kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Mazeretim var asabiyim ben!
Mazeretim var asabiyim ben!

Gazeteciler için ünlülerle röportaj yapmak ne kadar doğalsa, ünlüler için de gazeteciyle tartışmak gün geçtikçe daha normal bir hal alıyor. Kimi ünlüler sevgilileriyle yakalanmanın, kimileriyse bilinçsizce sarhoş olmanın hırsını basın mensuplarından çıkarıyor. İşte hafızalardan silinmeyen bazı vakalar....

ARAÇLARINAÇARPTI
Oyuncu Olgun Şimşek, arkadaşı Yılmaz Erdoğan'ın verdiği bir yemek dönüşünde eski eşi Şebnem Sönmez'i evine bırakırken yolda magazin gazetecilerinin kendisini takip ettiklerini fark etti. Bunun üzerine aracını basın mensuplarının üzerine süren ve bile bile onların araçlarına çarpan Şimşek'i polisler zor engelledi. 197 promil alkollü olduğu saptanan oyuncunun ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Onu gözaltına alınmaktan kurtaran ise yakın dostu Yılmaz Erdoğan'ın araya girmesi oldu.

GAZETECİ YOĞUN BAKIMDA YATTI

Ünlüler dünyasının en agresif isimlerinden Kaya Çilingiroğlu henüz 17 yaşında toy bir delikanlıyken o zamanki sevgilisi Ahu Tuğba ile Bediz Doğan'ın objektifine takıldı. Çilingiroğlu Doğan'ı köşeye sıkıştırıp öyle bir dövdü ki, başından darbe alan gazeteci uzun süre yoğun bakımdan çıkamadı. 1982'de gerçekleşen bu olay sonrasında tutuklanan Çilingiroğlu, 1 ay hapis yattı.

MUHABİRİN SAÇLARINA YAPIŞTI
2004 yılında; o zamanki sevgilisi Yasemin Kozanoğlu ile birlikte Etiler Nispet Bar'a eğlenmeye giden ünlü aranjör Ozan Doğulu, bar girişinde sevgilisiyle samimi görüntüler verdi. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde durum değişti. Doğulu önce gazetecilere sözlü saldırıda bulundu, ardından da muhabir İsmail Bayrak'ın saçlarına yapışıp ona yumruk attı. Olaydan sonra İsmail Bayrak karakola giderek Doğulu hakkında suç duyurusunda bulundu.

ÜÇ YERİNDEN YARALADI
Sezen Aksu'nun eski sevgilisi Önder Fırat, 2005 yılında 'Minik Serçe' ile birlikte yaptıkları bir Bodrum tatili sırasında kendisini yemek yerken görüntülemek isteyen gazetecilere saldırdı. Cipini gazetecilerin üzerine süren Fırat, köşeye sıkıştırdığı bir muhabiri ve bir kameramanı dövdü. Fırat'ın elinden canını zor kurtaran kameraman Zafer Karakaş sağ gözünden, sırtından ve kulağından yaralandı.

BELİNDEKİ SİLAHI GÖSTERDİ
Geçtiğimiz yıl 'Kuş Dili' dizisinin Anadolu Kavağı'ndaki setini ziyaret eden iki gazeteci set yakınlarındaki bir balıkçıda Oktay Kaynarca'yı genç bir kadınla görüntüledi. Kaynarca, oyuncu Selçuk Yöntem'le muhabirlerin üzerine yürüdü ve belindeki silahı göstererek onları tehdit etti. Çekilen bandı alamayınca da onları tartaklamaya başladı. Tartaklanan muhabirler Beykoz Devlet Hastanesi'nden darp raporu alırken, Kaynarca yaşananları inkar etti.

MAKİNELERİ KIRDI
2002 yılında; İzmir'de bir restoranda dayısı ve arkadaşıyla birlikte yemek yerken gazetecilerin kendisini görüntülemeye çalıştıklarını fark eden ünlü futbolcu Ümit Davala, gazetecilerin üzerine saldırıp kameralarını ve fotoğraf makinelerini kırdı.

HEM DÖVDÜ HEM TAKTİK VERDİ
Ünlü şarkıcı Neco kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi İdil Erge uğruna eşi Oya Özyılmazel'den ayrılıp Bodrum'a yerleşti. Hakkında çıkan haberler ve Nükhet Duru'nun kendisi için yazdığı 'Hovarda Moruksun' adlı şarkı yüzünden sinirleri gerilen şarkıcı, sevgilisiyle birlikte heyet raporu almak için gittiği Bodrum Devlet Hastanesi'nin çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere sözlü saldırıda bulundu. Etrafına savurduğu küfürler ve hakaretlerle tepki çeken Neco, bu olayın ardından katıldığı 'Beyaz Show'da da geçmişte gazeteci dövdüğünü gururlanarak anlattı. Neco iz bırakmadan nasıl gazeteci dövüleceğine dair taktikler vermekten de geri kalmadı.

KAMERAYI DENİZE ATTI
Adını 'Beyaz Gelincik' dizisinde canlandırdığı Ömer Aslanbaş karakteriyle duyuran Erkan Petekkaya, Anjelique Bar'da birlikte eğlendiği Sinem Erülgen'le aynı gece Emirgan İskelesi'nde öpüşürken görüntülendi. Paniğe kapılan oyuncu; gazetecilere küfürler savurarak, kamera ve fotoğraf makinelerini almaya çalıştı. Bir TV muhabirinin kamerasını ise denize attı. Gazetecilerin şikayetçi olduğu bir çocuk babası Petekkaya bu olaydan sonra evliliğini zor kurtardı.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ben Doğa'yı korumak için 'arkadaşız' dedim
 Mazeretim var asabiyim ben!
 Ünlü kadınlarımız 'mış' gibi yapıyor
 Sevgiliye özel taze şarkılar!
 Altın günlerine falcı yerine yaşam koçu yaşam koçu
 Abdi İpekçi Caddesi'nde canı sıkılan dükkan açıyor
 'Borat'la evleri değiştirmek isterdim'
 Kadınlar bu doktora hasta
 Buzları erittiler
 En güzel bacaklar Theron'da
 McGregor Cobain'i canlandıracak
HAKAN & UTKU
Popüler kültür bedduaları
* İnşallah Tuğba Ekinci'nin...
ELVAN DEMİRKAN
Sağlıklı seks ve kilo için bilmediklerimiz
Meşhur kalp...
Hamilelik diyabeti kalıcı olmasın
Hamilelik diyabeti kalıcı olmasın
Gebelik döneminde bazı kadınlarda ortaya çıkan diyabet, gerekli...
Bebeği ağrısız emzirmek mümkün
Bebeği ağrısız emzirmek mümkün
Doğru emzirme teknikleri yeterince uygulanmadığı için Türkiye'de...
Her kliple albüm kapağı değişiyor
Her kliple albüm kapağı değişiyor
Kısa bir süre önce 'Bir Hayat Daha Olmalı' adlı ilk albümü ve...
Yeni albümü için Hindistan'a gidiyor
Yeni albümü için Hindistan'a gidiyor
Üç yıl önce 'Şakşuka' parçasıyla iyi bir çıkış yapan Mengüç, çok...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.