.

ANKARA BÖLGESİ SINIRLARI İÇİNDE ÇALIŞMA YAPILAN YOLLARIN LİSTESİ

1. Ankara-İstanbul Otoyolunun Gerede Kavşağı, Karabük yönünde yer alan üstgeçit köprüsündeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
2. Ankara-İstanbul Otoyolunun Çeltikçi kesimi, Buğralar köprüsündeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
3. İstanbul-Ankara D-100 devlet yolunun Düzce-Bolu arasında yer alan Paşaköy Ayrımı-Abant Kavşağı kesiminde sürdürülen asfaltlama çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
4. Bolu-Ankara devlet yolunun Yeniçağa-Gerede arasındaki kesiminin 6 - 10.km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolu bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
5. Ankara-Kırıkkale-Delice yolunun 53-74.km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
6. Ankara-İstanbul devlet yolunun Düzce-Otoyol girişindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle Otoyola giriş ve çıkışlar Gölyaka bağlantısından sağlanmaktadır.
7. Ankara-Aksaray yolunun Gölbaşı Kavşağındaki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
8. (Ankara-Kırıkkale)Ayrımı-Çankırı yolunun 0-57.km.leri arasındaki yol yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
9. Kırıkkale-Yozgat yolunun 87-122. Km.leri arasındaki yol yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
10. Eskişehir-Kütahya yolunun 20-30.km.leri arasındaki yol yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
11. Gerede-Çerkeş-Kurşunlu yolunun muhtelif kesimlerindeki yol yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
12. Ankara-Beypazarı yolunun 16-50. km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
13. Eskişehir-Seyitgazi yolunun 20-40.km.leri arasındaki yol yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
14. Polatlı-Haymana yolunun 22-39.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
15. Karasu-Akçakoca-Alaplı yolunun 35.km.si ile 48.km.sindeki heyelanlar nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
16. (Gölbaşı-Kulu)Ayrımı-Bala-Kırşehir yolunun 10-13.km.leri ile 80-86.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

CHA

1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Çocuk pornosuna büyük darbe
 Sezer, bütçe kanunlarını onayladı
 Tunceli'de bir askeri araç devrildi
 Bebek tecavüzü davasında tahliye
 İzmir'de müze skandalı
 Doğuda Sibirya soğukları
 Hizbullah kurbana göz dikti!
 'Kamu' başvuruları başladı
 Maden ocağında patlama: 1 ölü
 158 öğrenci yemekten zehirlendi
 F-16 ihalesi Lockheed'in
 Denizcilik Fakültesi'nde yönetmelik terörü
 Çocuklara sefa oldu büyükler çile çekti...
 Adnan Hocacı fosil sergisi Koç Müzesi'ne sızdı
 Ersoy'u anma töreni Arınç'ı duygulandırdı
 Evren'in kızı mağazasını büyütüyor!
 Fethi Dede yine kaybetti
 Rasathane daha çok karanlık yer arıyor
 Yurtta don ve buzlanma uyarısı
 Atatürk'ün Ankara'ya gelişi kutlandı
 Fransız tarihçi Atakan Türk oldu
 Aykırı dergi editörüne hapis istemi
 MEB müfettişleri YİBO'da
 Sarıyer'de DHKP-C baskını
 Çocuk pornosuna darbe tasarısı hazır
 'İnsanca yaşamak için örgütten kaçtık'
 Linçten 18 kişi tutuklandı
YILMAZ ÖZDİL
2-5-7-9...
Yılbaşına yaklaşırken...
Her yıl aynı...
ERGUN BABAHAN
Bir insanlık sorunu
Hayatımıza rakamlar hâkim.
MEHMET BARLAS
2007'yi "Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduğu yıl" diye mi...
UMUR TALU
Satmaz bu, satmaz!
"Az satan gazeteler", adı...
FATİH ALTAYLI
Yalan mıymış?
İş-Doğan'ın gecikme faizleriyle beraber...
ERDAL ŞAFAK
Yanlış tercih!
Bu Pazar gece yarısı...
'Şehit olacağım'
Irak'ta 148 Şii'nin ölümünden idam cezasına çarptırılan Saddam'ın...
Ambargoya karşı çıkan başkan öldü
Hayatını dün kaybeden eski ABD Başkanı Ford, Türkiye'ye karşı...
Cimbom boş durmuyor
Cimbom boş durmuyor
Adnan Polat'ın "Kimseyi almayacağız" demecine rağmen G.Saray transfer...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu